Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Svoj penis zväčšíte aj cvikmi. Počuli ste už o Jelqingu?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 27.07.2016 00:00 Svoj penis zväčšíte aj cvikmi. Počuli ste už o Jelqingu?

Dnes si v našom magazíne predstavíme celkom novú techniku cvikov na zväčšenie mužského penisu. Doposiaľ sme sa jej v našom magazíne ešte nevenovali a preto je čas sa bližšie zoznámiť aj s touto problematikou. Ak máte chuť a čas zväčšovať svoj penis aj cvičením a vlastnou technikou, prinášame podrobnejší popis, ako na to a čo všetko by ste mali dodržať.

Čo je to Jelqing?

Ide o metódu a cvičenie na zväčšenie penisu bez potreby pomôcok a doplnkov stravy. Ak dodržíte správny postup cvičenia, nič vám nehrozí - ani zranenie, či nejaké vedľajšie účinky.

Čo je potrebné na začiatok vedieť?

Nikdy nezačínajte samotné cvičenie, ak je čas váš najväčší nepriateľ. Jelqing vyžaduje ako ktorékoľvek iné cvičenie viac času na seba, tak si ho nájdite a venujte sebe. Navyše by ste mali byť o samote, keďže sa jedná o precvičovanie vašej najintímnejšej mužskej partie v nohaviciach ...

Ako na to?

Začnite tým, že pomedzi svoj palec a ukazovák uchopíte žaluď. Penis pretiahnite a v takejto pozícii vydržte asi tri sekundy. Tento úkon realizujte opätovne podľa vlastného uváženia. Samotné strany, ktorými budete naťahovať penis, môžete striedať tak, ako chcete. Podmienkou však musí byť, aby ste penis nenaťahovali príliš silno a rýchlo. Len takto predídete nepríjemným zraneniam. Pokiaľ budete celé cvičenie robiť rozvážne a obozretne, žiadny úraz si nespôsobíte. K lepšiemu a príjemnejšiemu efektu použite vždy lubrikačný gél (krém) alebo olej.

Konkrétny návod na cvičenie Jelqing ...

  1. Ako prvé si potrite penis lubrikačným gélom.
  2. Usilujte sa zachovať aspoň čiastočnú erekciu. Penis by mal byť mierne stoporený (nie však úplne), aby do neho a v ňom mohla bez problémov cirkulovať krv. 
  3. Následne vytvorte zo svojho palca a ukazováka krúžok (tak ako sa robí posunok O. K.) a uchopte tak svoj penis pri koreni (najlepšie neďaleko pubickej kosti).
  4. Počínajte si opatrne - po penise smerom k žaluďu. Pozor na príliš silné stisnutia penisu, ale musia byť také, aby reálne a účinne pumpovali krv do útrob penisu. Riaďte sa pravidlom, čo nebolí to je príjemné a podľa toho aj zovrite a stískajte svoj penis.
  5. Samotné stisnutie (zovretie) zakončite pred žaluďom. Na žaluď už nepoužívajte toto cvičenie. Táto činnosť sa volá „jelq“ a prvý máte za sebou. Jeden „jelq“ by nemal podľa odporúčaní odborníkov trvať dlhšie ako tri sekundy. 
  6. Pri samotnom cvičení odporúčame striedať obe ruky s cieľom zmeny strán, do ktorých budete svoj penis vytláčať.

Možno sa pýtate samých seba, či práve touto metódou zvierania penisu ťahom ruky od koreňa k žaluďu a zároveň aj vtláčaním krvi do všetkých komôr tkaniva, podporíte „reálny“ nárast a objem svojmu penisu. Odborníci sa však zhodli na tom, že práve dlhodobým a pravidelným cvičením je možné docieliť reálne zväčšenie a stvrdnutie mužského penisu. A tento efekt je dlhodobý! Preto, bez ohľadu na váš vek, aj to, či máte doma v zásuvke nejaké doplnky výživy alebo nie, Jelqing by sa mal stať súčasťou aj vášho každodenného tréningu. Čo vy na to, začnete s tým alebo radšej nie?

cta-predlzte-pohlavny-styk-zerex-extralong-v2-comp



o mužoch penis
Magazín arrow
Magazín arrow