Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Sexuálne pomôcky, kvôli ktorým dnes nezaspíte

Autor článku: redakcia Zerex.sk 05.11.2016 00:00 sexuálne pomôcky

Nudí vás váš sexuálny život a radi by ste konečne vyskúšali niečo nové? Zabudnite na stereotyp a pripravte sa na poriadnu dávku vzrušenia.  Vyskúšajte nielen nové polohy. Váš sex okorenia aj sexuálne pomôcky. Vybrali sme pre vás niekoľko sexuálnych pomôcok, vďaka ktorému sa váš sexuálny život ocitne v úplne inej galaxii. Ktoré sú tie najobľúbenejšie?

Sexuálne pomôcky, kvôli ktorým dnes nezaspíte

Zabudnite na klasické vibrátory! V kurze sú dvojité vibrátory, ktorých čaro spočíva v tom, že masírujú dva ženské otvory naraz. Umelý penis, ktorý je určený pre análny otvor, je, samozrejme, kratší a tenší. Ako ho využijete? Vibrátor sa postará o predohru vašej partnerky bez toho, aby ste museli čo i len pohnúť prstom a ona sa zatiaľ môže venovať orálnemu sexu a priviesť vás do sveta rozkoše.

Vagína, ktorú nikdy nebolí hlava

Nemáte pri sebe žiadnu ženu, no potrebujete nutne sex? Vyskúšajte vagínu či análny otvor z gumy. Umelá vagína pôsobí naozaj vierohodne a sama udržuje stálu telesnú teplotu ľudského tela. Ak vám to predsa len príde trochu drsné a radšej by ste si užili análny sex s naozajstnou ženou, vyberte si z ponuky dievčat napríklad na goldenportal.eu. Môžete si ich vyfiltrovať presne podľa svojich predstáv.

Sexuálne pomôcky pre milovníkov tvrdého sexu

Nezabudli sme ani na tých, ktorí si potrpia na poriadne divokom a tvrdom sexe. Kovové krúžky sa nasadzujú na penis od koreňa po žaluď. Väčšinu z týchto ozdôb si môžete nasadiť len počas erekcie. Ak si potrpíte na sexe, ktorý trochu bolí, táto erotická pomôcka sa vám bude veľmi páčiť. Vyskúšajte a dajte nám vedieť.

Erekcia ako nikdy predtým

Vyskúšali ste už niekedy vákuovú pumpu na penis či vagínu? Vďaka nej sa u pánom zlepší erekcia a u dámam prekrví vagína. Zahrňte sexuálne pomôcky do predohry a poriadne sa so svojou spoločníčkou zabavte. Vybrali ste si sexuálnu pomôcku, no nemáte ju s kým vyskúšať? Navštívte goldenportal.eu, vyberte si niektorú z našich sexi dievčat a poďte rovno na vec! Jedno je isté. Tieto dievčatá vám dnes v noci určite nepovedia nie a vychutnajú si akýkoľvek druh vášho fetišizmu.Zerex Klasik



erotické pomôcky
Magazín arrow
Magazín arrow