Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Sexuálne polohy, ktoré môžete nájsť v Kámasútre

Autor článku: redakcia Zerex.sk 12.05.2017 00:00 Sexuálne polohy, ktoré môžete nájsť v Kámasútre

Prelistujte v knihe lásky hoci aj dnes tak, ako sme to spravili my. Našli sme tam niekoľko veľmi inšpirujúcich a zaujímavých polôh. Nebojte sa, nejde o nič náročné. Predstavujeme vám tri jednoduché sexuálne polohy, ktoré vám i vašej partnerke zaručia orgazmus, o akom ste doteraz len snívali.

Strážca ramien

Náročnosť:  Skoro žiadna. Ide o jednoduchú polohu, pri ktorej sa skoro vôbec nezapotíte. Jedine vo chvíli, kedy dosiahnete orgazmus.

Koľko kalórií pri nej spálim: len 42 kalórií za polhodinu, keďže ide o nenáročnú polohu. Odporúčame ju vyskúšať po ťažkom dni v práci - veľa energie vydať nemusíte. ;)

Ideme na to: V tejto polohe leží žena na chrbte s nohami vystretými vo vzduchu. Muž kľačí s výhľadom na ženu a jej nohy drží na jednom z jeho ramien. Mierne sa nakloní a vnikne do nej.

Magická hora je naozaj čarovná

Náročnosť: Opäť ide o nenáročnú polohu. Potrebovať budete len niekoľko vankúšov.

A čo kalórie? 50 kalórií za 20 minút. Trošku viac, ako pri predchádzajúcej, ale opäť sa nemusíte báť žiadnej divokej jazdy.

OK, poďme na to: Ako sme už spomínali, pozbierajte po byte vankúše, o ktoré sa žena oprie. Muž kľačí za ňou a pomaly do nej vniká. Nežné bozky a dotyky by mali byť samozrejmosťou, no postupne môžete aj pritvrdiť, možno dostanete chuť aj na tvrdší sex.

Pomocník

Náročnosť: Jednoduchá. Ak existuje jedna jediná sexuálna poloha, v ktorej je všetka pozornosť sústredená na ženu, tak je to práve táto.

Kalórie: 42 kalórií za 30 minút.

Ako na to? V tejto polohe leží žena na boku a muž kľačí za ňou. Potom sa tiahne nohou medzi jej nohy a vstupuje do nej. Pri styku ju drží za boky a pohyby ovláda tlačením. Ženy túto polohu milujú preto, lebo muž má priestor na to, aby jej dal pri sexe aj príjemnú masáž. No ktorá žena by tomu odolala?

Vedzte však, najdôležitejšie je užiť si jeden druhého k obojstrannej spokojnosti, nie vystriedať počas noci čo najviac polôh. Dajte si načas, venujte sa jeden druhému, dosahujte spoločný vrchol. Ak má nežnejšia polovička problém práve v danej oblasti, prečítajte si o polohách, ktoré k vyvrcholeniu dopomôžu.



Magazín arrow
Magazín arrow