Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Sexi štatistiky, o ktorých ste nepočuli!

Autor článku: redakcia Zerex.sk 07.01.2017 00:00 Sexi štatistiky, o ktorých ste nepočuli!

V dnešnom článku sme si pre vás pripravili zaujímavé štatistiky, ktoré sa týkajú práve sexu. Okrem priemernej dĺžky penisu sme si pripravili pre vás aj ďalšie pikantnejšie štatistiky. O všetkom dôležitom sa dočítate v ďalších riadkoch článku ...

Priemerný penis je 13,12 cm, nie 17,5 ani 15 cm!

Nie 17,5 centimetra, ani 16 a ani 15 centimetrov nemá priemerný penis. Nový priemer podľa najnovších štatistík je 13,12 centimetrov (štatistiku v roku 2015 uviedol britský magazín BJU Internation na vzorke 15 500 mužov). Ide o priemernú dĺžku stoporeného penisu. Doteraz prezentovaný údaj o priemernej dĺžke penisu u nás a v Európe na úrovni 17,5 respektíve 15 centimetrov už teda neplatí.

Ak sa pozrieme na štatistiky obvodu penisu, priemerný penis je dlhý po obvode približne 9,31 cm (v ochabnutom stave) a v stoporenom stave má dĺžku 11,66 cm. Ak máte obavy, ako ste na tom vy so svojou dĺžkou penisu a chcete si ho práve teraz správne zmerať, ešte predtým si prečítajte tento článok z nášho magazínu, kde sa podrobnejšie dozviete, ako správne na to.

Skoré alebo neskoré panenstvo?

Kedy ste prišli o panenstvo vy? Pokiaľ máte obavy, že až príliš v neskorom veku, tak možno budete prekvapení(é) ako sú na tom iní muži a ženy. Podľa našich dostupných štatistík, až polovica všetkých opýtaných prišla o panenstvo neskôr po dovŕšení 18.-teho roku vo svojom živote. 30 percent zase v období medzi 16 a 18 rokom. Zvyšok dvadsať percent už v pätnástich rokoch (vzorka respondentov 5117 mužov a žien z 51 štátov z celého sveta od 18 do 34 rokov) (výsledky publikované z 12/2015 na manmagazin.sk).

Ako je to so sexom na jednu noc?

Prežili ste ho alebo nie? Reč je o sexe na jednu noc. Podľa našich štatistík, až viac ako 55 percent respondentov nemali skúsenosť so sexom na jednu noc. Takmer 30 percent mužov a žien prežilo raz alebo dvakrát sex na jednu noc. Viac ako 15 percent ich malo aj viac ako trikrát počas života.

Ak sa pozrieme na túto záležitosť podľa pohlavia, viac si užilo mužov ako žien, konkrétne až viac ako 55 percent v porovnaní so 43 percentami žien (vzorka respondentov 5117 mužov a žien z 51 štátov z celého sveta od 18 do 34 rokov) (výsledky publikované z 12/2015 na manmagazin.sk).

Masturbácia a jej častosť

Ako ste na tom vy s masturbovaním? Masturbujete každý deň, každý druhý, či tretí alebo raz za týždeň či mesiac? Podľa našich štatistík, masturbuje viac ako trištvrte ľudí (až viac ako 88 percent opýtaných). Viac ako 90 percent mužov obľubuje masturbáciu, z toho až viac ako 60 percent to robí každý deň a viac ako 30 si užívajú tejto aktivity raz alebo párkrát v týždni.

Ženy rovnako radi masturbujú, viac ako 80 percent z nich prezradilo túto intímnu záležitosť (konkrétne 12 percent z nich sa denne venujú tejto príjemnej aktivite a niečo cez 30 percent len občasne). (výsledky publikované z 12/2015 na manmagazin.sk).

Erotogénne zóny na tele, aké sú?

Tiež prezradíme viac aj o vzrušujúcich miestach na tele. Ako to teda dopadlo u opýtaných mužov a žien?

U mužov je najviac citlivých a vzrušujúcich miest na tele práve na krku (takmer 20 percent), zadku (to isté), bradavkách (12 percent), bruchu (11 percent) a nohách (8 percent).

U žien sú to zase bradavky (35 percent), krk (28 percent), zadok (14 percent), chrbát (7 percent) a bruško (4 percentá). Aké poradie vzrušujúcich miest na tele je u vás? (výsledky publikované z 12/2015 na manmagazin.sk).

Aký dlhý sex preferujeme?

Ako je to u vás? U opýtaných mužov a žien to dopadlo nasledovne: až 35 percent všetkých majú sex v dĺžke 15 minút až polhodinka. Viac ako 20 percent si dopraje sexuálne hrátky v rozmedzí 5 až 15 minút. A rovnaké percento si ho vie užiť aj dlhšie ako polhodinka (maximálne trištvrte hodinku). Je to tak aj u vás alebo máte svoj obľúbený čas? (výsledky publikované z 12/2015 na manmagazin.sk). Máte vy nejaké sexi štatistiky, o ktorých nikto nepočul? Dajte nám o nich vedieť v diskusii pod článkom.   Zerex Klasik na zvýšenie libida a chute na sex



sex erotika
Magazín arrow
Magazín arrow