Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

S týmito polohami si sex vo vani zamilujete

Autor článku: redakcia Zerex.sk 18.11.2015 00:00 sex vo vani

Už vás nebaví s partnerom sex v posteli? Chcete si spestriť svoj stereotypný intímny život? Nie je potrebné ani ďaleko chodiť. Nevšedné miesto máte na dosah každý deň – vaňu vo vašej kúpeľni. V tomto jesennom čase nie je nič príjemné, ako si dopriať horúci kúpeľ vo vani. Vylepšiť si to môžete ešte aj tým, že si so sebou zoberiete aj svojho partnera alebo partnerku a začnete spoločne experimentovať.

Pokiaľ ide o možnosti sexu vo vani, asi je každému jasné, že polôh, ktoré si budete môcť plnohodnotne užiť, nebude až tak veľa ako v posteli. Predstavme si niektoré z nich, ako aj iné aktivity, na ktoré budete mať najlepšie podmienky práve vo voňavej vani ...

1. (Ne)klasický misionár

Musíme si to priznať, asi najlepšie, čo zvládnete aj vo vani, bude klasický misionár. Aj napriek tomu, že misionára máte veľmi dobre odskúšaného v posteli, vo vani to bude určite iné. Dávajte si pozor, aby ste si neublížili, predsa budete vo vani. Pamätajte aj na to, že budete potrebovať oveľa viac energie na praktizovanie a udržanie mužskej erekcie, ako keby ste boli v posteli.

2. Poloha na koníka

Pri tejto polohe, obzvlášť ak máte doma menšiu vaňu, ako prvé sa musí do nej uložiť partner. Roztiahne nohy pred seba a následne ich mierne zohne v kolenách. Potom vysadnite na neho, čelom k nemu a rukami si podložte chrbát. Nohami ho celého zovrite a zároveň sa zaprite o okraj vane, nachádzajúci sa za partnerom. Iniciatívu a rytmus budete mať pevne v rukách ...

3. Kamasútra pre chudobnejších

Pokiaľ ležíte spolu s partnerom oproti sebe, môžete svoje loná zlúčiť posediačky alebo tak, že si pokľaknete nad partnera. Dobrou voľbou môže byť aj poloha odzadu na „psíčka“.

4. Iné aktivity vo vani: erotická masáž, dráždenie

Erotika vo vani si potrpí na dôkladnej predohre, v rámci ktorej sa zamerajte na hru s prstami, jazykmi, dotykmi, či dráždením. Ak sex vo vani, tak jedine v podobe erotickej masáže a dráždenia erotogénnych partií.

Najlepšie sami zistíte, aký druh sexu vo vani vám bude vyhovovať. Aj keby ste sa nedopracovali a nezhodli na žiadnej erotickej polohe, istotne si nájdete množstvo iných alternatív, spájaných s dotykmi, či dráždením. Zapojte fantáziu, istotne spoločne s partnerom prídete na vhodné nápady. Nezabudnite na vytvorenie vhodnej atmosféry, spojenej s výzdobou, dobrou hudbou, prípitkom, či správnou vôňou.

A možno sa vám sex vo vani zapáči až natoľko, že si ho budete užívať oveľa častejšie ako v posteli. Ak by ste si však netrúfli na náročnejšie polohy vo vani, môžete to na začiatok skúsiť v sprche, kde je rozhodne viac miesta a menej vody. Rozhodne sme však za to, aby bol sex vo vani príjemným oživením vášho intímneho života s partnerom, či partnerkou, alebo len spestrením večera s vaším milencom, či milenkou!

Zdravá erekcia



erotické polohy milovanie pohlavný styk sex vášeň
Magazín arrow
Magazín arrow