Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Sexting nikdy nevyšiel z módy

Autor článku: redakcia Zerex.sk 19.11.2015 00:00 Sexting nikdy nevyšiel z módy

Sexting, alebo keď chcete „pokec sex“, bol kedysi na vrchole. No aj dnes ešte stále púta pozornosť, ako forma rozkoše pre dospelých mužov aj ženy. Základ tvorí výmena erotických správ, fotografií, odkazov, či klipov. Dnes opíšeme v našom článku práve tento druh sexu.

Čo je sexting, pokec sex?

Sexting (z ang. sex a texting) najčastejšie zaujme práve tých, ktorí netúžia po vážnom a dlhodobejšom vzťahu, ale vyhľadávajú skôr istý druh zábavy a nezáväznej rozkoše. Práve s rozvojom informačno-komunikačných technológií vznikol tento nový spôsob zoznamovania a zbližovania sa.

Je to zámena erotických textov, klipov, tiež „selfie“ fotografií (moderných póz s odhalenými intímnymi partiami). Veľa romantiky však v ňom nehľadajte. Je vhodný skôr pre záletníkov, ktorí chcú korenistú a dráždivejšiu „romantiku“, bez dávok zvádzania, s priamym smerovaním ku kvalitnému sexu.

Pre neverných?

Pre skôr narodených môže byť pokec sex pokladaný na prvý pohľad za nevhodný a neakceptovateľný. Vraj je to skôr forma zoznamovania skôr pre mladšie ročníky. Je možné ho využiť vždy, keď chcete zaujať a očariť niekoho, začleniť sa do partie, či prejaviť vernosť partnerovi. Najčastejšie je však sexting typický pre záletných mužov a neverné ženy.

Príklad „mužského“ sextingu

Ako sme naznačili vyššie, pokec sex je rozšírený a obľúbený predovšetkým medzi nevernými mužmi. Pokiaľ muž zašle žene erotickú fotografiu už v úvode ich vzťahu, je viac ako isté, že mu ide skôr o sex ako o dlhodobý (vážny) vzťah. Rozhodne sa takto nevzdáva hold žene. Na druhej strane veľa závisí aj od toho, ako sa správa žena. Nie raz sa totižto potvrdilo, že správanie muža bolo odrazom správania ženy.

Sexting u žien

Možno si partneri myslia, že záletné ženy bude zaujímať najmä penis. No asi vás sklameme, majú bližšie k romantike. Nie jedna štúdia potvrdia, že počas komunikácie na internete ženy uprednostňujú skôr detail tváre ako symbol túžby po sexe. Na rozdiel od mužov, ktorých vzrušuje pohľad na ženské partie (nohy, zadok, prsia), ženy chápu mužské telo skôr ako celok.

Rizikový alebo bezpečný?

Na prvý pohľad sexting alebo pokec sex nejaví známky nebezpečenstva, pretože jednak odpadajú problémy s ochranou, nechceným tehotenstvom, ako aj s pohlavnými chorobami. I napriek tomu pri ňom existujú isté riziká – najmä možnosť zneužitia intímnych fotografií, textov, erotických návrhov. Pozor na to, aby sa zápal po vzrušujúcom zážitku, veľmi rýchlo neotočil aj proti vám.

Zerex Extralong - predĺžte si pohlavný styk



flirtovanie vzrušenie erotika dráždenie
Magazín arrow
Magazín arrow