Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Sex v kuchyni: Korenistý, s dobrou príchuťou!

Autor článku: redakcia Zerex.sk 25.06.2015 00:00 Sex v kuchyni: Tipy, ako si ho najlepšie užiť!

V kuchyni je možné robiť aj odvážnejšie a intímnejšie veci, ako iba pripravovať, servírovať, či konzumovať chutné jedlo. Čo tak si dať v kuchyni kvalitný sex? Sex v kuchyni charakterizujú viaceré osobitosti, vďaka ktorým môže zostať vždy jedinečným. Povedzme si viac o sexe v kuchyni, aby ste si mohli urobiť vlastný úsudok. Na začiatok bude stačiť dostatok miesta na pracovnej linke. Okrem toho sa patrične uvoľnite a to obaja a buďte vynaliezavejší nielen pri varení, ale aj pri servírovaní nežnosti a lásky pri milovaní práve v kuchynskom prostredí.

Kuchyňa, pracovná linka

Začnime pracovnou linkou v kuchyni, ktorá zvyčajne tvorí dominantnú časť každej kuchyne. Všetko bude závisieť, akú veľkú kuchynskú linku doma máte. V každom prípade platí, že čím väčšia a širšia linka, tým lepšie pre váš vášnivý sex. Nemusíte sa báť, že by vás linka neudržala, ak si položíte partnerku na ňu a vzápätí sa o ňu zapriete.

Štandardná výška pracovnej dosky zabezpečí pohodlie, nakoľko bude stačiť milovanú partnerku vysadiť na ňu. Následne si jej telo podľa potreby trochu upravíte s cieľom ľahkého vniknutia penisom do nej. Hovoríme o polohe, keď partnerka sedí na linke a vy v stoji do nej vnikáte. Neexistuje snáď lepšia poloha v kuchyni pre všetky poslušné žienky domáce.

Rýchly sex v kuchyni pred skončením varenia

Častokrát dlho čakáte na dovarenie mäsa alebo polievky? Už nemusíte. Tento čas môžete využiť na „rýchlovečku“ s vašou partnerkou. Ako správny muž istotne nepohrdnete polohou, keď je vaša partnerka opretá o sporák, či kuchynskú linku. Takto máte zaručenú obľúbenú dominanciu nad jej telom a celým adrenalínovým zážitkom. Vaša partnerka môže vsadiť na vyzývavú zásteru alebo sa rozhodne variť hore / dole "bez". Je potrebné to však dať očividne najavo, ktoré partie sú odhalené. Vašej erekcii zaručene pomôže, ak sa mierne nakloní alebo predkloní pred vás. Takto sa všetko spustí samo a nebude to trvať dlhšie, ako sa dovarí mäsko alebo polievka. Čo vy na to? Budete aj naďalej nečinne čakať pri ďalšom dováraní pri okne alebo na stoličke v kuchyni?

Správne korenie tiel

Využite patrične to, že ste v kuchyni. Siahnite po vhodnom prostriedku, ktorým si okoreníte svoje intímne chvíle. Korenie a afrodiziakum v podobe ľadu viete dokonale využiť vo svoj prospech pre svoj pikantnejší sex. Bude stačiť pár kociek ľadu, na to aby ste potešili partnerku aj seba. Prejdite kockami ľadu po partnerkinom tele. Začnite bradavkami, potom prejdite nižšie k brušku, tiež na okolie prirodzenia a naspäť hore. Je na vás, či využite na začiatok kvapkajúcu vodu z ľadu a až potom samotné kocky ľadu. Výborná predohra na skutočný erotický zážitok aj v kuchynskom prostredí.

Nezabudnite na kuchynský stôl

Nakoniec to najlepšie. Pokiaľ máme hovoriť o kvalitnom sexe v kuchyni, nemôžeme vynechať sex na kuchynskom stole. Veď prečo by sme to aj robili. Sex na stole v kuchyni je veľmi obľúbeným u žien, ako aj u mužov. Zabudnite však na scény z filmov, pri ktorých šmarením jednej ruky zhodíte všetky predmety zo stola na zem.

Stôl v kuchyni predsa býva najčastejšie prázdnym a najčistejším miestom, takže nemusíte sa obávať veľkých škôd. Ak sex na stole skúsite raz, nebudete sa chcieť ho vzdať už nikdy. Sex na kuchynskom stole je druhým najobľúbenejším miestom po klasickom sexe v spálni. Aj vy môžete prežiť so svojou partnerkou vášnivý a milostný pôžitok práve na samotnom kuchynskom stole, na ktorý iba tak ľahko nezabudnete.

Tak čo, máte na to aj vy okoreniť si svoj intímny život sexom vo vašej kuchyni?



rozkoš milovanie sex erotika vášeň
Magazín arrow
Magazín arrow