Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Skvalitnenie erekcie môžete dosiahnuť rýchlo a jednoducho

Autor článku: redakcia Zerex.sk 16.08.2017 00:00 skvalitnenie erekcie

Stáva sa vám až príliš často, že ste nespokojní so svojou erekciou? Mohla by prísť rýchlejšie, mohla by byť tvrdšia a trvať dlhšie… Na skvalitnenie erekcie nemusíte vynaložiť veľa námahy. Stačí zistiť, kde je jadro problému a urobiť niekoľko jednoduchých opatrení. Slabá erekcia môže mať niekoľko príčin – pátrajte po nich a v prípade potreby vyhľadajte odbornú pomoc. Zdravotné ťažkosti – ochorenia močových ciest či pohlavných orgánov, nervové poškodenia, vysoký krvný tlak, cukrovka či Alzheimerova choroba… To všetko sú len niektoré zo zdravotných ťažkostí, ktoré ovplyvňujú erekciu.    Psychické faktory – priveľa stresu na pracovisku alebo vo vzťahu s partnerkou, nízke sebavedomie, strach zo zlyhania a prehnané očakávania dokážu zhoršiť kvalitu erekcie.

Tipy pre skvalitnenie erekcie

Zamerajte sa na zlepšenie vášho vzťahu

Ak vaše problémy s erekciou pramenia zo stresu, je najvyšší čas, popracovať na skvalitnení vzťahu. Otvorený dialóg s partnerkou je základ. Porozprávajte sa o tom, čo vám vo vašom intímnom vzťahu chýba a čo by ste mohli zlepšiť. Možno potrebujete dlhšiu predohru alebo okoreniť vaše posteľné hrátky novými sexuálnymi polohami či uskutočnením tajných fantázií?

Zacvičte si a zabudnite na problémy

Športové aktivity, ktoré vám rozprúdia krvný obeh, sú ideálne na skvalitnenie erekcie – okrem toho, že udržujú vaše cievy v dobrej kondícii, pomôžu vám oddýchnuť si od každodenných starosti a prečistiť hlavu. Po behu, plávaní či návšteve fitka budete plní endorfínov, čo vám spôsobí, nielen dobrú náladu, ale aj výdatnejšiu erekciu. Na uvoľnenie napätia výborne poslúžia aj relaxačné dychové cvičenia, meditácie a joga.

Vyskúšajte bylinky na potenciu

Medzi tradičné bylinky na podporu erekcie patrí predovšetkým Kotvičník zemný. Jeho výhodou je, že zvyšuje tvorbu mužského pohlavného hormónu v tele muža prirodzeným spôsobom a nie je návykový. Vyskúšajte napríklad voľne dostupné  tabletky na erekciu s obsahom Kotvičníka zemného. Táto bylina totiž zvyšuje hladinu mužského pohlavného hormónu v tele, chuť na sex, libido, fyzickú a duševnú výkonnosť i celkovú vitalitu.



erekcia skvalitnie erekcie sex a vzťahy
Magazín arrow
Magazín arrow