Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Sex ako nikdy predtým! Vyskúšajte si polohy á la Christian Grey

Autor článku: redakcia Zerex.sk 09.03.2016 00:00 polohy á la Christian Grey

Záhadný a bohatý muž a poctivá (chudobná) žena, to je overený recept, na ktorý vsadila práve autorka knihy „50 odtieňov sivej“ alebo ak chcete „Fifty Shades of Grey“. Je to klasický príbeh, kedy ona je prostomyseľná a zamilovaná, on surovec so zvrátenými úmyslami, ktorý nedokáže milovať. On ju oboznámi s netradičnými „sexuálnymi“ chúťkami, ona ho priučí láske. Trochu prostoduché, no takto to klapalo a stalo sa to celosvetovým fenoménom. Prinášame vám inšpiráciu v podobe niekoľkých sexuálnych polôh podľa hlavnej hrdinky Anastásie a sado-maso džentlmena Christiana Greya ...

Tenkrát po prvé

Nie je sexuálna poloha ako sexuálna poloha. Začnime sexuálnou polohou á la Christian Grey, ktorou sa všetko začalo aj v slávnom románe. Partnerka zaujme polohu na chrbte, tak ako Anastasia, s kolenami vo vzduchu, ako keď prišla o panenstvo s Christianom. Pritom má previazané oči s jeho viazankou. Vniká do nej veľmi pomaly, asi štyrikrát. Potom sa presunie na lakte, zároveň sa opiera svojou váhou o jej telo a pokračuje v rýchlom tempe v prirážaní. Ilustráciu tejto polohy nájdete na webe Cosmopolitanu.

Zozadu podľa Anastasie

Pekne zozadu, tak aby mohol vniknúť hlboko pri extrémne pomalom tempe. Po niekoľkých takýchto „vpichoch“ by ste ho „mali“ vytiahnuť a počkať na reakciu partnerky, keď si bude žiadať znova pokračovať ... Pre lepšiu predstavu je tu ilustráciu aj tejto polohy na webe Cosmopolitanu.

Pomaly, ale dráždivo

Pekne si ju zviažte, nad prsiami, cez ramená, ruky, stehná a kolená a členky. Oči jej previažte šatkou, tak ako je to na webe Cosmopolitanu. Buďte ako on, vezmite si jazdecký bičík a prechádzajte jej s ním oo žalúdka až po klitoris. Dráždite ju viackrát za sebou až pokým nedosiahne orgazmus ... Ten ďalší si nechajte po tejto predohre už pri milovaní.

Zoznam ďalších vzrušujúcich a nevšedných sexuálnych polôh a ilustrácií „á la Christian Grey“, nájdete ako všetky predchádzajúce polohy práve na webe Cosmolitanu. Vyberte si aj vy nové a nevšedné sexuálne polohy s novou dávkou vzrušenia a prežite tak ešte lepší sex u vás doma!



sexuálne polohy milovanie sex
Magazín arrow
Magazín arrow