Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Ryby - muž

05.03.2014 01:03
Muž v znamení Ryby dokonale pozná význam slova spontánnosť. Ak hľadáte niekoho, kto bude mať chuť každú chvíľu a na každom mieste, potom by ste malo svoj obzor zúžiť práve na mužov v tomto znamení.

Muž Ryba ako ho získať

Muži Ryba je všeobecne bystrý a inteligentný, a aj preto hľadá adekvátnu partnerku k sebe. V duchu si často robí posmech z nie veľmi rozumných žien, pričom má rád istotu svojej partnerky, pre ktorú dokáže urobiť skutočne čokoľvek. Takýto muž je relatívne náročný, nie vždy sa uspokojí len tak s hocičím a s hocikým. Ak chcete byť preňho dokonalou osobou, potom by ste mali poznať jeho priority a opis ideálnej ženy, pretože práve takú on neustále hľadá. Muži v znamení Ryby sú charakteristickí tým, že partnerku zvyknú hladiť po vlasoch či po jej prednostiach, ako je zadok či prsia, aj celý deň bez toho, aby potrebovali niečo iné. Sú neustále sexuálne vzrušiví a preto im je často nepodstatné, ako žena vyzerá, i keď aj výzor je rozhodne parameter, ktorým si vyberajú svoje dievča. Rozhodne je však nutné, aby bola žena pekná aj vo vnútri a aby ho zaujala aj svojim humorom či najmä inteligenciou, keďže takíto muži nehľadajú zlatokopky a nie príliš múdre ženy, ktoré dbajú len o svoj vzhľad.

Muž v znamení Ryby v posteli

V posteli s mužom v znamení Ryby sa nemusíte obávať o nudu či o nezáživné milovanie. Určite si rád potrpí na predohru, ktorá by nemala byť príliš krátka, pričom chce stihnúť viaceré úkony a dostať Vás tak do „varu“. Ak by ste ho zobudili aj o polnoci, rozhodne by mal chuť na sex. Ak chcete mať väčšiu fantáziu v posteli, muži v tomto znamení jej majú viac ako dosť. Niekedy je nutné až krotiť ich vášeň, pretože sú často oveľa viac nabudení, ako by ste možno chceli. Ak môže, vždy rád prevezme iniciatívu a rád sa chopí príležitosti prekvapiť Vás opäť niečím novým. Všetko, čo muž Ryba robí v posteli, robí pre spoločné blaho a nepozerá sa tak iba na seba, ale aj na Vás. K tomu, aby mal sex s niekým, nemusí mať aj obrovské city. Stačí mu k tomu aj obyčajné sexuálne vzrušenie, ktoré nastane pri pohľade na krásnu a a inteligentnú ženu. Ak majú takíto muži nejaké „bokovky“, potom je to z toho dôvodu, že to pokladajú za úplne prirodzené a vzťah s Vami to podľa nich upevňuje. Milenky sú pre nich dobré najmä v tom, že im poskytujú sexuálne aktivity, ktorých sa možno u Vás nedočká a práve ony sú otvorené aj novým možnostiam. Nikdy nechcú byť v stereotype a preto by žena mala pochopiť to, že nemôžu sa milovať len v tých istých polohách dokola, až kým to bude musieť muž v tomto znamení vyriešiť spomínaným spôsobom. V posteli sa nesnaží byť vulgárny alebo prechádzať za hranice normálnosti, avšak neustále hľadá nové spôsoby, ako by sex spravil záživnejším a lepším. Má často mnohé túžby, o ktorých vie že sa nesplnia, avšak neustále ich očakáva od svojej partnerky.  


Magazín arrow
Magazín arrow