Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Skupinové orgie: Príčiny, prečo skúsiť (nielen) sex v spoločnosti iných...

Autor článku: redakcia Zerex.sk 27.03.2015 00:00 Skupinové orgie: Prečo skúsiť  sex v spoločnosti iných

Páni, buďte úprimní a priznajte sa, ako často vám mysľou prebehne myšlienka na skupinové orgie, skupinový sex? Samozrejme očakávame, že nie každý z vás sa prizná a preto budete zapierať, pretože čo by na to povedala vaša partnerka alebo vaše okolie. Predsa je to také skazené a ten kto na to myslí, má v úmysle iba podviesť a užiť si. Ale je potrebné si uvedomiť, že nie zakaždým sa musí jednať o orgie so sexuálnom tematikou. Aj keď práve na tieto orgie so "sexuálnym podtónom" sa pozrieme o niečo viac v našom článku.

Trochu z minulosti

Kde teda vznikli skupinové "orgie", hry a tieto zábavky? Poznáme ich približne z obdobia staroveku. Už dávni Gréci a rovnako aj Rimania si užívali práve počas divokých orgií. Dozvedáme sa o tom od mnohých vtedajších, či aj novovekých autorov. Je o nich skutočne veľmi veľa zmienok a podkladov, takže máme z čoho čerpať. Vieme, že skutoční Rimania a samotní rímski cisári (napríklad Caligula, Klaudio, Cézar) sa najčastejšie spájajú práve s termínom sexuálne orgie. Platí teda, že boli zvrátení alebo to nie je pravda? Pravdou však je, že nie iba jeden rímsky cisár zriadil nevestince, kde ženy nútili k prostitúcii a k skupinovému sexu. Nie veľmi milá predstava, čo poviete?

Skupinové orgie vo viacerých formách

V každom prípade platí, že nemusí sa vždy jednať o orgie so sexuálnym podtónom. Existujú aj také, v rámci ktorých budete napríklad piť celý čas čistý alkohol vo vysokých dávkach. Alebo si doprajete rôzne špeciality v rámci kulinárskych orgií tak, ako to robili už starí Rimania. Známe už v minulosti boli takzvané gladiátorské orgie, ktoré boli  plné násilia a krutovlády.

Príťažlivé vďaka svojej nedotknuteľnosti

V súčasnom modernom svete sa sexuálne orgie chápu skôr ako skupinový sex, respektíve sex na verejnosti . V mnohých náboženstvách a štátoch je veľkým tabu. A práve preto je takýto druh sexu ešte viac príťažlivým pre skupiny ľudí. Verejné toalety, privátne kluby sú pravými miestami na takýto druh sexuálnych hier a bývajú často aj úmyselne vytvorené na takýto účel. Výnimkou nie je ani skupinový sex priamo v prírode pod holým nebom a častokrát aj pred očami okoloidúcich.

Za každú cenu „užiť si“

Dnes vnímame starovek ako niečo krajšie v porovnaní s tým, ako to v skutočnosti je. Podstata často zostáva bez povšimnutia. Zvyklosť orgií pretrváva až dodnes, no počas uplynulých rokov sme si ich obraz prispôsobili tomu, ako to vyhovuje práve nám. Samozrejme, nájdu sa aj odporcovia. Neustále pribúda takých, ktorí sú práve "za" takéto hry a zábavky so sexuálnym podtónom. Niet sa čo čudovať. Za cieľom "užiť si" mnohí muži zakrývajú mnohé riešenia problémov, napríklad problémy s erekciou.

Práve v obodbí jari, keď sa vzduch otepľuje, príroda ožíva, naše telá sa prebúdzajú po dlhom zimnom spánku, skupinový sex bude rovnako prekvitať s nami. Blížia sa sviatky, viac voľna  a čas na seba a partnerku. A možno aj na niekoho navyše. Vedeli by ste si predstaviť príjemné sexuálne praktiky, ktoré môžete zažiť výlučne len pri skupinovom sexe?

Ak sa rozhodnete pre tento druh sexu, mali by ste však viac pamätať na ochranu svojho a partnerkinho tela. Ochrana v tomto smere by mala byť prvoradá. Nezostáva nám už nič iné, iba vám popriať veľa nových zážitkov pri spoznávaní a odhaľovaní tajomstiev  napríklad aj skupinového sexu.



vzrušenie sex telo orgie skupinový sex
Magazín arrow
Magazín arrow