Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Strelec - žena

Autor článku: redakcia Zerex.sk 07.03.2014 00:00 znamenie Strelec - žena

Ženy v znamení Strelec sú väčšinou športovo založené, pričom dbajú veľký dôraz na svoju postavu. Mužom sa chcú páčiť, pričom im nie je nič ľahostajné. Pre krásnu postavu urobia takmer čokoľvek, čo je v ich silách. Význam diét dokonale pozná a vie, že za krásnou postavou sa skrýva časté odriekanie si jedál a obmedzovanie stravy, ako takej. Na kráse jej to však v mužských očiach príliš nepridáva, skôr naopak, rapídnym chudnutím sa zmenšuje aj poprsie či zadok, ktoré si tak muži radi všímajú na ženách.

Žena Strelec ako ju získať

Čo sa týka zoznamovania, tam sú ženy narodené v znamení Strelca veľmi otvorené a nerobí im problém „zbaliť“ nejakého chlapa. Pri komunikácií s nimi je veľmi úprimná a to vyžaduje aj od muža. „Čo na mysli, to na jazyku.“ Aj takto by sme mohli charakterizovať jej povahu. Mužom však nie vždy lichotí, ak sa dozvedia aj názory na nich, ktoré sa im nie tak celkom páčia. V takom prípade sa to končí zväčša hádkou a výmenou názorov, ktorá je začiatkom konca. Aj preto sú vzťahy týchto žien relatívne krehké.

Strelec - žena a sexualita

V sexe je to však o niečom inom. Ak muž okúsi sex s touto ženou, zrejme neexistuje dôvod, prečo by si to nechcel ešte veľakrát zopakovať. Ak máte nejaké fantázie, žena Strelec sa im pravdepodobne nebude brániť. Experimentovanie je pre ňu veľmi známy pojem, pričom veľmi rada skúša nové veci. Má veľmi rada hru na city a zmysly, pričom to využíva najmä v predohre, kedy Vás dokáže dráždiť aj niekoľko desiatok minút. Má isté túžby a sny, ktoré chce v sexe dosiahnuť a ktoré sa jej darí dosahovať, pretože jej väčšinou muži neodolajú. Ak to na ňu „rozbalíte“ v prírode, rozhodne sa nezľakne a neutečie. Práve naopak, bude chcieť zostať a vyskúšať si to. Tu je voľná a tu to má rada.

Klasika nie je pre ženu Strelca cestou, má rada alternatívne spôsoby, aj čo sa týka miesta. Za svoje telo sa často nehanbí, i keď je stále nespokojná. Nebude mať však problém byť pri Vás pomerne často vyzlečená, pretože to berie celkom prirodzene. Ako sme už uviedli, predohra je najmä hra citov. Občas skĺzne do relatívne dlhej predohry, väčšinou sa však končí veľmi rýchlo a očakáva, že sa dostanete k hlavnému bodu programu. Akékoľvek dotyky sú jej veľmi príjemné a dokážu ju rozdráždiť ešte viac, pričom sa to odzrkadlí na jej výkone.

Stehná a boky sú jej erotogénnymi zónami, pričom je veľmi jednoduché, aby ste ju dostali do „varu“. Po sexe by ste určite nemali ihneď zaspať od únavy. Očakáva, že sa jej budete venovať aj potom, pretože vyvrcholením to u nej nekončí.

Ak si má vybrať polohu, bude to tá, kde má dokonalý prehľad o mužovi. Väčšinou je teda na ňom, pričom jej robí radosť a vzrušuje zároveň, keď je muž poddajný a nevie sa ovládať. Vtedy je celá bez seba a dokonale sa uvoľní.



Magazín arrow
Magazín arrow