Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Swingers párty. Zhýralosť, či oživenie vzťahu?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 17.05.2016 00:00 Swingers párty. Zhýralosť, či oživenie vzťahu?

Ak vás to doma v posteli už nebaví, môžete sa zbaviť nudy napríklad účasťou na takzvanej swingers párty. O akú akciu sa jedná? Ako to prebieha? Ide o zvrhlosť alebo „nevinné“ oživenie samotného vzťahu?

Začiatok swingers párty

Ak nemáte so swingers akciami skúsenosti, je čas odhaliť viac svetla o tejto takzvanej „hromadnej erotike“. Mnohým z nás sa pred očami objaví hŕstka nadržaných chlapov a žien, ktorí sa na vás vrhnú hneď po vstupe do klubu. Realita je však o niečom inom. Večer sa začnú schádzať prví hostia v kluboch, ktorí sú vítaní pohárikom na prípitok a kľúčom od izby.

Po samotnom ubytovaní všetko začína v salóniku. Pitie pri bare, alebo zhováranie na sedačkách je najčastejším prejavom v slovenských swingers kluboch. K dispozícii je aj pódium na tancovanie. Prostredím klubu sa zvyčajne šíri príjemná tanečná a uvoľňujúca hudba.

Rovnako sú k dispozícii aj obrazovky s viacerými žánrami hudby a programov, typickými pre tento druh klubov. Postupne sa prítomní dostávajú do varu a ak sú už viacerí v nálade, ožije aj tanečné pódium. Toto je začiatok pravej swingers párty, ktorej súčasťou okrem zábavy môže, ale nemusí byť aj neskrotný sex ...

Diskrétnosť je pri swingers samozrejmosťou

Diskrétnosť je na swingers akciách samozrejmosťou. Nikto sa vás nikdy nebude pýtať na vaše skutočné meno, povolanie, vek, či iné záležitosti. To, čo sa uskutoční v tomto klube, tu aj zostane. Do swingers klubov chodia tí, čo chcú prežiť niečo iné v porovnaní s obyčajnou diskotékou.

Jedná sa väčšinou o mladších manželov, ale aj dlhoročné páry (staršie, mladšie), ktorí hľadajú oživenie a nakopnutie v sexuálnom živote s inými ľuďmi, ktorí milujú sex. Priemerný vek swingerov u nás je 30 rokov. Výnimkou však nie sú ani starší ľudia, ale nie až v takom množstve ako v zahraničí.

Jasné zásady a pravidlá ...

Tak ako v iných kluboch, aj tu platia jasné pravidlá. Ak sa rozhodnete pre návštevu swingers párty aj so svojom partnerkou, musíte mať jasno v tom, že to skutočne chcete obaja a nie iba jeden z vás.

Swingers klub predstavuje istý spôsob života a nie je určený pre každého. Sex je pre swingerov životným štýlom a preto si ho užívajú naplno, aj s inými. A nakoniec platí, že pravé swingers kluby charakterizuje istá úroveň, s vysokou mierou opatrení zabezpečujúcich jednak hygienu, čistotu a aktivity bez úchylností a zvrhlostí.

Ujasnite si, či vy aj vaša partnerka znesiete pohľad jeden na druhého v spoločnosti iného muža respektíve ženy. Potvrdenie o pohlavných chorobách nie je nutné a nevyžaduje sa. K dispozícii je veľké množstvo kondómov na zabezpečenie ochrany pred pohlavnými chorobami. Myslite teda hlavou a na dôsledky nechráneného sexu.

Tak čo, bude swingers párty tým pravým oživením vášho stereotypného intímneho života? Nezabudnite, že do swingers klubu môžete prísť a pritom zostať len pri pohľade na iných, ako si užívajú. A súložiť môžete len so svojou partnerkou (partnerom) a s nikým iným.

cta-predlzte-pohlavny-styk-zerex-extralong-v1-comp



vzrušenie rozkoš milovanie
Magazín arrow
Magazín arrow