Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Sexuálny horoskop - máj. Zažite vášnivý mesiac lásky

14.05.2018 00:00 Sexuálny horoskop - máj

Máj praje láske. Nielen príroda, ale aj naše túžby sa prebúdzajú k životu. Ľudia cítia túžbu, v našom vnútri sa prebúdza vášeň a v posteli sa nedočkavo tešíme na svojho partnera. Chcete tiež zažiť vzrušujúce erotické chvíľky, dokonale uspokojiť svoju polovičku, ktorá bude priasť blahom? Chcete zažiť poriadne vášnivý mesiac lásky? Potom si nenechajte ujsť sexuálny horoskop a ručíme vám za to, že zo spálne budete odchádzať spokojní.

Čo si pre vás pripravili hviezdy na máj - mesiac lásky?

Vodnár (21. január - 20. február)

Milostné záležitosti vodnárov budú tento mesiac na svojom vrchole. Viete, čo chcete a teraz máte na to vytvorené ideálne podmienky. V posteli budete mať prekvapivo veľa energie, takže sa pripravte sa na poriadnu májovú akciu, milý Vodnár. Partner/ka bude vďaka vám vstávať do práce s úsmevom na tvári, aj keď po prebdetej noci.

Ryby (19. február - 20. marec)

Zariskujete a oplatí sa vám to. Sny o všetkých druhoch divokého sexu vám môžu byť tento raz dokonalou inšpiráciou, určite ich počúvajte. Tiché ryby prežijú v máji niečo, na čo sa odhodlávali veľmi dlhoObjavíte v sebe zvodcu, ktorý každou bunkou svojho tela dá presne najavo, čo chce. A vyzerá to tak, že to aj dostane. Na zvádzanie môžete použiť aj afrodiziakálne parfumy, vďaka ktorým pridáte svojmu šarmu ďalší rozmer.

Baran (21. marec - 19. apríl)

Upevňujte existujúce partnerské vzťahy. Ukážte svojmu milencovi, že aj on môže byť aktívny a vráti sa vám to v podobe nezabudnuteľných zážitkov. Možno vás prekvapí vzrušujúcou tantrickou masážou, v prípade, že nie, nehanbite sa navrhnúť zmyselnú tantru vy. Aj keď máte v povahe byť aktívni, prijímajte a preukážte trpezlivosť, oplatí sa vám to. Single baranom praje obdobie najmä medzi 15. - 20. májom.

Býk (20. apríl - 20. máj)

V máji netúžite po tom, aby ste zvádzali, skôr naopak. Potrebujete, aby to urobil partner. Pomôžte mu/jej vytvorením príjemnej atmosféry a priamo zažiadajte o to, čo naozaj chcete. Erotickú atmosféru vám pomôžu vytvoriť napríklad afrodiziakálne vône. Naštartujú libido a prebudia vo vás i vašej polovičke dravosť po sexuálnych dobrodružstvách. Ak ste single, druhá polovica mesiaca je pre nové vyhliadky priaznivá.

Blíženci (21. máj - 20. jún)

Vytiahnete z rukáva dôležité karty a poriadne ich zamiešate. Ak ste k partnerovi pristupovali v posledných obdobiach príliš nesmelo, prekvapíte ho/ju na plnej čiare. Prinesiete novú iskru romantiky do existujúcich vzťahov. Vylepšiť môžete aj status milenca vďaka novodobej Kámasútre. Ste single blíženec? pripravte sa na niekoľko prekvapivých zvratov. V tomto období môžete očakávať nečakanú milostnú záležitosť s kolegom/kolegyňou.

Rak (21. jún - 22. júl)

Raci, ak ste zadaní, snažte sa zamerať na čo, milujete na svojom partnerovi. Niekto po vás tajne túži a nie je vám ľahostajný. Hoci viete, aké by to mohlo mať následky, mohlo by dôjsť k neželaným mimomanželským vzťahom. Objavte preto s partnerom úplne nové úrovne potešenia, zapáľte znova iskru. Vďaka slnku na to budete mať dostatok energie. Ste dlhšie vo vzťahu a chýba vám inšpirácia? Nájdite ju v novej sexuálnej príručke Zerexsutre. https://zerex.sk/blog/polohy-podla-znamenia-1/

Lev (23. júl - 22. august)

Máj je pre levov mesiacom stability v milostnom živote. Aj keď partner/ka môže vytvárať určité napätie, v spálni bude všetko ako má byť. Ste single? Nie nadlho. Je veľmi pravdepodobné, že stretnete niekoho skvelého, buďte na nové stretnutia rozhodne pripravení. Pripraveným šťastie praje, páni nezabudnite, že s tabletkami na erekciu nič nepokazíte. Práve naopak, v dôležitej chvíli vás môžu podržať.

Panna (23. august - 22. september)

Zadaným pannám odporúčame tráviť čo najviac času s partnerom. Toto obdobie praje upevňovaniu vzájomných vzťahov. Prehlbujte intimitu a zamerajte sa aj na dlho odkladané experimenty, nové techniky, či polohy. Teraz je všetko dovolené. Single pannám poradíme, aby neodmietali pozvania. Môže sa z toho vyvynúť niečo dlhodobé a stabilné.

Váhy (23. september - 22. október)

Váham je v máji mimoriadne dopriate, čo sa sexu týka. Zažijete príval sexuálnej energie, ale pozor, použite ju správne. Postačí málo a vďaka svojej romantickej povahe máte možnosť zažiť sex, na ktorý nezabudnete. Už dávnejšie ste uvažovali nad kúpou erotickej bielizne, aby ste povzbudili partnerovu fantáziu a teraz je ten správny čas.

Škorpión (23. október - 21. november)

Budete pociťovať túžbu získať trochu slobody vo vašom milostnom živote. Prineste si do spálne novú hračku, pokiaľ váš partner prijme vaše túžby, budete spokojní obaja. Komunikujte, aby ste vedeli, čo navzájom v posteli potrebujete. Nebojte sa využiť aj dirty-talk. Možno to bude pre vás nové, ale vďaka tomu partnerovi poviete o niečom, po čom už dávno v sexe túžite a jednoduchšie to príjme.

Strelec (22. november - 21. december)

Majte oči otvorené, nové vyhliadky na dlhotrvajúci vzťah sú na obzore. U zadaných strelcov je teraz kľúčová partnerská rovnováha. Máj sa nesie v znamení sexuálnych hier, preto neváhajte opýtať sa partnera/partnerky po čom túži a choďte za tým.

Kozorožec (22. december - 20. január)

Kozorožci vedia, čo chcú a nebudú sa obávať ísť si za tým. Do karát hrajú aj hviezdy, ktoré prajú zaujímavým a nezabudnuteľným zážitkom. Húževnatým karieristom sa postaví do cesty niekto nový, s kým môžu prežiť nezabudnuteľné vášnivé chvíle. Ak nie ste single, snažte sa udržať na uzde. Preneste vášeň do spálne a užívajte si potešenie, aké vám hviezdy prajú najmä po 15. máji. 

 

Zvýšte svoje libido so Zerex Klasik



erotický horoskop sexuálny horoskop máj
Magazín arrow
Magazín arrow