Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Sex inak: Triky, ako ho prežiť na plný plyn.

01.07.2015 01:26 sex
Trikov, tipov a návodov na iný a nezabudnuteľný sex nie je nikdy dosť. Preto sme sa rozhodli pripomenúť si ďalšie, nakoľko vždy je čo skúšať a vždy je čo zlepšovať aj v intímnej oblasti dvoch partnerov. Chcete aj vy prežiť znamenitý, kvalitný a najlepší sex čo najčastejšie? Možno sa vám to zdá, že je to v skutku nemožné, ale pritom bude stačiť úplne málo. Skúste jeden alebo aj všetky uvedené tipy a pochopíte, že sex je možné prežiť aj inak, nie iba ako nudný stereotyp, či ako vzdialený intímny sen.

Hókus-pókus ...

     Nebojte sa experimentovať. Začnite žiť svoje intímne sny. Ak túžite po sexi hračkách, doprajte si ich. Ak sa chcete zahrať nejakú sexuálnu hru, zahrajte sa. Fantázii sa medze nekladú a doprajte si reálne to, po čom skutočne túžite obaja. Iba tak prežijete každé sexuálne radovánky naplno a navyše aj s nezabudnuteľným zážitkom.

Vráťte sa k pettingu ...

     Požiadajte svoju partnerku, aby si ponechala na sebe nohavičky. Nie je nič lepšie na mužskú erekciu, ako pohľad na polonahé ženské telo, napríklad iba v nohavičkách, v pančuchách alebo iba v podprsenke, či v negližé. To isté doprajte aj vy svojej partnerke. Majte zahalený penis tak, aby videla len kúsok alebo vôbec. Prinavráťte si takto spomienky na začiatok vášho vzťahu, kedy sa praktizovali praktiky pettingu s úctou a pokorou. Teraz to budete brať znova ako niečo zakázané a nové. Či si obaja necháte časť bielizne na sebe až do konca vyvrcholenia, bude iba na vašom, či partnerom rozhodnutí. Pokiaľ ste obaja šikovnými v posteli, tie správne miesta na vniknutie a dráždenie si nájdete aj tak.

Spomaľte ...

     Skúste spomaliť, pretože neustále rýchle tempo vás oboch môže omrzieť. Spomalený rytmus prinesie vzrušenie, čiže novú emóciu do intimity vás oboch. Napätie bude rásť, tomu verte. Darmo sú tu naše slová, skúste spomaliť a viac vnímať pohyby, dotyky a jeden druhého a uvidíte, čo sa bude diať s vami oboma v posteli.

Nové zásady ... 

     V rámci starých pravidiel si s určitosťou aspoň jeden z vás zvykol, že ten druhý všetku „prácu“ urobí sám. Ako nové pravidlo sa dohodnite, že obaja budete aktívni. Alebo ak iba jeden z vás doprial tomu druhému napríklad orálny sex, v rámci nových pravidiel sa vzájomne obšťastňujte. Uvidíte ten rozdiel, keď dostanete obaja to, po čom možno ten druhý iba v kútiku duše sníval.

Vo všeobecnosti platí, že my muži milujeme, ak máme po svojom boku aj v posteli aktívnu ženu (milenku). Na druhej strane aj ženy nepohrdnú akčným a aktívnym milencom. Uvedomujeme si, že skutočne nie vždy je možné, aby ste obaja šli naplno, no s istotou môžeme potvrdiť, že ak sa o to pokúsite vo väčšine intímnych čísiel, dosiahnete lepší a kvalitnejší sex.

Zabavte sa a vymeňte sa ... 

    Ženy aj muži, ktorí obľubujú sex, nebudú mať problém s masturbáciou. Práve masturbácia je nástroj na lepšie spoznajte svojho tela, čo je dobré, čo nie, čo najlepšie pomáha k dosiahnutiu vrcholu a uspokojenia. Masturbáciou sa u muža dokáže zlepšiť a skvalitniť erekcia. A nielen to. Žena spozná zase svoje tajné body uspokojenia, nehovoriac o bode G. Platí, že mnoho žien má problémy s dosiahnutím orgazmu pri pohlavnom styku. Všetky tie ženy, ktoré sa radi dotýkajú samých seba aj pri sexe alebo ešte pred ním, prežijú kvalitnejší zážitok a pôžitok z milovania v porovnaní s tými, čo tak nerobia.

    Okrem toho, ak sa pripojí k samotnej činnosti aj druhý partner, niet sa čo čudovať, že takýto sex naberie na obrátkach. A častokrát sú to výkony, o ktorých sa vám vopred ani len nesnívalo. Kto by nechcel prežiť niečo také, na čo bude spomínať ešte dlho a čo sa oplatí chcieť zažiť ešte raz.

   Tak milí páni, milé dámy, viete si predstaviť najbližšiu vašu súlož a intímny styk s partnerkou, partnerom v duchu niektorého z našich tipov na kvalitnejší sex?  Držíme vám palce za spoznávaním nových respektíve staronových zákutí, na ktoré ste možno už pozabudli a ktoré ste už vopred odpísali. Stačí ich znova zaradiť do pravidelných aktivít a uvidíte, že vám pomôžu docieliť to, po čom ste už tak dlho snívali. Nesnívajte svoje intímne sny, ale prežívajte ich naplno a reálne so svojím druhým partnerom.



orálny sex vzrušenie erekcia sex vášeň
Magazín arrow
Magazín arrow