Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Tieto pánske vône ženy zbožňujú

01.08.2018 00:00 Tieto pánske vône ženy zbožňujú

Jeden z najdôležitejších zmyslov, ktorý priťahuje opačné pohlavie, je nepochybne čuch. Odjakživa je to spôsob, ako na seba upozorniť alebo možnosť, vďaka ktorej si nás ľudia zapamätajú. Ktoré pánske voňavky ženy na mužoch jednoducho milujú? Pripravili sme prehľad najpoužívanejších zložiek parfumov a prehľad, čo by mali obsahovať parfumy pre mužov podľa ich vlastností a životného štýlu.

Pánske vône podľa typu muža

To, po akých vôňach siahnete, záleží vo veľkej miere aj od vášho životného štýlu. Aký ste teda typ?

Športovo založený a energický muž

Vyberá si predovšetkým parfumy, ktoré obsahujú vonné látky s citrusovými tónmi (pomaranč, citrón, mandarínka, limetka). Tie môžu byť doplnené vôňou kvetín, napr. fialky, ruže, hyacintu, cyklámenu. Viete, čo tieto vône dokážu?

Vďaka vôni citrusov sa (podľa štúdií) ľudia cítia mladšie ako sú. To, že ženy milujú vôňu ruží, vedeli muži už po tisícročia. Prostredníctvom nej si zvyšujú svoju sexuálnu príťažlivosť. Takúto kombináciu vôní je možné nájsť v parfume Zerex Sport.

Zásadový gentleman

Ak uprednostňujete výraznejšiu vôňu, pravdepodobne vyhľadávajte orientálne vône, napr. kombináciu škorice, klinčeka, či vanilky. Zaujímavou vlastnosťou škorice je, že dokáže zvýšiť prietok krvi v genitáliách. Tieto prínosy vyplývajú z jej schopnosti znížiť vysokú hladinu cukru v krvi, ktorá obmedzuje prietok krvi do vagíny (a penisu).

Vanilku už od 17. storočia odporúčajú lekári ako elixír, ktorý pomáha zvýšiť sexuálnu energiu. V roku 1898 ju doktor John King odporučil vo svojej knihe ako prostriedok na stimuláciu sexuality.

Škoricu, citrusy, drevité tóny, vôňu ruže a kože objavíte v parfume Zerex Gentleman.  

Neúnavný lovec

Kto je lovec? Štýlový a charizmatický muž, ktorý vždy dosiahne to, čo chce. Vhodným doplnkom pre lovca by mala byť energická vôňa plná ušľachtilých drevín. To znamená céder, santalové drevo, olivové drevo, ktoré sú kombinované s ďalšími zložkami. Santalové drevo sa už tisícročie používa pri tantrických rituáloch na zintenzívnenie orgazmov.

Vôňa cédrového dreva sa tiež používa stáročia, najmä pri masážach, pretože má silný vplyv na uvoľnenie organizmu a zmierňovanie stresu. Parfum Zerex Hunter obsahuje vôňu uvedených drevín v kombinácii s klinčekom, škoricou a citrónom.

Top zložky vôní pre mužov, ktoré ženy milujú

  • Ruža

Jedna z najpoužívanejších zložiek na svete. Okrem toho, že pomáha otvoriť srdce a znižovať pocity strachu, vyvoláva túžbu, zvyšuje sebavedomie a dôveru.

  • Santalové drevo

Pre výrobu voňaviek sa používa najmenej 4000 rokov. Je silným prírodným afrodiziakom, zvyšuje libido a zrýchľuje sexuálnu odpoveď. Olej zo santalového dreva je podobný prirodzenej vôni tela. Aj keď je sotva vnímateľný, vysiela efektívny erotický signál opačnému pohlaviu.

  • Cyklámen

Pochádza zo stredomorských krajín a je pomerne bežnou súčasťou parfumov pre mužov. Poskytuje zemitú a drevenú arómu, ktorá je pre ženy skutočne príťažlivá.

  • Škorica

Pochádzajúca z kôry Cinnamomum verum, stromu pochádzajúceho z Číny. Jeho vôňa je sladko-horká, horúca a zmyselná. Esenciálne oleje na výrobu parfumov sa vyrábajú destiláciou.

  • Vanilka

Je to zmyselná, upokojujúca vôňa s exotickým nádychom. Z historického hľadiska je už dlho známe spojenie medzi vôňou vanilky a sexuálnym vzrušením. Opojná a zmyselná vôňa očarila už starých Mayov a Aztékov, a je využívaná do dnes.

  • Citrusy

Pomaranče, citróny aj grapefruit majú čisté a energizujúce vône s dobrým vplyvom na ženské libido. Zvyšujú hladiny oxytocínu, ktorý vyvoláva v ženách záujem.

Zaujímavé fakty o vôňach

Laboratórni výskumní pracovníci zistili, že vôňa:

  • citróna výrazne zlepšuje vnímanie vlastného zdravia
  • kvetov levandule prispieva k príjemnej nálade (ale aj znižuje matematické schopnosti)
  • levandule a eukalyptu zvyšuje respiračnú frekvenciu a bdelosť ľudí.
  • fenetylalkoholu (zložka ružového oleja) znižuje krvný tlak.
  • syrovej pizze zvýšila prietok krvi do penisu o 5 percent, maslový popcorn o 9 percent
  • levandule alebo uhorky v kombinácií so sladkým drievkom najviac stimuluje ženy. Tieto vône zaznamenali najväčší nárast prietoku krvi do vagíny.

Aromaterapeuti poukazujú na vedecké poznatky, že vôňa môže dramaticky ovplyvniť naše nálady. To sa prirodzene týka aj sexuálneho života.

Rada na záver

Keď nájdete tú správnu vôňu, ktorá očarí ženu vašich snov, myslite na to, ako si tú správnu ženu udržať. Základom je byť mužom, ktorý má pochopenie pre potreby ženy a dokáže byť aj milencom, ktorý je vždy pripravený svoju partnerku uspokojiť. K tomu môžu byť nápomocné tabletky na erekciu Zerex Klasik. Afrodiziakálne pánske voňavky Zerex



pánske parfumy voňavky
Magazín arrow
Magazín arrow