Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Sexuálne rekordy: Koľko meria najdlhší penis na svete?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 16.12.2016 00:00 sexuálne rekordy

Zdá sa aj vám, že váš penis je akosi príliš veľký? To je nič v porovnaní s najdlhším penisom na svete, ktorý sa podarilo odmerať. Alebo máte pocit, že vaša erekcia trvá až príliš dlho? To nie je nič v porovnaní s tým, ako dlho trvala najdlhšia erekcia na svete. Alebo sa vám zdá, že vaša partnerka má najväčšiu vagínu na svete? Nebude to asi pravda, nakoľko najväčšia vagína na svete sa nachádza na úplne inom mieste našej planéty. Chcete poznať tieto a ďalšie najväčšie sexuálne rekordy? Prečítajte si článok až do konca a budete prekvapení alebo priam udivení.

Koľko meria najdlhší penis na svete?

Veľa z nás mužov túži len po jednom: mať čo najdlhší (najväčší) penis. No ak hovoríme o najdlhšom penise na svete, asi s tým nebudeme súhlasiť. Podľa oficiálnych štatistík, najdlhší penis mal v pokojnom stave dĺžku 34 centimetrov a po obvode meral až 16 centimetrov. Jeho majiteľom bol Dr. Robert Dickinson. Poriadna "bakuľa" v nohaviciach, čo poviete? Otázne je, či sa jeho partnerka a milenka tešila alebo skôr nariekala. Len na porovnanie, slovenský priemer dĺžky penisu je niečo cez 13 cm počas erekcie. Zaujímavosťou u mužov je aj veľkosť semenníkov. Napríklad v roku 1938 žil muž, ktorý mal "že vraj" obvod svojich semenníkov na úrovni až 191 centimetrov. Je to vôbec možné? Potrebné je však poznamenať, že to nebol zdravý muž, ale takáto hodnota bola zapríčinená vážnym ochorením. V súčasnosti je to však už nemožné reálne preveriť.

Ako dlho trvala najdlhšia erekcia?

V súvislosti s mužským pohlavným údom súvisí aj ďalší svetový rekord. Týka sa však dĺžky mužskej erekcie. Krátka erekcia nie je v móde, ale dlhšia erekcia zaujíma väčšinu mužov. Viete, ako dlho trvala najdlhšia erekcia na svete? Netrvala ani 15 minút, ani polhodinu, ani hodinu, dve, tri, či päť hodín. Trvala neuveriteľných 17 hodín s drobnými prestávkami. Čo by dali za to mnohí slovenskí muži, aby ich erekcia trvala aspoň pár minút, nie to ešte toľko hodín? Len pre porovnanie, podľa našich dostupných štatistík, priemerná dĺžka pohlavného styku, kedy si užijú obaja partneri (aj u nás), trvá 8 až 10 minút.

Koľko meria najdlhšia vagína na svete?

S dĺžkou penisu si povedzme aj najväčší rekord týkajúci sa dĺžky vagíny. Niektoré dámy sú obdarované príliš úzkou vagínou, iné disponujú zase príliš veľkou. Mnoho mužov však netúži práve po čo najväčšej vagíne. Dôvod je naprosto jasný: čím užšia vagína, tým lepšia stimulácia penisu respektíve jeho špičky žaluďa. Aké máme údaje ohľadne najväčšej vagíne na svete? Má len ťažko predstaviteľných 50 centimetrov! Pri takomto priemere si asi väčšina z vás vraví, čo by robili so svojou pýchou v tejto "ženskej oblude". Je to skutočne tak a majiteľkou tohto nevídaného ženského orgánu bola Anna Swan, ktorá vo svojom živote zaiste neprežila veľa "vaginálnych" orgazmov. Skôr asi uprednostňovala vzrušenie a vyvrcholenie pomocou dráždenia klitorisu.

Žena, ktorá prehltla najviac ejakulátu ...

Viete, aké množstvo ejakulátu vypila naraz jedna žena? Je to pol deci, dva deci, tri, štyri alebo až pol litra? Kniha rekordov hovorí, že neuveriteľných 0,8 litra ejakulátu našli v žalúdku ženy, ktorá prišla na pohotovosť so žalúdočnými problémami. Lekári zostali ako zamrazení, keď si prezreli jej útroby. Zmohli sa len na jedno: asi prežila veľmi bujarú noc práve v ten večer.

Najdlhší dostrek ...

Na záver predsa ešte jeden rekord z tých netradičných. Týka sa znova nás pánov. Ako ďaleko vám doletí váš ejakulát pri orgazme? Oficiálny rekord hovorí o dĺžke až 6 metrov. Na druhej strane najväčšia rýchlosť, akou "spermie" leteli bola na úrovni 68,8 kilometrov za hodinu. Teraz už viete, koľko musíte doháňať s vašou "výbavou" v nohaviciach. Isto nie je rozumné za každú cenu sa snažiť prekonať uvádzané rekordy. Skôr sa na nich pobavte a pomyslite si, že nie všetko, čo je najväčšie a trvá aj najdlhšie, je vzápätí aj najlepšie. S akými najväčšími rekordmi ste sa stretli vy vo vašom živote? Podeľte sa s nami o vaše skúsenosti v diskusii pod článkom.   Zvýšte si libido



sex sexuálne rekordy
Magazín arrow
Magazín arrow