Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Spoznajte ženské miesta rozkoše

03.07.2014 00:00

Ste dobrým milencom? A ako ste na tom s vedomosťami, kde najviac ženy prežívajú svoju rozkoš? Ak ste správnym a dokonalým milencom, mali by ste úplne a celkom poznať telo svojej partnerky. A teraz nenarážame na to, aby ste poznali veľkosť jej nohavičiek, či podprsenky, aby ste ju mohli prekvapiť počas výročia. To nie. Máme na mysli, aby ste svojej drahej mohli zaručene dopriať skutočný slastný zážitok, ak sa oddáte jeden druhému v posteli, alebo počas rýchlejšej radovánky na inom mieste, napríklad v aute, na verejnom priestranstve, či v garáži.

Kde najviac prežívajú ženy svoju rozkoš?

Čelo, vlasy, spánky a obočie

Objavte erotogénne zóny svojej partnerky. Je ich skutočne dostatok a budete mať čo robiť, ak ste začiatočník. Viacero takýchto miest nájdete hneď na tvári. Jedná sa o jej čelo, vlasy, spánkyobočie. Ide o miesta, ktoré nedokážu fungovať bez pohladenia, priam si to vyžadujú, aby sa ich muž dotýkal alebo ich bozkával. Veľmi účinným je, ak svojím prstom budete prechádzať po obrysoch jej očí, čela, či obočia. A rovnako nezabudnite na bozky. Bozky sú tiež výborným prostriedkom, ako ženu na uvedených miestach dokonale a jednoducho vzrušiť. Takto sa vám podarí preniesť vzrušujúce podnety i do ostatných miest v jej tele, výnimkou nie je ani klitoris.

Uši

Bozkávať môžete aj jej uši. Mnohé ženy reagujú veľmi impulzívne aj pri bozkávaní ich uší. Pripomína to niekedy stavy, keď zažívajú vyvrcholenie. Samozrejme výborným miestom, ktoré odporúčame pre dotyky mužských pier, je ženský krk. Vaše bozkávanie, maznanie jazykom, či jemné hryzkanie, dokáže veľmi skvalitniť samotnú predohru, ktorú jej viete pripraviť a následne aj predostrieť.

Ramená

Nezabudnite ani na jej ramenápodpazušie. I v týchto miestach sa nachádza veľké množstvo nervových a citlivých zakončení, ktoré môžete na partnerkinom tele stimulovať. Vyskúšať môžete svojím jazykom prechádzať napríklad prostredníctvom mäkkej pokožky jamky pod jej pazuchou.

Brucho

Tiež nezabudnite ani na brucho svojej partnerky a bozkávajte ho dostatočne. Postupovať by ste mali smerom nadol, až k jej prirodzeniu. Pritom nevynechajte ani okolie jej pupka.

Najcitlivejšie body ženského tela

Následne prejdime na najcitlivejšie body, ktoré môžete nájsť na tele vašej partnerky. Určite ich dobre poznáte a počuli ste o nich už veľa. Pokúsme sa to ešte raz zhrnúť a s tým, aby ste mali v tom už navždy jasno a boli úspešní pri ich stimulácii.

Prsia a bradavky

Prsia predstavujú jednu z najerotogénnejších častí tela vašej partnerky, ako aj každej ženy. Pokiaľ bude vaša partnerka cítiť vaše telo na jej prsiach, zväčšia sa jej bradavky, dvorce sa jej nalejú a stmavnú. Ich jemné dráždenie presúvajú vzrušujúce podnety do jej mozgu a tiež do klitorisu. Niektoré ženy dosahujú vrchol dráždením samotných pŕs, pretože dotyky na prsiach dokážu ženu rozpáliť natoľko, že dosiahne vrchol. Fantázii sa medze nekladú, môžete prsia svojej partnerky bozkávať, stimulovať jazykom, hladkať, stískať, masírovať, dráždiť dlaňou. Dobré bude, ak na začiatok venujete pozornosť celým prsiam, až následne iba bradavkám. Môžete vyskúšať aj dráždenie bradaviek svojím „stoporeným“ penisom, respektíve žaluďom. Partnerka si to zaručene zamiluje. No popri všetkom dávajte veľký pozor na to, aby ste nezabudli na cit a jemnosť.

Rozkrok

Pamätajte, že k rozkroku ženy musíte pristupovať rovnako opatrne, ako k prsiam, či k iným citlivým častiam jej tela. Musíte prejaviť rešpekt voči tomuto jej najdôvernejšiemu miestu. Uvedomte si, že už len tie najjemnejšie dotyky vyvolajú u nej veľkú chuť na sex. Stimulujte jej prirodzenie jazykom, ale pozor na jednotvárnosť a stereotyp. Meniť by ste mali nielen techniku, ale aj rýchlosť, respektíve tempo.

Bod G

A v neposlednom rade nemôžeme zabudnúť na bod G. Jeho dráždenie je u každej ženy iné. Preto by ste sa mali naučiť, že musíte to chcieť obaja, aby ste ho našli a následne uvidíte, či vaša partnerka bude pri jeho dráždení pociťovať príjemnejšie pocity, alebo tie, ktoré budú spájané skôr s jej „malou potrebou“. Zapamätajte si, že svoju partnerku nemôžete do ničoho nútiť. Aj ona musí chcieť to, čo chcete vy. A ak budete chcieť obaja to isté, budete si sex užívať v plných dúškoch aj so všetkými jej aj vašimi erotogénnymi miestami.



orálny sex orgazmus milovanie penis klitoris
Magazín arrow
Magazín arrow