Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Silnejšia erekcia, silnejší vzťah

17.06.2014 00:00

Nesnažte sa podceňovať problémy s vašou erekciou...

Pokiaľ máte problémy s erekciou, nepodceňujte to, pretože sa vám to môže vypomstiť. Vôbec nejde o krátkodobú záležitosť a preto je potrebné tomuto problému venovať dostatok času na riešenie. Podnietiť vás niečo s tým robiť by mohlo azda to, že čím silnejšia je erekcia, tým silnejší bude aj vzťah. A ak by platilo, že máte slabú erekciu, váš vzťah s partnerkou bude tiež slabší a náchylnejší na akékoľvek ochorenie, či problémy.

Ako sme už nie raz spomínali, na poruchy erekcie existuje už v dnešnej dobe množstvo liekov, prípravkov, či tabletiek. A práve takto mnoho mužov predstiera pred svojimi partnerkami, že nemajú žiadny problém a všetko im funguje tak ako má. Áno, je to riešenie, ako si pomôcť a neustále narastá počet nových liekov a prípravkov, ktoré riešia poruchy mužskej erekcie. Potom už zostáva na každom mužovi, rozhodnúť sa pre ten správny a účinný. Jedným z tých účinnejších a zdraviu prospešných je produkt Zerex.

Pravdou však je i to, že nemusíte sa ihneď obrátiť na lieky, či doplnky výživy. Môžete začať športovať, respektíve tancovať. Tanec dokáže výborne prekrviť celé telo a tým napomôže aj dobrému prekrveniu vašej pýchy. Nezvyčajné tance brucha určené predovšetkým ženám v rôznom veku, môžu byť efektívne aj u mužského pohlavia, nakoľko pomáhajú prekrviť celé panvové dno. Prežiť môžete tanečnú predohru a je možné, že zostanete udivení, čo sa bude diať následne.

Okrem iného ako nápoj počas vášho smädu siahnite po džúse z granátových jabĺk, nakoľko práve tento džús vám zvýši chuť na sex a zobúdza vášnivosť a náruživosť. Spojitosť kvality vzťahu a kvalitnej erekcie nemožno od seba odlučovať. Musíte pochopiť, že liečbu slabej a neuspokojivej erekcie musíte brať vážne a to hneď od jej prvých príznakov.

Príčiny sú viaceré, snáď tou najdôležitejšou je udržanie harmónie vo vzájomnom vzťahu s vašou partnerkou. Viacerým manželským, či partnerským vzťahom môže veľmi pomôcť skorá liečba takzvanej erektilnej dysfunkcie. Nehovoríme iba o prípadoch, keď máte problém s erekciou pri každom styku, ale aj ak sa u vás tento príznak objaví iba niekedy.

Znova vám chceme pripomenúť dôležitý fakt, že ak máte čo i len náznak problému s erekciou, musíte sa vzdať nadmerného popíjania alkoholu, fajčenia, vysokej miery stresu a vyčerpanosti, pretože môžete mať chuť a odhodlanie aké chcete, s týmito symptómami a zlozvykmi nikdy nezvíťazíte. Ak sa u vás objaví čo i len náznak problému s vašou pýchou v nohaviciach, spomeňte si na tieto naše slová. Verte, či nie, sú pravdivé a ak budete udržovať seba a svoj penis v klamstve, že sa nič nedeje, vaša partnerka to pocíti tiež, aj keď nechcete a v konečnom dôsledku aj celý vzťah. Pamätajte, silnejšia erekcia, silnejší vzťah.



slabá erekcia podpora erekcie
Magazín arrow
Magazín arrow