Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Sexuálne polohy pre pokročilých

Autor článku: redakcia Zerex.sk 06.12.2015 00:00 Sexuálne polohy pre pokročilých

Už nie ste v sexe žiadna začiatočníčka? Skúste preto doma aj s vaším partnerom niečo zaujímavejšie, o trochu náročnejšie a zároveň oveľa vzrušujúcejšie. Sexuálne polohy pre pokročilých milencov je tým pravým, čo vás istotne nadchne a vyženie stereotyp z vášho intímneho života. Prinášame podrobnejší návod k niektorým z nich ...

Poloha Stolička

Ale teraz nemyslíme na kus nábytku, ktorý máte doma pri stole, aby ste ho použili na praktizovanie tejto polohy. To, čo budete potrebovať, je len vankúš, ktorý si váš partner umiestni za chrbát. Musí ho mať, aby mohol následne zaujať polohu v polosede s pokrčenými nohami a tak sa dokázal s vami milovať. Potom si mu vy sadnite do lona tvárou otočenou k jeho tvári. Zatlačte pritom na jeho stehná, tie svoje dajte na jeho ramená. Práve táto pozícia mu umožní, aby vám dráždil prsia a klitoris. Že toto nie je tá poloha, ktorú práve hľadáte? Čo tak táto ďalšia?

Poloha Zapletené hady

Žena zaujme polohu ležmo na chrbte. Partner do ženy vniká zhora, no nie tvárou k jej tvári. Nohy mu mieria k ženiným ramenám a pritom sa zapiera o posteľ lakťami. Vaše hlavy sú na protiľahlých stranách. Partnerka si uľahčí samotný akt tak, že položí nohy na mužove lopatky. Najviac vzrušujúce pre muža v tejto polohe je to, že aj keď partnerku pri sexe nevidí, tá mu môže dráždiť semenníky.

Poloha Fúrik

Podmienkou pre túto polohu je vyššia ohybnosť ženy. Ako to už býva, čím náročnejšia poloha, o to lepší erotický zážitok. Uložte sa bruchom na posteľ spôsobom, aby sa váš partner mohol k vášmu telu priblížiť a následne aj vniknúť. Táto erotická poloha pripomína detskú hru na fúrik, nakoľko partner vás pri akte bude držať za nohy. Bude dosiahnutý hlboký prienik a mocné milovanie.

Poloha Let draka

O niečo viac pohodlnejšia poloha pre ženu. Tá si ľahne na bok a zapiera sa o lakte. Partner do nej vniká zozadu, pritom dbá na to, aby mala jednu nohu vyrovnanú, tú druhú jej dá vystretú až za jeho chrbát. Milovanie si spestrite bozkami jej krku, keďže táto poloha to dokonale umožňuje.

Poloha Medúza

V mori nepríjemná, v posteli priam žiadaná a vyhľadávaná. Ak je váš partner dostatočne ohybný, skúste práve túto polohu. Jedná sa o intímnejšiu polohu pre všetkých zaľúbencov. Muž zaujme postoj so skrčenými nohami a žena si tvárou k nemu sadne tak, akoby si sadala na stoličku, nie na vztýčený a silný mužský penis. Súčasne s tým obopne rukami muža vôkol ramien.

V tejto pozícii máte 2 možnosti. Buď budete pasívna a všetok pohyb bude na partnerovi alebo sa budete hýbať na partnerovi vy a on bude iba prijímať vaše pohyby.

Poloha Skrotenie

Na záver ešte predsa jedna sexuálna poloha zo skupiny náročnejších. Pri nej partnerka leží na chrbte a nohy má zohnuté v kolenách. Partner sa usadí medzi partnerkine stehná a nohy má vyrovnané a rozkročené. Táto poloha mu dáva možnosť hladkať a maznať sa s vaším bruchom, prsiami, či bradavkami, avšak ostatná činnosť je iba na vás. Ako budete mať možnosť pocítiť, bod G pri tejto polohe nezostane nepovšimnutý.

Pravdou je, že existuje ďaleko viac sexuálnych polôh pre pokročilejších milencov, no ďalšie niekedy nabudúce aj v našom magazíne pre dospelých ...

cta-predlzte-pohlavny-styk-zerex-extralong-v2-comp



erotické polohy sexuálne polohy vzrušenie
Magazín arrow
Magazín arrow