Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Deň zaľúbených sa dá prežiť aj inak ako doteraz! Čím a ako si okoreniť tento deň?

13.02.2015 01:50 Deň zaľúbených
Deň zaľúbených je tu čo nevidieť, už tento víkend. Áno, svoju lásku by ste mali dávať najavo každý deň, nie iba v tento sviatok. Ale práve na Deň zaľúbených (Valentína) ste ju mali prejaviť o čosi intenzívnejšie ako inokedy. Pravda je však taká, že nie všetci ste mali šťastie na lásku, no ale aj u niektorých, ktorí ju našli, sa tento sviatok nepozdáva. Berme však do úvahy aj tých, čo tento sviatok milujú. Ku ktorej skupine sa hlásite vy? Nech je pravda aká je, všetkým sa naskytuje možnosť, ako prežiť tento víkend inak ako uplynulé dni. Čo vám môže byť vhodnou inšpiráciou sa dočítate v ďalších riadkoch nášho článku.

Darček "oblečenie" môže prekvapiť, ale pozor ...

Niektorí z vás si pod prekvapením, či pojmom zmeny (spestrenia) predstavujú istý darček. Ak patríte k týmto zástancom, skúste to napríklad spodnou bielizňou. Znie to zaujímavo, to áno, no aj tak je potrebné byť obozretní. Páni pozor. Rozhodnite sa pre tento variant iba vtedy, ak poznáte „proporcie“ svojej milovanej polovičky. Ani väčšia veľkosť, ani príliš malá nemusí byť príjemným prekvapením pre vašu polovičku. Hrozí vznik veľmi nepríjemnej situácie, kedy sa práve dobrý úmysel v okamihu zmení na veľmi nepríjemnú situáciu. A je po sexe, nakoľko vás okrem iného zastihnú aj problémy s erekciou. Stojí vám to za to? Pokiaľ nemáte v tomto smere jasno, radšej od darčeku a obzvlášť oblečenia upustite. Je tu ešte jedna možnosť a to taká, že môžete radšej siahnuť po darčekovej poukážke, kedy si vaša milá sama vyberie, čo jej sadne najlepšie. Ak však už dlhšiu dobu túžite skutočne po niečom vzrušujúcom a nezabudnuteľnom, musíte byť obaja viacej odváženejší a pristúpiť napríklad na niečo takéto:

„Predohra“ už na verejnosti ...

Čo tak skúsiť miesto kúpy spodnej bielizne niečo iné a odvážnejšie? Je pravdou, že aj samotné kupovanie spodnej bielizne mnohým vám zdvihne adrenalín. Ale čo poviete na predohru na verejnosti? To už bude oveľa silnejšia káva Pokiaľ prídete s návrhom „predohry“ na verejnosti vedúcej až ku nevšednému sexu, musíte ho vedieť predostrieť svojej milovanej. Ako na to? Ako prvé jej to dajte najavo, napríklad ak pôjdete na slávnostnú valentínsku večeru alebo obed. Naznačte jej, aby sa v reštaurácii alebo v inom podniku zasunula na stoličke o čosi viac k stolu, respektíve k vám. Využite čas, kedy čakáte na prípravu samotného jedla (či už na obed alebo večeru). Ideálne bude, ak svoje stehná odtiahne od seba a vy budete môcť jednoduchšie zavítať medzi je zohriate nôžky, respektíve pomedzi jej nohavičky, tangáče. Zaručene pocítite ten pôžitok aj vy, keď jej tam chvíľu poblúdite. Váš penis vám to dá zjavne najavo svojou mohutnou erekciou. Jej zvlhnuté partie nedajú na seba dlho čakať a všetko by sa mohlo skončiť inak, keby vám v tom okamihu nepriniesli horúci pokrm na konzumáciu... Nič to, pokojne môžete aj počas jedenia zablúdiť svojimi očami v jej očiach a takto pokračovať vo vynikajúcej predohre. Obaja zistíte, že času na vychutnávania si jedla nebude na zvyš, pretože vaše myšlienky budú smerovať iba k jednému: "čo najskôr sa dostať domov s cieľom dopriať si príjemné intímne chvíľky s vašou partnerkou".

 Sex pri okne

A práve ste sa dostali domov z reštaurácie a naskytla sa vám chvíľa na ktorú ste obaja čakali v reštaurácii. Príjemné intímne chvíľky sú na spadnutie. V rámci nich skúste niečo nové.  Čo tak si dopriať sex pri okne (otvorenom, či zavretom, podľa ročného obdobia). No v tomto čase na deň zaľúbených asi radšej pri zavretom. To bude to pravé, čo vás môže nakopnúť k novým zážitkom. Vzrušujúca predstava a ešte viac vzrušujúcejší zážitok pre vás oboch. Nebude vedieť, o čom hovoríme, ak to nevyskúšate. Ale možno ste už skúsenejší a ostrielanejší a tento druh sexu už aj praktizujete v rámci svojich bežných intímnych chvíľ. Aká je teda skutočná pravda? Sviatok zamilovaných je tu už o jeden deň a je to deň, kedy by ste mali vyskúšať niečo nevšedné a nové, či možno zabudnuté. Zabudnite na klasické darčeky a rovnako aj na bežný stereotypný sex. Prekvapte svoju milú alebo milého napríklad predohrou na verejnosti alebo sexom pri okne. Dajte najavo všetkým, ako sa ľúbite, nech vidia aj ostatní, ako vám život chutí vo vzájomnej prítomnosti. Nebojte sa, nie ste prvými, čo si takto spestrujú svoj intímny život. Možno ste si mysleli, že Deň zamilovaných musí byť zákonite ďalším nudným dňom a sviatkom vo vašom živote. To máte pravdu, ale veľa bude závisieť aj od toho, ako sa vy postavíte k tomuto sviatku a čo pre to urobíte. Prekvapte sa navzájom už túto sobotu. A ak dnešné tipy na prežitie sviatku zamilovaných nie sú tými pravými pre vás, je tu možnosť zažiť niečo iné vďaka naším produktom.


predohra sex sviatok valentín
Magazín arrow
Magazín arrow