Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

SOS tipy na rýchle zlepšenie stoporenia

23.10.2019 00:00 sos-tipy-na-rychle-zlepsenie-stoporenia

Aj vy patríte do tej skupiny mužov, ktorí si vedia predstaviť lepšiu erekciu? Nie vždy sa totiž podarí udržať úd v pozore na potrebný čas alebo sa nedostaví vôbec.

Existuje niečo, čo vám prinesie nádej na zlepšenie stoporenia? Tu je niekoľko tipov!

#1 Drink na stoporenie

Ak vám práve napadol pohárik niečoho tvrdšieho, rýchlo túto myšlienku zažeňte. Hoci alkohol môže dodať odvahu, o erekciu by vás mohol ľahko pripraviť. Môže totiž spôsobiť útlm, znížiť sexuálnu túžbu a sťažiť dosiahnutie erekcie alebo dosiahnutie orgazmu.

Siahnuť po povzbudzujúcom nápoji môžete, ale urobte to účelovo. Mal by totiž obsahovať látky, ktoré sú schopné vyvolať pozitívnu a žiadúcu zmenu vo vašom tele. Pripravte si napríklad čaj na povzbudenie s obsahom afrodiziák overených stáročiami. Podporí nielen kvalitu erekcie, ale môže tiež priaznivo ovplyvniť vašu sexuálnu výkonnosť.

Kotvičník zemný podporuje sexuálnu túžbu a celkovú fyzickú aj duševnú výkonnosť, vres obyčajný priaznivo vplýva na funkciu prostaty. Pupočník ázijský napomáha udržiavať správnu fyzickú a psychickú aktivitu, damiána priaznivo pôsobí na náladu a stimuluje libido.

#2 Prvá pomoc v sladkých kúskoch

Nielen v tekutej forme môžete do tela dostať potrebné látky s pozitívnym vplyvom na erekciu. Urobte si s partnerkou chvíľu, kedy budete experimentovať s afrodiziakálnym jedlom. Napríklad obľúbená čokoláda pôsobí aj ako skvelý stimulant, a to vďaka jedinečnému zloženiu.

Látky obsiahnuté v čokoláde majú schopnosť vyvolávať dobré pocity a privodiť pocit radosti, vzrušenia a pôsobia na zvýšenie sexuálnej túžby u mužov.

#3 Prírodné tabletky s rýchlym nástupom účinku

Nie je povzbudenie ako povzbudenie. Mnohé prípravky na zlepšenie erekcie môžu vo svojom príbalovom letáku ukrývať veľké množstvo nepriaznivých vedľajších účinkov (napr. silné bolesti hlavy). Navyše, nie vždy sú určené pre každého. Siahnite preto po certifikovaných doplnkoch výživy, ktorých zloženie na prírodnej báze a rýchly nástup účinku určite oceníte.

Tabletky Zerex Klasik sú určené mužom, ktorí chcú dopriať svojej erekcii “povolený doping”. Pýšiť sa môžu tým, že podporia libido, chuť na sex, pri správnej stimulácii prispejú k pevnej erekcii a obsahujú množstvo prírodných afrodiziák ako kotvičník zemný, macu peruánsku či l-arginín.

#4 Stres alebo sex?

Pripravuje vás o erekciu nadmerný stres? Je čas na odpútanie sa od pracovných povinností, termínov alebo telefonátov po pracovnej dobe. Naučte sa vypnúť, a tým nemyslíme len techniku, prostredníctvom ktorej vás môže niekto kontaktovať. Doprajte si oddych a relaxáciu. Inak môže stres váš sexuálny život doslova pohltiť.

 

Ako neprísť o kvalitnú a pevnú erekciu? Nazbierali sme pre vás užitočné tipy:



rýchle zlepšenie stoporenia
Magazín arrow
Magazín arrow