Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Sex s pannou si vyžaduje prípravu

Autor článku: redakcia Zerex.sk 17.11.2015 00:00 Sex s pannou si vyžaduje prípravu

Všetko je raz prvýkrát a milovanie nie je výnimkou. Ani muž, ani žena sa nenarodili dokonalými milencami, ale ľahko sa nimi môžu stať. Je však potrebné dodržať pár zásad, ak sa jedná o sex s pannou.

Sex s pannou si vyžaduje prípravu

Muž ako správny partner by mal byť žene oporou a to za každých okolností. Ste aj vy panicom alebo skôr skúsenejším milencom? Tak či tak je lepšie byť pripraveným aj na sex s pannou, ako potom pohorieť. Pozrime sa teda na to, ako sa milovať s pannou.

Panic verzus panna

Zabudnite na triky z filmov pre dospelých, to vaša partnerka iste neocení. Veď je v polohe vyľakanej panny. Avšak aj vy ste ako neskúsený panic. Výhodou tejto kombinácie v posteli je, že ste obaja málo zbehlí v sexe. Nebude vám teda hroziť stres z toho, že jeden je lepší ako ten druhý.

Ak vám nastúpi erekcia, môžete vniknúť do jej tela, no buďte obaja pripravení na mierne krvácanie (nie vždy je to však pravidlom). Aj preto je dôležité ešte predtým vytvoriť príjemnú atmosféru pre dokonalé uvoľnenie sa partnerky.

Správna poloha je taktiež potrebná. V tomto smere je osvedčený starý klasický „misionár. Zabezpečí kontrolu nad pohybmi a táto poloha je jednoduchšia na udávanie rytmu, ktorý musí byť pomalý a primeraný. Na základe skúseností od mnohých párov sa potvrdilo, že práve „misionár“ je obľúbenou polohou pri sexe. Vo všeobecnosti práve misionárska poloha je najkrajšou a najintímnejšou zo všetkých polôh a preto sa aj na prvý sex hodí najviac.

Skúsený milenec verzus panna

Muži častejšie snívajú po sexe s pannou, zatiaľ čo ženy túžia po mužoch so skúsenosťami. Ak je muž skúseným milencom a žena ešte pannou, aj v tomto prípade platí rovnaký postup a príprava, ako v prvom prípade. Ibaže ako skúsenejší milenec beriete na seba všetku iniciatívu a zodpovednosť. Partnerka sa bude spoliehať na vás, že vy ako skúsenejší milenec už viete všetko aj o sexe s pannou.

Zbavte ju strachu z toho, že vy ste lepším ako ona. Vysvetlite jej, že ak sa bude stresovať, tak to iba zhorší. Začnite predohrou, ktorá vás oboch vzruší a budete sa chvieť od silnej erekcie ako skala. Aj keď ako skúsenejší milenec už iste dokážete lepšie ovládať svoje pudy a chúťky, ako keď ste boli panicom, ešte pred vniknutím myslite na ochranu, pretože ako pri každom sexe ani pri tom prvom nie je partnerka dostatočne chránená.

Sex s pannou - pre a proti 

Snáď neexistuje muž, ktorý by netúžil po sexe s pannou. Na jednej strane po sexe s pannou túžime, ale ak príde na lámanie, začneme sa triasť a rýchlo ujdeme ešte skôr, ako s niečím začneme. Je to tak, mnohí sa sexu s pannou bojíme. Ale sú medzi nami aj takí, čo počítajú „cenné venčeky, čo doposiaľ získali. Prečo je sex s pannou pre mnohých tým pravým a pre iných zase prekliatím?

Prečo „áno“ ?

Každý chlap je iný. Jeden sex s pannou miluje, iný zase nie, jeden chce mať v posteli anjelika, iný zase skúsenú čerticu. Skúsenosti niektorých z nás hovoria o tom, že byť prvým mužom v živote ženy aj po sexuálnej stránke, je nesmierne vzrušujúce. Najmä preto, že prvý sex ženy panny s mužom je taký, kedy práve muž musí oboznámiť ženu (pannu) s tajomstvami sexuálneho života. Na jednej strane mužská skúsenosť, na strane druhej ženská neskúsenosť. To je to pravé, čo mnohých mužov na sexe s pannou neopísateľne rajcuje! Dokazujú to aj nasledovné výpovede:

Ondrej (35) spresňuje: „Uznávam, že nie raz v živote som išiel iba za jedným: Mať čo najviac žien panien v posteli. Milujem tú ženskú neskúsenosť, nevedomosť a zaúčanie v posteli.“

Jano (27): „Sex s pannou som zažil s mojou súčasnou partnerkou, s ktorou plánujem spoločný budúci život. Neviem si predstaviť sex s inou, veľmi ma vzrušuje „jej“ prvý zážitok v posteli so mnou.

Prečo „nie“?

Niektorých mužov však milovanie s pannou naopak odrádza.

Michal (33) ako dôvod uvádza: „Keďže žena panna je veľmi neskúsená, ja vždy hľadám len skúsené milenky.“

Jozef (35): „Zo sexu s pannou som vždy nervózny a sex to nie je vôbec dobrý. Pre mňa panenstvo nemá žiadnu cenu.“

Z ďalších výpovedí mužov vyberáme, že žena „panna“ sa až príliš pripútava k mužovi. V takomto prípade o žiadnom vážnejšom vzťahu nesmie byť reč ...

Ako to teda dopadlo? Sex s pannou znamená pre jedných mužov vzrušujúci zážitok a ďalších je to skôr trápenie a prekliatie, nič dobré. 

Záverom

Rátajte s tým, že sex s pannou bude vždy iný pre oboch partnerov. Čím viac sa budete zaúčať, tým bude lepší. Ak má byť sex výnimočný, krásny a dobre prežitý, musíte sa naň dôkladne pripraviť a to bez ohľadu na to, či bude po prvýkrát alebo nie. 



zvádzanie milovanie sex
Magazín arrow
Magazín arrow