Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Sex si užijete len so silnou erekciou

Autor článku: redakcia Zerex.sk 13.04.2017 00:00 so silnou erekciou

Predstavte si situáciu, keď ste v posteli s najkrajšou ženou, aká sa s vami doposiaľ dokázala čo i len rozprávať, a vám sa „v tom okamihu” stane menšia nehoda. Erekcia sa nedostaví a akcia, v ktorej ste mali bodovať, skončí ako jeden veľký trapas. Poruchy erekcie netreba podceniť a ak si chcete sex so silnou erekciou s dievčatami užívať aj naďalej, mali by ste sa nad sebou zamyslieť.

Pre dlhší sex so silnou erekciou upravte svoj jedálny lístok

Ak chcete svoju dnešnú sexuálnu partnerku prekvapiť so silnou erekciou a výkonom v posteli, je čas zmeniť svoj jedálny lístok. Pre dostatočne silnú erekciu sú potrebné karbohydráty. Predtým, ako očakávate dámsku návštevu, si doprajte napríklad celozrnné cestoviny alebo celozrnné pečivo.

Taktiež by ste mali zvýšiť prísun zinku, vďaka ktorému sa vám zvýši hladina mužského pohlavného hormónu i produkcia spermií. Výborným zdrojom zinku je pečeň, morské plody či fazuľa.

Erekcii však pomáhajú aj borievky či čierne ríbezle. Odolať nemusíte ani tmavej čokoláde, ktorá obsahuje takzvané epikatechíny, ktoré rozširujú cievy a zlepší sa tak zásobenie vášho penisu krvou. Pokojne teda do dnešnej predohry zaraďte aj jahody s tmavou čokoládou. Požiadajte tiež partnerku o striptíz show, ktorá vás taktiež môže nabudiť na sex.

Športovanie má na erekciu blahodarné účinky

Brušné svaly. Viete, že by ste ich mali mať, ale pod tou kopou tuku na bruchu ich neviete nájsť? Tak v tom prípade sa nemôžete čudovať, že nezvládnete sex s jedným dievčaťom, nie to ešte sex v trojici či tvrdý sex. Prečo? Lebo silná erekcia vás obíde míľovými krokmi.

Začnite preto športovať. Pravidelným pohybom zlepšíte zásobenie penisu krvou a navyše sa vám zvýši i libido.

Správna poloha pri sexe môže tiež pomôcť

Ak máte problém udržať erekciu aj počas sexu, problém môže byť aj v nesprávnej sexuálnej polohe. Vedeli ste napríklad to, že ak sex začínate v polohe, kedy je žena hore, váš penis môže byť nedostatočne prekrvený, čo je základom silnej erekcie? Ak si na sebe tieto problémy všimnete, skúste zvoliť iné polohy.

V prípade, že vás už klasické misionárske polohy nebavia, nahliadnite do zázračnej knižky zvanej Kamasútra, v ktorej nájdete množstvo tipov na sexuálne polohy. Tipy na zvýšenie erekcie sme vám prezradili, avšak nemáte ich s kým vyskúšať? Inšpirujte sa krásnymi dievčatami, ktoré ponúkajú escort a privat služby.



slabá erekcia sexuálne polohy kvalitný sex
Magazín arrow
Magazín arrow