Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Staňte sa pre ňu neodolateľným. Čo ženy na mužoch „berie“?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 10.05.2016 00:00 Staňte sa pre ňu neodolateľným. Čo ženy na mužoch milujú?

My muži vieme pekne pobaviť, pomôcť, či pohladiť. Ale rovnako vieme aj pekne „vytočiť“ nežnejšie polovičky. Raz sa správame ako zvieratá, inokedy ako láskaví a citliví gentlemani. Akých nás však milujú ženy? Asi tak z každého niečo. Zerex magazín sa dnes pozrel bližšie na to, „Čo ženy na mužoch milujú najviac“ a čo im na nás „podlamuje“ kolená ...

Čo ženy milujú na mužoch?

Hneď na úvod je potrebné si povedať, že to nebude vôbec ľahké. Muž a žena v mnohých veciach konajú rovnako, no na druhej strane sú si aj veľmi odlišní. V konečnom dôsledku však vedia spoločne vytvoriť nesmierny súlad respektíve zhodu vo svojej činnosti, rozhodnutiach, či názoroch. Čo teda ženy milujú na mužoch najviac?

1. Empatickosť ...

Musíte sa vedieť v cítiť priamo do duše svojej partnerky. Ak to dokážete, máte u nej vyhraté. Dokážte jej, že máte o ňu záujem a viac jej začnite prejavovať svoje city. Buďte zvedaví a zisťujte aj to, aký mala partnerka napríklad deň v práci alebo doma, čo všetko počas dňa zažila. Partner, ktorý vie počúvať, pomôcť, či dať radu alebo usmerniť, je rovnako ako diamant pre ženské vnútro.

2. Zábavnosť ...

Rozhodne nesmiete strácať zmysel pre humor. Nemyslite si, že ak budete trochu „chlapec“, že tým niečo pokazíte. Práve naopak. Ženy majú radi aj chlapčenský prístup, samozrejme vo vhodnej situácii. Buďte veselí a robte zábavu okolo seba. Takto si ju (ich) udržíte viac vo svojej blízkosti. A nielen to.

3. Tvrdosť navonok, zvnútra jemnosť ...

Áno, je to už raz tak. To, čo ženy milujú na mužoch je aj to, ak budete „drsným a zlým“ chlapom zároveň. Nie, nebojte sa, nemusíte hneď vykradnúť obchod, či niekoho zbiť, to nie. Len sa začnite správať tak, aby partnerka mala pocit a cítila, že ste skutočným mužom, ktorý ju dokáže ochrániť a zabezpečiť. Život ženy po boku takéhoto muža v nej vzbudí pocit „zvieraťa“ aj so všetkým, čo k tomu patrí. Ale súčasne to v nej vyvoláva žiadostivosť po rodine.

Aj z toho dôvodu každú ženu „berie“, ak muž z času na čas zloží svoju „ochrannú masku“ a jeho drsné charakteristiky sa zmäkčia. Skombinujte nehu a drsnosť a získajte si tak jej srdce „navždy“. Pre lepšiu inšpiráciu si pozrite akčnejší film s prvkami romantiky ...

4. Dobrého milenca v posteli ...

A nakoniec nemôžeme zabudnúť ani to, že byť dobrým milencom v posteli, mať s partnerkou dobrý sex, to neznamená, uspokojiť sa len so svojím vyvrcholením. Musíte začať myslieť aj na partnerkine uspokojenie. Skutočnosť je taká, že aj ženy majú radi sex, no najradšej ho majú s dobrým milencom, ktorý nemyslí iba na seba. Musíte byť trpezlivým a vydržať, až kým aj vaša partnerka prežije vytúžený pôžitok. Nebuďte sebcom ani v posteli.

Čakali ste, že budeme spomínať aj peniaze? Áno, nájdu sa aj také ženy, čo idú výslovne len po peniazoch, bohužiaľ realita je aj o tom. Každá správna žena má rád muža, ktorý sa vie postarať o ňu a svoju rodinu, no peniazom nepripisujú až takú váhu. Samozrejme okrem týchto sú aj ďalšie body, ktoré ženy milujú na mužoch a dostávajú ich do kolien. Ale o nich až niekedy nabudúce ...

Zerex Extralong



zvádzanie uspokojenie ženy rozkoš
Magazín arrow
Magazín arrow