Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Sex na pláži? Čo musíte vedieť skôr ako ho vyskúšate!

23.07.2018 00:00 Sex na pláži? Čo musíte vedieť skôr ako ho vyskúšate!

Do dovolenkového zoznamu si zvyčajne zaradíme plavky, opaľovací krém a plážovú osušku. Povedzme si však úprimne, nepísaným želaním a snom mnohých dovolenkárov je sex na pláži. Súhlasíte? Aj vy by ste radi tento rok premenili zbožné prianie na skutočnosť? Spontánne akcie sú síce vzrušujúce, ak sa však chcete vyhnúť nepríjemnostiam a trapasom, máme pre vás niekoľko tipov.

Na úvod zaujímavý fakt

Štúdia v Quebecu, publikovaná v časopise Journal of Sexual Medicine, požiadala 799 mužov a 718 žien o hodnotenie 55 sexuálnych fantázií. Najviac hodnotená sexuálna fantázia pre mužov bol sex na nezvyčajnom mieste (82,3%) a pre ženy  sex na romantickom mieste "(78,4%). Čo poviete, spĺňa sex na pláži požiadavky oboch pohlaví?

Načasovanie versus príroda

Šumenie morských vĺn môže pôsobiť romanticky, ak vám však voda zo stúpajúceho prílivu začína zaplavovať telá alebo naplavovať riasy, piesok a iné nečistoty na “miesto činu”, skončíte skôr ako ste začali. Po silných dažďoch sa zvyšuje riziko znečistenia morskej vody, pretože počas dažďov je často prebytočná odpadová voda presmerovaná priamo do oceánu. Preto radšej zvoľte taký deň, kedy je piesok vyhriaty od slnka a nie špinavý od naplavenín.

Načasovanie versus ľudia

Dovolenkári často vyhľadávajú romantické prechádzky pri mori počas teplého letného večera. Asi by ste neradi riešili, že sa niekto nad vami pohoršuje, pozoruje vás alebo si nebodaj robí “selfie” s vami sexujúcimi v pozadí. Naše odporúčanie znie: zvoľte si taký čas a miesto, aby ste sa neželaným divákom jednoducho vyhli. Počkajte aspoň do súmraku, pláž by mala byť opustená.

Pozor na porušovanie zákona!

Zakázané ovocie najviac chutí a adrenalín dodá aj sexu tú správnu šťavu. Nezabúdajte však, že sex na pláži sa môže dostať do problémov so zákonom. Úmyselné odhalenie pohlavných orgánov, verejné pohoršovanie, každá krajina má iné pravidlá. Čo vám môžeme poradiť? Sex na súkromnej pláži nemusí byť trestným činom, závisí však od toho, kto vás môže vidieť. Pred neželanými pohľadmi môže tiež pomôcť slnečník alebo plážový stan.

Sex na pláži a riziká spojené s pieskom

Piesok v očiach, zadku alebo na iných citlivých miestach, môže spôsobiť nepríjemnosti aj bolestivé odreniny. Vybavte sa preto niečím, na čo by ste si mohli ľahnúť. Ak je vaším dovolenkovým cieľom krajina s kamienkovou plážou, podložka vo forme deky alebo plážovej osušky bude určite na mieste. Ušetríte si pár odrenín a aj modrín.

Vybavenie vždy pripraveného chlapa

Keď už ste obaja natešení a odhodláte sa realizovať svoj sexy plán, môže vás nepríjemne prekvapiť, keď sa penis rozhodne trucovať. Všetko úsilie by v tomto prípade vyšlo nazmar. Nezabudnite sa preto vyzbrojiť a dovolenkovú výbavu doplňte o tabletky na erekciu, vďaka ktorým bude stáť ako stožiar. Váš výkon iste ocení aj partnerka.  Ak hľadáte niečo vhodné pre oboch vyskúšajte napríklad prírodné afrodiziakum Hotness. Prispieva k predĺženiu vzrušenia a zintenzívňuje sexuálne vyvrcholenie. Zerexsutra - sexuálna príručka

Blízke stretnutie nepríjemného druhu

V závislosti od toho, kde sa nachádzate, môžete byť vystavení riziku, že sa dostanete do blízkosti živočíchov, ktoré by vám mohli sex pekelne znepríjemniť. Aby ste napríklad neriešili bodnutia alebo stretnutie s morskými živočíchmi, vyberajte miesto dôsledne a radšej si tam zájdite večer predtým, aby ste sa uistili o jeho bezpečnosti.

Ochrana pred slnkom

Objavili ste dokonalé miesto ukryté pred pohľadmi, s minimálnym rizikom odhalenia, či návštevy prímorských zvieratiek? A rozhodli ste sa tam vybrať cez deň? Výborne! Takže si ku podložke nezabudnite pribaliť aj opaľovací krém. Jednoducho preto, aby jednu príjemnú chvíľu nevystriedalo obdobie so spálenou pokožkou a bolestivými prejavmi s ňou súvisiacimi.

Dôsledne zvážte, čo si oblečiete

Možno sa pýtate, čo je toto za radu. Veď na sex predsa žiadne oblečenie nepotrebujete. To je síce pravda, ale na rýchly útek v prípade núdze sa toto odporúčanie môže hodiť.

Sex vo vode

Ak sa rozhodnete presunúť z pláže do vody, myslite na dôležitú vec. Voda má tendenciu umyť prirodzený lubrikant nachádzajúci sa vo vagíne, čo môže mať za následok nepohodlie. Takže si predstavte: žiadne mazanie v kombinácii s pieskom vo vagíne a slanú vodu. Možno definujete novú poučku, ako vyzerá peklo na zemi. Na použitie kondómu vo vode môžete tiež zabudnúť.  

Kondóm a piesok

Už na prvé prečítanie nejdú tieto dve veci dokopy. Takže buďte opatrní pri jeho nasadzovaní a majte ruky čisté. Ak by sa totiž piesok dostal na penis alebo na kondóm prostredníctvom rúk, spôsobí nielen nepohodlie pri trení, ale môže sa aj poškodiť. V tomto prípade hrozí, že váš dovolenkový úlet by nemusel ostať bez následkov. Môže sa zdať, že sex na pláži je hotová veda. Ale pripraveným šťastie praje. Uvidíte, že po pripravenej rekonštrukcii celej “akcie” bude toho ďaleko menej, čo by vás mohlo zaskočiť.



zerexsutra polohy
Magazín arrow
Magazín arrow