Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Súťaž

Súťaž o 2x balenie vitamínu D

Autor článku: redakcia Zerex.sk 27.01.2021 00:00 sutaz-o-2x-balenie-vitaminu-d

Od 27. januára do 3. februára 2021 sa môžete zapojiť do súťaže o 2x balenie Zerex Vitamín D, ktoré vám vydrží 4 mesiace.

Dopĺňanie vitamínu D je extrémne dôležité. Počas tohto obdobia to platí dvojnásobne, keďže nemáme dostatok tohto vitamínu zo slnka a kvôli prebiehajúcej pandémii potrebujeme poriadne posilniť náš imunitný systém. 

V jednej tablete Zerex Vitamín D 1000 IU nájdete až 500 % denného príjmu prírodného vitamínu D3 - rovnakého, aký si ľudský organizmus vyrába pri vystavení slnečnému žiareniu. Ten sa následne postará napríklad o normálnu imunitu, funkcie kostí a svalov, udržanie zdravého chrupu. Navyše, podľa najnovších štúdii sa tento vitamín priamo podieľa na znížení bakteriálnych a vírusových infekcií v horných dýchacích cestách. 

Ako sa zapojíte do súťaže?

Stačí, ak v termíne od 27. 1. 2021 do 3. 2. 2021 odpoviete na jednoduchú otázku pod súťažným príspevkom na Facebooku Zerex.sk a Instagrame Zerex.official a budete automaticky zaradení do súťaže. 

 

Súťažná otázka znie:

 

Ako inak nazývame vitamín D3?

A) niacín

B) kyselina L-askorbová

C) cholekalciferol

 

Odpoveď na súťažnú otázku posielajte formou komentára pod facebookový príspevok so súťažou. Predtým si prečítajte pravidlá súťaže. 4. februára 2021 vyžrebujeme dvoch výhercov - jedného na Facebooku a druhého na Instagrame Zerex.sk.

Pre ďalšie zaujímavé produkty, náučné články a výhodné ponuky navštívte www.zerex.sk.



Magazín arrow
Magazín arrow