Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Senzuálna masáž poteší všetky zmysly!

Autor článku: redakcia Zerex.sk 23.11.2015 00:00 Senzuálna masáž poteší všetky zmysly!

Aj vás už nebaví klasická masáž s partnerkou? Zvažujete skôr niečo medzi klasickou a tantrickou masážou? Potom môžete skúsiť senzuálnu masáž. Pokiaľ čo i len trošku veríte na vnútorný súlad, tak potom ste schopným otvoriť svoju myseľ pre úplne všetko, čo spraví s vami zázraky. Odhaľte preto s nami tajomstvá senzuálnej masáže ...

Čo je to senzuálna masáž?

Jej hlavným cieľom nie je dosiahnutie orgazmu, nevzťahuje sa iba na masáž intímnych partií, ale skôr sa zameriava na úplné precítenie samotnej masáže. Pritom nejde o vplyv masáže len na svalstvo, ale aj na pokožku. Celá masáž je o vzájomnom kontakte a dotykoch.

Na rozdiel od klasickej masáže, pri ktorej túžite po odstránení bolesti, pri senzuálnej masáži nejde len o uvoľnenie bolesti, ale skôr o celkové psychické uvoľnenie, precítenie všetkého, čo môžete pri masáži prežiť (hoc aj počas krátkej doby, čo masáž trvá). Senzuálna masáž je aj o poznávaní, či milovaní samého seba a pochopení toho, že sme dokonalí a presne takí, akí máme byť.

Všetko čo chcete, bude splnené

Všetko po čom túžite, budete mať v rámci senzuálnej masáži splnené. Práve preto je ako prvé potrebné zistiť, čo je partnerke alebo aj vám príjemné a čo všetko bude možné skúsiť a čo nie.

Rôzne prvky masáží

Senzuálna masáž je aj o iných prvkoch masáže. Súčasťou môže byť napríklad akupresúru, reflexná masáž, aromaterapia, metóda Shiatsu (hľadanie uzlov na hornej časti chrbta), kompresia, miesenie, masáž sedacích svalov.

Základná príprava na senzuálnu masáž

  1. Atmosféra - Masáž je potrebné uskutočňovať vnímavo a zmyselne, treba pozorovať každý podnet od masírovaného. Hneď v úvode sa oplatí vsadiť na pár sviečok, ktoré sa zapália a je dobré stlmiť svetlá s cieľom navodenia romantickej atmosféry.
  2. Miesto - Všetko bude závisieť aj od vhodne zvoleného miesta. Nemusí to byť profesionálny stôl na masírovanie. Bude stačiť posteľ alebo mäkká podložka na zemi. Ešte viac zapôsobíte s príjemnou hudbou.
  3. Olej na masírovanie - Bez neho ani na krok, aj pri senzuálnej masáži. Na výber je viac druhov. Tí skúsenejší odporúčajú mandľový masážny olej, pretože kĺže pomaly a tak všetko trvá dlhšie. Alebo vsaďte radšej na jemne zohriaty lubrigačný gél.

Nezabúdajte na to, že je potrebné sa zamerať na vzájomné prepojenie troch bodov ľudského tela – hrude, brucha a hlavy. Takto dosiahnete lepšie spojenie aj animálnej (živočíšnej, pudovej) časti, individuálnej a duchovnej zároveň. Výsledkom je prepojenie celej osobnosti a celého tela. A to je to najdôležitejšie na každej masáži. Alebo túžite po niečom inom?

Predĺžte pohlavný styk



erotické polohy sexuálne polohy erotická masáž dráždenie
Magazín arrow
Magazín arrow