Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Sexuálne fantázie - muži vs. ženy

Autor článku: redakcia Zerex.sk 26.02.2017 00:00 sexuálne fantázie

Muži a sexuálne fantázie k sebe jednoducho patria. A často by dali za to, aby tieto sexuálne praktiky mohli so svojou partnerkou realizovať, všetko. Fantázie sú, našťastie, zadarmo. Presvedčiť partnerku o tom, aby to s vami skúsila, už také jednoduché byť nemusí.

Ktoré sú najčastejšie sexuálne predstavy mužov a ako k nim presvedčiť aj ženy?

Sex v trojke

Švédska trojka je snom asi každého muža. Kto by ju nechcel vyskúšať? S najväčšou pravdepodobnosťou vaša partnerka. Nech si nežné pohlavie hovorí čokoľvek, len veľmi ťažko pochopia, prečo potrebujete vyskúšať v posteli niekoho iného. Preto si to často zamieňajú s tým, že ju už nemilujete a podobne. O čosi jednoduchšie to je, keď nie ste vo vážnom vzťahu. Ak sa predsa len skúsite opýtať, pamätajte na jednu zásadu! Nikdy jej nenavrhnite niekoho známeho, tobôž nie jej najlepšiu kamarátku!

Čoraz väčšia klasika - análny sex

Análnemu sexu podľahlo už veľa žien. Tie, ktoré nie, sa skôr obávajú bolesti a muži tomu rozumejú. Ak by ste ho chceli predsa len vyskúšať a svojej partnerke navrhnúť, na análny sex sa musíte správne pripraviť. Dokážte jej, že sa nemá čoho obávať a dokonale ju na to pripravte. Ak bude žena dostatočne vzrušená, análny sex bude pre ňu lahôdkou.

Chcete sa pozerať, ako si to sama robí

Spočiatku sa môže hanbiť a mať z tejto predstavy zmiešané pocity. Ale vo všeobecnosti sú tejto sexuálnej praktike naklonené všetky ženy. Veľmi dobre totiž vedia, že ak mužovi nedovolia, aby sa ich dotýkal a len sa na ne pozeral, majú v rukách veľkú moc. A priznajme si, ktorá žena nemá rada, keď má všetko pod kontrolou? Neviete, ako začať? Začnite ju rukou dráždiť vy a jej ruku priložte na tú vašu. Keď na nej budete vidieť, že je dostatočne vzrušená, svoju ruku vytiahnite a užívajte si ten pocit. Vaša erekcia bude ako nikdy predtým.

tabletky na erekciu  



sex erotika
Magazín arrow
Magazín arrow