Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Chcete skúsiť sex cez internet? Poradíme vám, ako na to!

Autor článku: redakcia Zerex.sk 18.09.2016 00:00 sex cez internet

Ak aj váš vzťah dýcha stereotypom, je na čase skúsiť niečo nové a iné, čo by ho mohlo oživiť. Nevzdávajte sa, aj keď ste často krát počas týždňa vzdialení od seba. Vyskúšajte sex cez internet respektíve sex na diaľku - ďalšiu novodobú praktiku, ktorá môže pomôcť aj vám zmeniť stereotyp v sexe.

Čo je to sex na diaľku?

Nie je podstatné, kto začne ako prvý. Dôležité je, aby ste vôbec začali, pretože sex na diaľku je veľmi obľúbeným už u viacerých párov, hoci vzťah na diaľku málokedy funguje. Prečo je to tak?

Človek je tvor rozumný a vie sa vynájsť v každej situácii. Platí to aj v oblasti sexu. Ak nemôžete byť s partnerkou v danej chvíli, ale ste napríklad v práci, či na školení, sex cez internet a na diaľku je vhodnou alternatívou pre vás a váš vzťah, aby vydržal a naopak získal na vášnivosti a pestrosti.

Prostriedkom na praktizovanie sexu na diaľku sú krátke SMS správy, či e-maily respektíve ďalšie moderné komunikačné programy. Isto budete súhlasiť, že nie je nič vášnivejšie a vzrušujúcejšie, ako keď si čítate vy alebo partnerka správy o tom, ako si práve užívate a robíte dobre, či ako sa nesmierne tešíte na seba, keď budete sami v posteli. Je zrejmé, že takto prinesiete do postele aj niečo nové čo sa týka erotických polôh. Je totižto dokázané viacerými štúdiami, že človek sa lepšie „otvorí“ svojim túžbam, keď nevidí do tváre toho druhého. Správa plná sexuálnych chúťok teda môže pomôcť prehĺbiť aj tie najskrytejšie túžby vás, či vašej partnerky. Čo poviete, neznie už len táto predstava vzrušujúco?

Plánujte si sex ...

Ak trávite veľa času bez partnerky alebo naopak, jednoducho si cez správy naplánujte samotný sex s partnerkou. Je iba na vás, ako často si takúto správu s korenistým obsahom pošlete. Hlavne to urobte a uvidíte, čo sa bude diať. Najdôležitejšie je vydržať a tiež aj zachovať samotný plameň vzrušenia u vás oboch. Toto je spôsob, ako si zaručene užijete buď večer alebo cez víkend, ako si splniť svoje nesplnené túžby a želania, objednať vášnivý zážitok, rovnako ako keď objednávate niečo iné cez internet.

Možno sa vám to zdá čudné, možno sa ešte hanbíte, ale preč s hanblivosťou, veď ste už dostatočne dlho vo vzťahu. Predsa chcete zmenu, váš vzťah to potrebuje po dlhoročnom stereotype. Tak iná možnosť nie je, skúste to ... takto na diaľku.

Zabudnite na hanbu a hoďte ju za hlavu a sex cez internet na diaľku si užite naplno. Práve toto je spôsob, ako si užiť partnerku (partnera), ak s vami nie je dlhší čas, no chcete s ním prežiť niečo nové a vášnivejšie, keď sa vráti späť, napríklad zo služobnej cesty. Ak ste doposiaľ nevedeli ako na to, pevne veríme, že sme vás aspoň stručne motivovali k tomu, aby ste to skúsili.

Ak máte iný spôsob, ako si užiť sex na diaľku alebo sex, ak ste obaja od seba odlúčení, napíšte nám do Zerex diskusie pod článkom.



flirtovanie zvádzanie milovanie sex vzťahy
Magazín arrow
Magazín arrow