Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Staň sa Alfa samcom alebo zvýšenie libida u žien

Autor článku: redakcia Zerex.sk 22.08.2017 00:00 zvýšenie libida

Vari každý muž túži byť Alfa samcom, o ktorého sa ženy budú trhať a ktorému budú iní muži závidieť. Je však možné stať sa Alfa samcom na základe nasledovania nejakých rád z kníh, časopisov, alebo sa ním človek musí narodiť? Odpoveď na túto otázku nechávame na vás.

Alfa samec a jeho 4 kľúčové vlastnosti

Podľa nás za tým nie je iba mužský pohlavný hormón, ktorého hladina je u každého muža iná, ale je možné podporiť v sebe vlastnosti Alfa samca. A nie je to až také komplikované, ako sa na prvý pohľad zdá...

  1. Alfa samec je sebavedomý

Muži považovaní za Alfa samcov si veria a poznajú svoju cenu. Títo páni sú spoľahliví džentlmeni, držia slovo a nesľubujú to, čo nedokážu splniť. Pôsobia príťažlivo na ženy a u mužov vyvolávajú rešpekt. Vedia asertívne vyjadriť svoj názor, no nie sú arogantní a povýšeneckí. Majú zmysel pre humor a vedia sa na sebe zasmiať. Sú skvelými spoločníkmi a v ich spoločnosti sa nikto nenudí.

  1. Alfa samec na sebe neustále pracuje

Alfa samci sú zvedaví a šikovní muži, ktorých baví vzdelávať sa a učiť sa nové veci. Neustále rozvíjajú svoje schopnosti, zaujímajú sa o svet okolo seba ale aj o iných ľudí. Skutočný Alfa samec miluje ženy a je skvelým milencom. Nie je to však spôsobené len jeho bohatými praktickými skúsenosťami, ale aj tým, že veľa číta a neustále sa zdokonaľuje aj v oblasti sexu. Môže mať napríklad naštudovanú tantru, Kámasútru a robiť dokonalé masáže na zvýšenie sexuálneho libida svojej partnerky.

  1. Alfa samec vie narábať so svojím telom

Typický Alfa samec vie ako účinne pracovať so svojím telom – využíva dominantné gestá a jeho chôdza, spôsob ako narába s hlasom a celková reč tela, podvedome pôsobí na ženy ako magnet. Títo muži sa nevyhýbajú pohľadu a pozerajú sa priamo do očí osobe, s ktorou konverzujú. Sú majstrami flirtu bez slov.

  1. Alfa samec sa stará o svoj výzor

Čisté a elegantné oblečenie, starostlivo oholená tvár alebo upravené strnisko, kvalitné topánky a hodinky sú poznávacou značkou Alfa samca, ktorému nie je jedno, aký dojem vyvoláva v iných ľuďoch. Vie, akú moc majú afrodiziaká a vie, ktoré najlepšie fungujú na zvýšenie sexuálneho libida u žien. Preto používa kvalitné pánske parfumy, ktorých základ tvoria korenisté a zemité vône z prírody.

tabletky na erekciu

https://zerex.sk/blog/sexualne-fantazie-zien-afrodiziakum/



afrodiziakum vzťahy libido ženy zvýšenie sexuálneho libida
Magazín arrow
Magazín arrow