Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Trápi vás sexuálny nesúlad s partnerom? Hovorte o tom!

Autor článku: redakcia Zerex.sk 30.03.2017 00:00 sexuálny nesúlad partnerov

Sexuálny nesúlad partnerov nie je len o sexe – väčšinou býva výsledkom viacerých problémov vo vzťahu. Diskutujte o tom – je šanca, že spoločne nájdete fungujúce riešenie. Ak sa vám za tie mesiace a roky vzťahu s vašou polovičkou podarilo stratiť ružové okuliare, nie ste v tom sami. Väčšina párov sa v určitom okamihu stretne s tým, že majú odlišné predstavy o sexe...

Aké podoby môže mať sexuálny nesúlad partnerov?

Boj o to, kto hrá prvé husle

Partnerka chce „byť hore“ ale vám to vadí? Chceli by ste byť drsnejší a dominantnejší? Alebo naopak? Otázka dominancie a submisivity nemusí byť daná rodovými stereotypmi. Úprimný rozhovor by vám mal pomôcť, nájsť spôsob, ako sa realizovať tak, aby bol vlk sýty, aj ovca celá.

Nedostatočné uspokojenie

Ak vaša partnerka nedosahuje orgazmus tak často ako vy, pravdepodobne ju to bude frustrovať. Venujete dostatočný čas predohre a „dohre“? Pýtajte sa jej, čo má rada a doprajte jej – určite vám sama rada napovie, čo a ako.

Príliš málo alebo príliš veľa

Niekomu to stačí raz za mesiac, iný to potrebuje aspoň štyrikrát za týždeň. Ak je vaša potreba sexu priepastne rozdielna, je na čase, úprimne sa porozprávať a dohodnúť sa na kompromise. Podľa štatistík je frekvencia dvakrát až trikrát týždenne zlatým stredom pre ľudí s veľmi aktívnym libidom aj pre tých umiernenejších.

Nuda v posteli

Sexuálny nesúlad partnerov môže byť spôsobený aj nedostatkom fantázie. Jeden partner môže mať rád rutinu a starú dobrú posteľ, druhému však môžu chýbať dobrodružstvá v prírode či sexuálne hračky. Ak sa nudíte, je najvyšší čas vyložiť karty na stôl a navrhnúť zmenu.

Neviete nájsť riešenie? Navštívte sexuológa!

Nečakajú vás žiadne špeciálne vyšetrenia. Návšteva sexuológa nebolí a nepotrebujete na ňu výmenný lístok od iného lekára. Sexuológ sa vás opýta na vašu vzťahovú anamnézu. V závislosti na vašom veku a dĺžke trvania vzťahu vám navrhne, ako by ste mohli vylepšiť váš sexuálny život.

Zahoďte hanbu aj predsudky a buďte úprimní k lekárovi aj k partnerke. Ak vás trápi erektilná dysfunkcia, sexuológ vám poradí, ako lepšie zvládnuť situáciu – naučí vás, ako sa uvoľniť a poradí techniky pre lepšiu výdrž. V prípade, že odskúšané rady nezabrali, môže predpísať liek na zlepšenie erekcie alebo odporučiť niektorý z prírodných výživových doplnkov proti impotencii.

Ešte skôr, než sa objednáte k sexuológovi, vyskúšajte bylinné tablety Zerex Extralong, s vysokým obsahom Kotvičníka zemného, ktorý naštartuje prirodzenú tvorbu mužského pohlavného hormónu vo vašom tele. Účinkuje rýchlo, pôsobí ako efektívne afrodiziakum a predĺži vašu erekciu (a tým aj vaše potešenie zo sexu). Na Zerex Extralong nepotrebujete lekársky predpis.



partnerské problémy slabá erekcia uspokojenie ženy vzrušenie
Magazín arrow
Magazín arrow