Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Sex na jednu noc: Ísť do toho alebo nie?

18.06.2015 01:30 sex
Istotne ste už aj vy zažili aspoň raz slabšiu chvíľku, keď zbĺkla vášnivosť a túžba medzi vami a druhou osobou. Vytrženie medzi vami je lákavé a veľmi príťažlivé. Až tak silno si želáte jednu noc bez akýchkoľvek prekážok a rozpakov. Mravnosť vám v tej chvíli nič nehovorí, vy to chcete a basta. Tak čo, ísť do toho alebo nie? Naoko sex bez princípov má aj tak akési nepísané zásady, ktorými by ste sa mali riadiť.

Sex na jednu noc, normálna vec ...

     Niet sa čo čudovať, že sex na jednu noc láka každého, jednak muža a ženu a to v každom veku. Ten kto vraví, že jemu sa to nemôže stať, klame. Tieto myšlienky dostanú a zasiahnu každého. Môže to byť spôsobené jednak vplyvom väčšieho množstva alkoholu, jednak nutnosťou prameniacou z dlhšie zapríčinenej sexuálnej absencie. Vášeň a túžba sa spoja, respektíve vzopnú sa. Pod ich vplyvom konáte neuvážene, až začínate strácať kontrolu nad sebou samým. Je to naozaj to, čo chcete? Ak sa už má stať, po čom vaša duša v tej chvíli túži, pokúste sa myslieť na nasledovné zásady pikantného sexu na jednu noc, respektíve bez „písaných“ zásad ...

S neznámou osobou ...

     Pokiaľ sa rozhodnete pre sex na jednu noc, vyberte si niekoho neznámeho, nie osobu z blízkeho okolia. Malo by ísť o osobu, ktorú ste stretli iba raz, respektíve nebývate s ňou pravidelne. Nemala by to byť kamarátka (kamarát), o priazeň ktorej (ktorého) sa usilujete už pomerne dlho. Najlepším variantom bude, ak touto ženou (mužom) bude niekto, s kým sa už viac nestretnete.

     Neznačí to však to, že by ste mali ísť do postele hneď s prvou ženou (mužom), čo vám niečo naznačí, či ktorá (ktorý) pôjde s vami na pohárik vínka. Pozor na takéto afrodiziakum. Užiť si tento večer môžete, ale najskôr s dotyčnou osobou pobudnite niekoľko spoločných chvíľ s cieľom lepšieho zoznámenia sa. Narážame na to, že v dnešnej dobe musíte byť opatrní aj čo sa týka bezpečnosti o svoje zdravie a cennosti. Aby všetko dopadlo tak, ako má a ako si to predstavujete a po čom túžite. Aby sa nestalo, že vám na druhý deň ostanú iba oči pre plač z dôvodu, že budete okradnutým (okradnutou), iba preto, že vaša vášeň vám zatemnila mozog a na bezpečnosť a ostražitosť ste akosi pozabudli.

Bez prejavu nespokojnosti a výčitiek ...

     To znamená, že ak to chcete, tak to aj urobte. Pokiaľ máte už len pri myšlienke na takúto vec výčitky svedomia, radšej na toto celé rýchlo zabudnite. Pomyslite na to, čo sa stane potom, ak to urobíte. Ak zlyháte po psychickej stránke, nepodľahnite ani fyzickej žiadostivosti. Myšlienky po sexe na jednu noc naozaj nepridajú nikomu na sebavedomí.

    Pokiaľ ste už sex na jednu noc prežili na vlastnej koži, nechajte to tak a myslite na to, čo bude. Ak vám to je ľúto, čo sa stalo, prestaňte s tým. Prišlo k tomu, stalo sa to, už to nejde zmeniť. Poučte sa z takejto chyby a úletu a snažte sa podobnú chybu a prešľap už viac neurobiť. Najmä ak chcete, aby váš dlhoročný vzťah zotrval. Ďalší prešľap vám už nemusí byť odpustený, nehovoriac o tom, že aj druhá šanca nemusí byť vždy pravidlom, že ju dostanete od svojho druhého partnera.

Ak sa navyše k tomuto pridajú ešte aj vaše intímne problémy typu napríklad problémy s erekciou, buďte si viac ako istí, že váš vzťah bude vážne ohrozený.

Iba sex na jednu noc, nič viac ...

     Držte sa tohto pravidla, ak k tomu dôjde. Ak je to možné, vyjasnite si to hneď na začiatku styku s druhou osobou. Predsa vám nejde o tom, nájsť si partnerku (partnera) na stály dlhodobý vzťah. Poriadne si to premyslite, pretože jasne musíte vedieť, že to čo chcete, je iba na jednu noc, iba dnes a nikdy viac. Už viac ju alebo jeho neuvidíte. Pozor na nebezpečnú hru s citmi, že možno to ešte raz zopakujete, pretože vám hrozí neskoršie sklamania a bolesti. Neočakávajte žiadne prísľuby a nevytvárajte si vyhliadky do budúcnosti.

Miesto aktu ...

     Malo by platiť, ak sa odhodláte k sexu na jednu noc, tak na mieste, ktoré je tajným a neznámym miestom, aspoň pre tých, čo žijú vo vašom okolí. Aby ste zabránili tomu, že si spôsobíte neskôr, ak vás prichytia, nepríjemné chvíle. Choďte na vec iba v tom prípade, ak váš skutok zostane neobjasneným. Zostane to medzi vami a ňou, respektíve medzi ním a vami.

S alkoholom opatrne ...

    S pitím alkoholu buďte opatrní. Síce vám dodá odvahu, vnukne vášeň a žiadostivosť, ale pozor na prehnané dávky alkoholu, aby ste zo svojho inštinktívneho aktu niečo aj mali a užili si to naplno. Alkohol pite pomaly a rozvážne s cieľom byť svieži (a) aj na druhý deň po samotnom akte. Nehovoriac o tom milí páni, že ak to preženete s pitím alkoholu, môžete si aj okrem iného privolať nepríjemné problémy s kvalitnou erekciou

Po čine sa rozíďte ...

     Ak ste už po svojom akte, rozlúčte sa so svojou milenkou (svojím milencom) a dajte mu zbohom navždy. Odíďte s priateľským pozdravom a hlavne milo. Vyhýbajte sa tajnostkárskym praktikám, ako aj náhlym útekom v spodnej bielizni z cudzieho bytu.

Ochrana nadovšetko ...

     Myslite na ochranu vždy vopred, bez ohľadu na to, či ste muž alebo žena. Aj keď dotyčná, či dotyčný na prvý pohľad nevyzerá, že by robil takéto činy často a každú noc. Zbystrite vždy pozornosť, ak sa jedná o zdravie vás, či toho druhého. Spoľahnite sa na povinnú výbavu na jednu noc, ktorou má byť vždy kondóm. Zamyslite sa, či vám stojí za to jeden sex bez pravidiel a následné intímne problémy, či pohlavná choroba. Istotne si jasne premyslíte, že si chcete užiť aj nabudúce, aj keď nie iba na jednu noc, tak aby už nebolo posledné vzplanutie skutočne posledným.

  Pamätajte si jedno. Je jedno, či máte tridsať alebo cez päťdesiat. Vždy to môže prísť a poblázniť vašu myseľ. Inštinktívny spontánny a nepripravený sex na jednu noc je veľmi zákerným jednak pre telo, ako aj pre myseľ. Skúste sa držať našich pravidiel a zabráňte tak slzám a zbytočným výčitkám, ktoré vás môžu dostať už po samotnom akte. Ale teraz už tichučko, aby sa o vašom úmysle ten druhý partner nedozvedel.



rozkoš afrodiziakum sex dráždenie vášeň
Magazín arrow
Magazín arrow