Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Škorpión - muž

Autor článku: redakcia Zerex.sk 07.03.2014 00:00 erotický horoskop znamenie Škorpión - muž

Typický muž. Aj tak by sa dal nazvať muž v znamení škorpióna. Muž Škorpión si naplno užíva a vie, čo je pre neho vzrušujúce a čo potrebuje. Ak to nedostane, je veľmi podrážedený. Milovanie pre neho znamená hodinový akt, ale aj 5-minútovú rýchlovku na akomkoľvek mieste. Vie sa prispôsobiť, avšak chce mať aj niektoré veci podľa seba.

Škorpión muž ako ho získať

Štýl života muža Škorpióna nie je ničím výrazný, je založený na jednoduchých základoch, pričom si nepotrpí príliš na extravagantné kúsky. Platí to aj v prípade výberu žien. Svoje city nevie žene povedať na plné ústa, skôr je to ten typ človeka, ktorý chce byť neustále v pozornosti ženskej mysle, avšak nepovie žiadne ľúbostné slová a city. Platí to však iba pri zoznamovaní, kedy ženu ešte nepozná a nevie, čo od nej môže očakávať. Ak je však už v dlhšom vzťahu alebo žena už preňho nie je žiadnou neznámou, potom sa môžete tešiť na celý rad komplimentov a na všetky dotyky, ktoré Vás majú presný význam a účel.

Muž Škorpión sexualita

Čo sa týka samotného milovania, tam chce mať muž v znamení škorpióna moc nad ženou a chce, aby mu žena bola celkom poddajná. Ak ho stretnete na ulici, je väčšinou oblečený do nie veľmi výnimočného oblečenie, pričom má rad pohodlie a komfort, čo sa odzrkadľuje aj v spôsobe jeho milovania. Vždy má svoj cieľ v hlave a vie, čo chce dosiahnuť. Pri milovaní je to jasné – orgazmus. Aj preto tomuto cieľu podriadi všetko, čo sa dá.

Určite po Vás nebude požadovať, aby ste boli tá, ktorá bude rozhodovať o polohách a o celkovom smerovaní sexu. Chce to byť on, kto Vám ukáže tie „správne“ polohy a dotyky, ktoré potrebujete cítiť. Má rád, ak vidí pod sebou ženu, ktorá sa mu absolútne oddáva. Ten pocit sily víťazí nad všetkým ostatným, pričom ženie ho vpred túžba po absolútnej spokojnosti a stavu uspokojenia.

Miluje, ak partnerka pri ňom vzdychá a dáva mu najavo, ako to chce. Určite by sa potešil aj mnohým dotykom, ktorými ho môžete obdarúvať. Ak ste pod ním, vtedy je spokojný. Určite neobľubuje polohu, kedy on je v polohe, ako keby prosí o niečo. Ak miluje odzadu, vtedy je najšťastnejší. Ak by ste si mysleli, že vidí iba seba a chce dosiahnuť predovšetkým on orgazmus, potom sa mýlite. Myslí na oboch, pričom ženu chce k tomuto stavu dostať aj viac krát počas noci.

Nie je preňho žiaden problém, ak by to mal robiť hoci aj celú noc. Vydrží, pretože je silný a vie, čo chce. Ak to budete vedieť aj Vy, potom Vám to môže klapať. Určite však požaduje, aby boli splnené niektoré jeho požiadavky. Neznáša, ak treba o niečo prosiť, respektíve sa dožadovať niečoho. Ak má mať sex, nech je to bez predchádzajúcich zdĺhavých rečí. To všetko treba vedieť, pretože potom je tento muž nespokojný, čo sa prejaví nielen na jeho správaní, ale aj na výkonoch vo Vašej posteli.



Magazín arrow
Magazín arrow