Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Tieto veci ženy počas sexu neznesú

11.07.2014 00:00 Tieto veci ženy počas sexu neznesú

V tomto článku si skompletizujeme veci, ktorých by ste sa mali radšej pri sexe s partnerkou vyvarovať, ak ju nechcete podráždiť.

Odhaľte to, čo vaša partnerka nebude mať rada pri sexe...

Páni, spoznajte veci, ktoré by ste počas milostného aktu, či už v posteli alebo mimo nej, nemali ani len skúšať, nie to ešte praktizovať. Prečo? Ženy ich proste nenávidia. O ktoré veci sa konkrétne jedná?

Nevytriešťajte oči na partnerku

Nevytriešťajte oči na partnerku, keď jazdí hore na vás. Príjemné a slastné chvíle dokážu vyčariť nie jeden zaujímavý výraz na tvári a ak ich budete uprene sledovať, určite vás vaša partnerka nepochváli. Navyše môže znervóznieť a rozčúliť sa, čo môže viesť aj ku koncu milovania. Lepším variantom by bolo nechať oči zatvorené, aby ste si lepšie vychutnávali slastné chvíle, i keď máte nutkanie sledovať výrazy tváre vašej nežnej polovičky. Odpustite si ich a to radšej navždy.

Nerobte vždy všetko, čo ste videli v pornofilmoch

Nerobte vždy to, čo ste videli na internete alebo vo filme. Pamätať by ste mali na to, že nie všetko, čo sa páči vám a čo by ste chceli robiť pri sexe, bude možné praktizovať aj s vašou partnerkou. Televízia, či internet mnohé veci skrášľujú, zjednodušujú a upravujú tak s cieľom upútať konzumenta. Tak sa radšej riaďte skutočnými pocitmi a chúťkami, tým čo chcete skutočne obaja, nie iba jeden.

Pozor, pri orálnom sexe

Ďalšou častou neresťou, ktorú milí páni robíte, je, že sa snažíte jej pomôcť za každú cenu pri orálnom styku. Tlačíte ju až do hrdla. Pritom ona sama najlepšie vie, čo a ako chce. Tak to radšej nechajte na ňu, ak si skutočne chcete užiť pôžitok z orálneho sexu, ktorý vám chce dopriať.

Nepraktizujte všetko, čo ste si prečítali

Nepraktizujte v intímnom styku všetko, čo ste sa naučili pri čítaní na internete. Ale áno, články v našom internetovom erotickom magazíne Zerex sú výnimkou, môžete sa nimi riadiť, nakoľko sa snažíme prinášať rady a tipy od osvedčených odborníkov, či skutočných ľudí, ktorí majú nemalú prax a skúsenosti, čo sa týka vzťahov, sexu a intímneho života. Našou radou zostáva, aby ste si viackrát premysleli to, čo zamýšľate a to vopred. Nie až keď môže byť príliš neskoro na samotnú nápravu.

Neprestávajte v najlepšom

V tom správnom a najlepšom momente neprestávajte. Vaša partnerka vzdychá o sto šesť a vy sa domnievate, že už dosiahla svoj vrchol a čerešničkou na vrchole bude, ak prestanete dráždiť jej bod a prejdete na iný, či sa rozhodnete zmeniť aktuálnu polohu. Ale nerobte to, pretože sa môžete mýliť a ona je práve v tom najlepšom a vy jej ukončíte cestu za jej vrcholným, blaženým a vytúženým pocitom, ktorý jednoznačne chce prežiť.

Buďte opatrní pri používaní pomôcok

Rovnako buďte opatrní aj v prípade neznámych sexuálnych pomôcok, ktoré sa rozhodnete použiť na zvýšenie jej sexuálneho pôžitku. Rozhodne nebuďte nedočkaví v smere za novými pomôckami. Nesiahnite po niečom, napríklad po banáne, baklažáne, fľaši, čo nemáte odskúšané a neusilujte sa o to odskúšať za každú cenu. Mohlo by to dopadnúť zle a veľmi ťažko by sa to vysvetľovalo aj u jej gynekológa.

Dávajte pozor pri ťahaní za vlasy

Jej vlasy sa vám veľmi páčia a až natoľko, že ju chcete za ne ťahať. Ale dávajte pozor na intenzitu ťahania, aby sa to nezvrhlo na bolesť, ktorú jej každým ťahom budete spôsobovať. Môžete mykať za vlasy, ale určite dávajte pozor na silu a všetko v norme v súvislosti s erotickou vášňou a slabosťou pre ne.

Nastavte sa správne pri polohe 69

Nemôžeme nespomenúť chybu, ktorú robíte pri sexuálnej polohe s názvom 69. Nesnažte sa prehovárať vašu partnerku, aby bola pod vami a nie hore na vás. Máloktorá súhlasí zmeniť túto polohu, kedy je obvykle žena hore ako dominantnejšia a muž dole ako menej dominantný. V opačnom prípade hrozí konflikt, kedy sa všetko môže skôr skončiť, ako sa vôbec začne.

Nepýtajte sa vašej partnerky, že „Kam s tým?“

Vám sa to môže zdať ako vhodná otázka, pre ňu to však nie je. Priam naopak. Ona tiež nemôže rozhodnúť, kde presne na jej tele by mal skončiť váš lepivý elixír vzájomného dráždenia. Pokiaľ sa chcete rozhodnúť sám za seba, vyhnite sa tvári, vlasom, či očiam. A rovnako aj jej prirodzeniu, pokiaľ nie ste ešte pripravení splodiť svojho prvého, či ďalšieho potomka.

Rozhodne nezabúdajte na čistotu

Ženy ocenia ešte viac čistotu, ako dĺžku samotného mužského prirodzenia. Malo by to byť samozrejmé - dostatočná hygiena o vaše prirodzenie. Navyše, ak bude vaše telo rozvoniavať celou miestnosťou, trafili ste klinec po hlavičke. Máte u nej vyhraté a to zakaždým. V opačnom prípade ju nazlostíte a schladí vás tým, že vás vykáže z jej postele. V tom lepšom prípade rovno do kúpeľne.

Holenie

Ak nie ste zástancom holenia, tak vás asi nepotešíme. Nenarážame teraz na fúzy, či bradu na tvári, ale tam dole okolo vašej mužskej pýchy. Ženy majú rady oholené prirodzenie, samozrejme aj to mužské. Ale niektoré sú benevolentnejšie a dovolia svojmu milému menšie chĺpky v rozkroku. Všetko závisí od toho, akú máte partnerku a čo jej vyhovuje.

Pozor na „nevinné“ hryzenie jej tela

Áno, máte povolené hryzkať svoju partnerku, či ženu vo všeobecnosti na jej rozličných miestach. Ibaže musíte byť obozretní a natrafiť na tie jej najsprávnejšie miesta. Iba v takom prípade uzná to, čo pre ňu robíte v tom danom okamihu. Určite nie je nič príjemné, ak jej spôsobíte rany na jej tele. Stačí, ak si to predstavíte na svojom tele, ako to bolí, keď máte pozostatok nejakého uhryznutia, ktoré sa vymklo jej spod kontroly.

Vhodne využívajte aj svoje prsty

Tie by nemali kĺzať všade po ženskom tele. Ustrážte si ich, pretože ženy neznášajú, ak nevedia, čo sa u nich dole deje a prečo ste zablúdili do jej otvorov, ktoré by vám inokedy nesprístupnila. A rovnako sa nepokúšajte naraz všetky prsty využiť v každom otvore, to nie je správna cesta. Chce to čas a tréning, určite sa aj toto naučíte a vždy jej vyhoviete. Najlepšie sa učíte počas praxe a pri sledovaní toho, čo sa jej páči a čo je vyhovuje najviac.

Striptíz

Čo sa týka striptízu, je to fajn, ak sa rozhodne vám ho urobiť. Ale v žiadnom prípade ho nevyžadujte od nej. Mala by ho chcieť sama a malo by to byť pre vás prekvapením a niečím novým, aby vám spestrila príjemné intímne chvíle. Nechajte všetko na ňu, ona sama dobre vie, ako na vás a čo na vás funguje najlepšie.

Pozor na otázky a ešte raz otázky

Nepýtajte sa zakaždým, či sa jej to páči alebo nie. Je to častý omyl, ktorý môžete vidieť vo filmoch. Vy ste iní a jedineční. Sledujte jej telo, ako sa správa počas vášho dráždenia jej citlivých zón a opakujte to, čo jej robí dobre. Sám budete vidieť, čo je najlepšie pre ňu. Zistíte to i bez slov, mnohokrát lepšie, ako keby vám to povedala slovne. Riaďte sa tým.

Neodídťe od nej hneď po sexe

To neznáša nielen vaša partnerka, ale všetky ženy. Pokúste zostať pri nej, ženy milujú túto chvíľku, ak muž a jej partner zostane po sexe pri nej a vychutnáva si s ňou dosiahnuté príjemné chvíľky. Ako dodatok zostaňte s ňou, rozprávajte sa, bozkávajte ju, jednoducho zostaňte v jej prítomnosti. Určite ocení všetko, čo ste pre ňu urobili a v takomto prípade dvojnásobne. Tak zabudnite na okamžitú sprchu, či cigaretku a venujte sa ešte chvíľu nej, i keď akt skončil.

Rada na záver

A v tomto článku ešte jedna dobrá rada, nejedzte nič mastné minimálne dva dni pred orálnym sexom. Najlepšie je vyvarovať sa tučných a mastných jedál stále, ale ak im nedokážete odolať, vyvarujte sa im aspoň pred stykom. Lebo nie nadarmo sa hovorí, že muž chutí zdola tak, akú stravu do svojho tela dáva. A skutočne kvalitný a na pôžitky bohatý sex sa môže začať!



uspokojenie ženy predohra milovanie pohlavný styk
Magazín arrow
Magazín arrow