Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Súťaž

Súťaž s podcastom (Z)dravo: Vyhrajte 2x Vitamín C v prášku

Autor článku: redakcia Zerex.sk 28.04.2021 00:00 sutaz-s-podcastom-z-dravo-vyhrajte-2x-vitamin-c-v-prasku

Staňte sa jedným zo štyroch výhercov dvojbalenia Zerex Vitamínu C v prášku - na imunitu a zníženie únavy! Zapojiť sa môžete do 6. 5. 2021. 

 

Vitamín C je jedným z kľúčových vitamínov pre správne fungovanie ľudského organizmu. V podcaste (Z)dravo je o ňom nahratá celá jedna epizóda s názvom “Legálny doping vitamínom C”. Hosť MUDr. Boris Bajer v epizóde vysvetľuje dôležitosť tejto mikroživiny, a hovorí aj o potravinách, v ktorých je vitamín C bohato zastúpený.

Čo môžete vyhrať?

Dvojbalenie Zerex Vitamínu C v prášku (200 + 200 gramov) - táto poriadna zásoba vám vydrží na celý rok - a možno aj dlhšie (pri odporúčanom dávkovaní je 1-2 gramy denne). 

Vďaka práškovej forme si budete môcť zvoliť vami požadované dávkovanie vitamínu, ktorý je navyše v ľahko vstrebateľnej forme a čistote až 99,4%. Vyžrebujeme štyroch šťastlivcov, dvoch na instagramovej stránke Zerex.official a dvoch na facebookovej stránke Zerex.sk.

Ako sa zapojíte do súťaže?

Stačí, ak v termíne od 29. 4. 2021 do 6.5. 2021 odpoviete na jednoduchú otázku pod súťažným príspevkom. Odpoveď nájdete v epizóde “Legálny doping vitamínom C” podcastu (Z)dravo na Spotify (pre “jablkáčov” je podcast k dispozícii aj na Apple Podcasts).

Súťažná otázka znie:

V piatej minúte epizódy sa spomína druh ovocia, ktoré obsahuje veľa vitamínu C. O ktoré ovocie ide?

Vašu odpoveď na súťažnú otázku posielajte formou komentára pod príspevok so súťažou. Predtým si prečítajte pravidlá súťaže. 7. mája 2021 vyžrebujeme štyroch výhercov - dvoch na facebookovej stránke Zerex.sk a dvoch na Instagrame Zerex.official.


Pre ďalšie zaujímavé produkty, náučné články a výhodné ponuky navštívte e-shop www.zerex.sk.



Magazín arrow
Magazín arrow