Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Tantrický sex je kľúčom k dlhotrvajúcej erekcii

Autor článku: redakcia Zerex.sk 22.01.2018 00:00 tantrický sex

Hľadáte so svojím partnerom niečo nové, zmysluplnejšie a zároveň aj vzrušujúcejšie? Vedzte, že sa to dá dosiahnuť aj bez erotických pomôcok alebo iných hračiek. Kľúčom nielen k dlhotrvajúcej erekcii je práve záhadný tantrický sex. Prekvapí aj vás a vášho partnera svojimi blahodarnými vplyvmi na celé telo. Zverte sa spolu s partnerom tajomnej tantre a zažite niekoľkohodinový fyzický a duševný pôžitok.

Nie je to len milovanie sa dlhé hodiny, ako si často ľudia tantru vykladajú. Je to vzájomné prepojenie mysle a tela v spolupráci s jemnými technikami, prehĺbenie intimity medzi partnermi. Prekvapí vás svojimi blahodarnými vplyvmi na celé telo. Zverte sa spolu s partnerom tajomnej tantre a zažite niekoľkohodinový fyzický a duševný pôžitok. Jednotlivé kroky napovedia, ako na to.

Príprava je prvoradá

Tantra hovorí jasne: Ak si chcete užiť čo najlepšie sex s partnerom, musíte sa vedieť uvoľniť a vychutnať každú jednu chvíľku, ktorú mu venujete. Čím viac času a úsilia tomu venujete, tým väčšie potešenie a intenzívnejšiu extázu môžete očakávať. Splniť tento cieľ je možné iba vtedy, ak si naň vyčleníte dostatok času. No iba čas nestačí. Musíte si vôkol seba vytvoriť pekné a pôvabné prostredie, v ktorom sa obaja budete cítiť veľmi príjemne.

Prekvapte svojho partnera tým, že samotné miesto vášho budúceho intímneho zážitku pripravíte už vopred. Siahnuť môžete aj po vonných tyčinkách (olejoch), ktoré dokonale osviežia pomocou vône celú miestnosť. Doprajte si aj hudbu, príjemnú a nerušivú. Mala by vytvárať doprovod, hrať len potichu na pozadí. Nezabudnite taktiež aj na úpravu postele, kde vaše telá splynú v jedno, jednak vďaka dlhotrvajúcej erekcii vášho partnera, ako aj účinkom tantrického sexu. Môžete využiť aj účinky prírodných tabletiek na podporu dĺžky styku, Zerex Extralong.

Vytvorte si vôkol seba pekné a pôvabné prostredie, v ktorom sa obaja budete cítiť veľmi príjemne. Pripravte si miesto vášho budúceho intímneho zážitku vopred, pokojne v posteli aj mimo posteľ na deke na zemi. Nezabudnite na príjemné prikrývky a vankúše.

Siahnite po vonných tyčinkách alebo aromatických sviečkach, či olejoch, ktoré dokonale osviežia pomocou vône celú miestnosť. Ruže, jazmín, ylang-ylang, s týmito vôňami nič nepokazíte.

Tantrická masáž začína dotykmi

Hlavným cieľom má byť dokonalé uvoľnenie jednak vášho, ako aj partnerovho tela. Začiatok venujte vzájomným dotykom vašich nahých tiel rôznymi spôsobmi a intenzitou. Dožičte svojmu partnerovi maximálne možné otvorenie a uvoľnenie sa. Vyskúšajte jemné dotyky rúk, dotyky perami a skúste vystriedať ruky za niečo iné, vzrušujúcejšie – napríklad pierko. Pomaličky krúžte po celom partnerovom tele a následne zrýchlite. Erekcia by nemala na seba dlho čakať. Nepreháňajte to však s intenzitou krúženia. Dotyky a pohyby musia byť jemné a príjemné.

Odporúča sa pri masáži postupovať smerom od hlavy k dolným partiám. Súčasťou masáže musia byť aj intímne partie. Dbajte nielen na fyzické dotýkanie sa, ale predovšetkým na vydávanie energie. Vyskúšajte aj vzájomné objatie: Postavte alebo posaďte sa oproti sebe a pevne sa objímte. Umožíte tým plynutie energie a podporíte silnejšie pocity intimity. Pozrite aj článok: Doprajte jej celotelový orgazmus s tantrickou masážou

Kontrolujte svoje dýchanie a oči majte otvorené

Udržujte kontrolu nad dýchaním a rýchlosťou pohybov. Dýchajte pokojne a pomaly, nadýchnite sa vtedy, keď partner vydýchne a naopak. Aj vďaka tomu získate hlbšie prepojenie s partnerom. Čím pomalší bude váš dych a pohyby, tým dlhotrvajúcejšia bude erekcia a intenzívnejší orgazmus v závere. Hoci sa to môže zdať ako jednoduchá vec, hľadieť po celý čas intímneho zážitku do očí partnera môže byť ťažšie ako ste čakali. Očný kontakt počas “toho” je základom vzájomného prepojenia partnerov. Sústreďte sa jeden na druhého a užite si čaro momentu.

Nie orgazmus, ale kvalitné uvoľnenie

Pravým zážitkom pri tantrickom sexe nemá byť iba partnerovo vyvrcholenie (môže ich byť aj viac za večer), ale predovšetkým pravé uvoľnenie sa. Hlavným krédom tantrického sexu je meditácia a uvoľnenie tela, ako aj psychiky. Cieľom je aj odďaľovanie samotného vyvrcholenia pri veľkom vzrušení sa. Ako to najlepšie docieliť? Využiť môžete praktiku „v tom najlepšom treba skončiť“ a opakujte ju tak dlho, koľko len vydrží váš partner. Pokiaľ spozorujete, že sa u neho blíži ejakulácia, prestaňte s dráždením. Pokračujte po chvíľke a snažte sa to zopakovať tak dlho, ako sa len dá. Oddiaľovaním si doprajete rozkoš, akú ste doposiaľ možno nikdy nezažili.

Tantrický sex pomáha aj pri probléme s predčasnou ejakuláciou

Tantrický sex si môžu užívať aj muži, ktorí majú problém s rýchlym vyvrcholením. Tu sa totiž nekladie dôraz na výkon, čím sa do značnej miery odstránia obavy zo zlyhania. Cvičením sa telesný kontakt predĺži, a obaja partneri si rozhodne prídu na svoje. Ženy sa dočkajú pozornosti venovanej predohre, muži zažijú hodiny venované intímnostiam so svojou partnerkou.

Netreba sa báť investovať svoj čas do ďalšieho spoznávania i keď nových a nepoznaných, o to viac zaujímavejších a vzrušujúcejších vecí. Môže to priniesť neočakávané spojenie s partnerom, čo v konečnom dôsledku môže znamenať silnejší a šťastnejší vzťah.

Predstavili sme si spôsoby, ako dopriať svojmu mužovi vytúženú dlhotrvajúcu erekciu a súčasne aj väčšiu rozkoš. Tantrický sex je kľúčom k obom týmto cieľom.

predĺženie erekcie zerexom



zvádzanie vzrušenie milovanie erotika vášeň
Magazín arrow
Magazín arrow