Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Strelec - muž

Autor článku: redakcia Zerex.sk 07.03.2014 00:00 Strelec - muž horoskop

Tento dominantný jedinec je jednoducho vodca svorky, pričom chce, aby väčšina vecí bola podľa neho. Ak nie je, potom je nespokojný a bráni sa prijať aj niekoho iného. Ak sú v posteli, potom muž Strelec chce mať všetko neobmedzené a bez hraníc. Ak mu niečo zakážete, už je zle.

Muž Strelec ako ho získať

Na pohľad sú muži Strelci dostatočne šarmantní na to, aby vzbudili u Vás pozornosť. Ak je nejaká pekná žena na obzore, rozhodne sa dlho nebránia tomu, aby ju spoznali a aby sa zoznámili. Predtým však, ako k takémuto zoznámeniu dôjde, si ju muž Strelec dostatočne dobre vytipuje a dokáže usúdiť, čo je to za ženu. „Baliť“ ženy mu jednoducho ide a ak potrebujete rady v oblasti získavania ženských sŕdc, potom Vám títo muži rozhodne pomôžu.

Ak sa do Vás Strelec zamiluje chce, aby ste sa nemenili, pretože on sa zamiloval do takej, aká ste bola vtedy. Nemá rád iných chlapov popri Vás a preto robí maximum, aby k takýmto kontaktom neprichádzalo. Je rád, ak mu nie ste ihneď po vôli, avšak je tiež rád, aby ste mu na niečo povedali ihneď áno. Muž Strelec je proste človek, ktorý nemá rád stereotyp, ale zasa chce, aby vždy dosiahol, po čom túži. Poznajú ženské zmýšľanie možno ešte lepšie, ako oni sami.

Samotný vzťah však pre muža Strelca nie je riešením. Často nehľadá niekoho na celý život, ale iba na chvíľkové zoznámenie. Určite sa oveľa viac poteší krátkodobému vzťahu, kedy mu je veľa vecí tolerovaných, ako vzťahu, ktorý mu niečo prikazuje a zakazuje. Jednoducho nechce, aby ste ho obmedzovali v slobode. Aj preto je veľmi ťažké plánovať s ním budúcnosť.

Strelec muž sexualita

V prípade, že muž v znamení Strelca môže dosiahnuť svoj cieľ, urobí preto maximum. Ak je na to potrebná aj dlhá predohra, muž Strelec sa jej rozhodne nebude brániť. Všetko sa väčšinou odohráva v jeho mysli, pričom ak je pre neho partnerka dostatočne zaujímavá, potom sa jej vie venovať aj dostatočne dlho. Ak tomu však tak nie je, ľahko sa jej zbaví.

Pri samotnom sexe je často egoista, ktorý má pred sebou len svoj cieľ. Niekedy tomu však tak nie je, ak viete, ako ho dostatočne zaujať a sex spraviť trošku iným. Na nudu pri ňom zabudnite, či už je to v normálnom živote, ale aj v posteli. Nechýba mu zmysel pre humor a dobre sa ním rozpráva. Predohra uňho taktiež neznamená stratu času, ale práve naopak, príjemné potešenie, ktoré síce netrvá dlho, ale rozhodne to nie je záležitosť pár sekúnd.

Ak ho chcete rozpáliť, skúste to na šiji či na hrudi, kde má značné erotogénne zóny. Cit na milovanie mu rozhodne nechýba, pričom dobre vie, kedy treba pridať plyn a kedy ísť pomalšie. Partnerku pozná dokonale a preto mu je hneď jasné, čo po ňom požaduje. Ako skoro jediný má rád sex, keď pri nej stojí. Určite je to na začiatku netradičné, avšak veľmi rýchlo si zvyknete na túto nevídanú rozkoš.



Magazín arrow
Magazín arrow