Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Naše telo

Naučte sa správne dávkovať ZEREX

Autor článku: redakcia Zerex.sk 06.09.2017 00:00 Zerex dávkovanie

Ak patríte medzi pravidelných užívateľov Zerexu, pravdepodobne ste si už našli svoj ideálny rytmus. V prípade, že ste si Zerex kúpili len nedávno a nie ste si istí, aké má Zerex dávkovanie, poradíme vám, ako dosiahnuť optimálne výsledky.

Aké má Zerex dávkovanie? Záleží od druhu

Napriek tomu, že všetky tabletky Zerex podporujú libido a sexuálnu výkonnosť muža, každý typ Zerexu je určený aj na určitý špecifický účel. Od toho sa odvíja aj odporúčané dávkovanie.

Zerex Klasik

Ste unavení po dlhom dni v práci a potrebujete trochu „vzpružiť“? Zerex Klasik je ideálna tabletka na občasné užívanie – vtedy, keď si to vyžaduje situácia. Vďaka vysokému obsahu prírodných látok (predovšetkým výťažku z Kotvičníka zemného) je skvelou náhradou „čarovnej modrej tabletky“.

Zerex Klasik teda užívame jednorazovo jednu tabletku, ideálne približne hodinu pred milovaním. Maximálna denná dávka sú 2 tabletky – neprekračujte tento limit. Jedno balenie obsahuje 12 tabletiek.

Zerex Extralong

Podobne ako pri Zerexe Klasik, aj Zerex Extralong sa užíva jedna tabletka približne hodinu pred plánovaným pohlavným stykom a je určený skôr na príležitostné užívanie (napríklad po dlhšej sexuálnej abstinencii).

Tento druh Zerexu obsahuje okrem zmesi bylinných extraktov (Kotvičník zemný, Maca peruánska, Ženšen, Pestrec mariánsky) aj aminokyseliny L-arginín, L-citrulín a L-lyzín. Jedno balenie obsahuje 12 tabletiek a maximálna denná dávka sú 2 tabletky. Tabletky Zerex Extralong sú určené na udržanie dlhšej erekcie (až o cca 30 minút), čo uvítajú najmä mladší páni, ktorých často trápi predčasná ejakulácia.

Zerex Ultragold

Tabletky Zerex Ultragold získate v balení po 120 ks a sú určené na trojmesačnú kúru, počas ktorej sa užívajú každý deň – bez ohľadu na sexuálne aktivity. Sú obohatené o vitamíny a minerály, ktoré podporujú zdravú mužskú sexualitu (zinok, meď, vitamíny B2, B6, B12). Tieto tabletky sú určené na kontinuálne udržiavanie sexuálnej výkonnosti, vitality a sú obzvlášť vhodné pre seniorov. V prípade potreby je možné, kombinovať ich s ostatnými druhmi tabletiek Zerex.

Všetky tabletky Zerex sú voľne dostupné online. O ich kvalite svedčia certifikáty a množstvo pozitívnych ohlasov od ich spokojných užívateľov. Vyskúšajte ich aj vy a vychutnávajte si kvalitnejšie strávené intímne chvíle s vašou polovičkou – vopred sa však oboznámte s tým, aké má vami zvolený Zerex dávkovanie a či nie je kontraindikovaný pri liekoch, ktoré užívate.  



dávkovanie zerex predĺženie erekcie
Magazín arrow
Magazín arrow