Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Romantické milovanie alebo tvrdý sex. Napovedia znamenia

15.02.2018 00:00 romantické milovanie

Horúca rýchlovka, vulgarizmy počas sexu (dirty talk) alebo zmyselnejšie romantické milovanie? Čo je typické pre znamenie vašej novej alebo dlhoročnej známosti? Horoskopy pomáhajú zistiť, aké charakterové vlastnosti alebo slabosti môžete očakávať od rôznych znamení zverokruhu. Rovnako však vedia pomôcť priviezť sexuálne skúsenosti na novú úroveň. Znamenie je jednou časťou toho, čo ovplyvňuje, akí sme v posteli.

Baran 21. 3. - 20. 4.

Považuje každý milostný akt za výzvu a chce aj pri minimálnom čase zažiť maximum. Miluje vziať iniciatívu do vlastných rúk, rovnako miluje ovládanie, dominanciu. Aj keď pri rýchlom vznietení môžete zabudnúť na predohru, baranovi záleží na tom, aby poriadne vyvrcholenie zažili obidvaja partneri, nie je sebecký. Na nich môžete aj s tvrdším slovníkom, radi vám dajú, čo si vypýtate. Ak chcete vyskúšať s dirty talk, inšpiráciu nájdete napríklad v sexuálnej príručke Zerexsutre.

Býk 21. 4. - 21. 5.

Býci sú tí, čo si užívajú, majú radi, keď sa o nich partner dobre postará a nielen v posteli. Môžu pôsobiť lenivo, pretože očakávajú iniciatívu z partnerovej strany. Býkom dlho trvá, kým sa dostanú do varu. Na druhú stranu, v posteli sú neskutočne vytrvalí. Na sex potrebuje mať vybudovaný vzťah a dôveru. Čakať sa však oplatí, je to jedno z najvernejších znamení zverokruhu.

Blíženci 22. 5. - 21. 6.

Majú to už v názve - blíženci sa radi zbližujú. Milujú zvádzanie a hry. Sú fanúšikmi predohry, radi experimentujú a užívajú si. Sex je pre nich zdrojom skvelej zábavy. Blíženci sú skutoční majstri zvodcovia, ktorí majú radi zmeny. Na to potrebujú niekoho, kto im dá pocítiť, akí neodolateľní sú. Len treba byť obozretní vo chvíli, keď začnú byť neodolateľní aj pre niekoho nového.

Rak 22. 6. - 22. 7.

Raci považujú sex za priam posvätný akt, ktorým si dve osoby môžu preukazovať vzájomnú náklonnosť, lásku a dôveru. Preto rýchlo zabudnite na dirty talk. Základom pre rakovu sexualitu je vernosť. Niekedy je ťažké uspokojiť ho, pretože jeho viac zaujíma partnerovo ako vlastné potešenie. Keď už sa “rozbehne”, dokáže v posteli veľmi prekvapiť a sex s rakom si partner určite dlho zapamätá.

Lev 23. 7. - 22. 8.

Lev očakáva obdiv a pozornosť. Má obrovskú silu v zvádzaní, nepotrebuje na to ani veľké úsilie. Keď sa pustí do uspokojovania partnera, očakáva, že výsledky bude nielen vidieť, ale aj počuť. Potrebuje byť chválený, a ak partner dokáže uspokojiť jeho, svoju vďačnosť vie ukázať mnohými spôsobmi. Nebráni sa experimentom, hoci to nie je jeho priorita. To najdôležitejšie je predovšetkým jeho vlastné uspokojenie.

Panna 23. 8. - 22. 9.

V sexe je veľmi precízna a pripravená vynaložiť úsilie na dosiahnutie dokonalosti. Prieskumom dokáže postupne odhaliť partnerove chute a priviesť ho do extázy. Pokiaľ má partner dostatok trpezlivosti, aby jej dal priestor objavovať, postupne prichádza na to, čo partnera najviac vzrušuje. To, čo sa raz ukáže ako niečo, čo sa mu páči, opakuje už vždy. 

Váhy 23. 9. - 23. 10.

Sex je pre váhy o zdieľaní. Potreba vyrovnaných misiek váh predstavuje harmóniu, kde obaja partneri sú si rovní, rovnako dávajú a rovnako dostávajú. Váhy nemajú trpezlivosť s partnerom, ktorý by to nebral rovnako ako oni a chcel by viac prijímať. Naopak, keď takého nájdu, dokážu byť celoživotne verné. Sú romantické a sex pre ne znamená splynutie dvoch tiel, dvoch osobností v jednu.

Škorpión 24. 10. - 22. 11.

Sú zvodní, často provokujú a užívajú si to. U škorpiónov je to prevažne o emóciách a kľúčová je pre nich vášeň. Potrebujú ju dávať najavo a zaručuje im to zaujímavý sexuálny život. Títo milenci sú ochotní urobiť takmer čokoľvek, aby zažili celotelové potešenie. Sex je pre škorpiónov intímny a osobný, ale majú aj celý rad rôznych fantázií.

Strelec 23. 11. - 21. 12.

Je ťažké zviesť strelca, a možno práve preto je atraktívny pre okolie. Sex s ním môže byť veľmi rýchly, ale aj intenzívny. Nemá žiadny problém s príležitostnými milencami, len aby upokojil svoj vnútorný oheň. Potrebuje veľa slobody a samoty. Spôsob, ako zviesť strelca? Pokúšať ho experimentmi a neobvyklými aktivitami. To zaujme jeho pozornosť, takmer bez ohľadu na to, kto ho vlastne pokúša.

Kozorožec 22. 12. - 20. 1.

Plánovanie sexuálnych stretnutí, to je presne niečo pre neho. V sexe je nesmierne vytrvalý. Mal by podľa neho trvať dlhý čas, byť nezabudnuteľný a skončiť s plnou spokojnosťou oboch účastníkov. Potrebuje pri ňom zapájať celé telo. Sex s ním by nemal byť vždy v posteli, ale aj na inom kuse nábytku doma alebo dokonca ďaleko mimo neho. Netrvá mu dlho urobiť to znovu, s rovnakým odhodlaním a intenzitou.

Vodnár 21. 1. - 20. 2.

Neobľubuje rutinu a miluje experimentovanie, nové polohy, hračky, rituály, všetko, čo môže obohatiť sexuálny zážitok. Výnimkou nie je ani tvrdý sex, či vulgárnejší slovník. Vodnár spoznáva partnera počas milovania a rád pozoruje jeho reakcie. Chce dosiahnuť oveľa viac, než len vlastné uspokojenie. Sex a lásku nemieša v posteli dokopy, sú to pre neho dve fascinujúce, no oddelené oblasti.  

Ryby 21. 2. - 20. 3.

Ryby sú veľmi citlivé na potreby partnera, sex je pre ne príležitosť, aby bol ich partner spokojný a šťastný. Keď im to partner vráti, zažívajú vrchol blaha a budú chcieť, aby to nikdy neskončilo. Sex je pre ne spojenie dvoch duší spolu s ich telom. Potrebujú dlhú predohru, niekedy sa stane že tá úplne nahrádza pohlavný styk. Aj po sexe sú ryby veľmi starostlivé a pozorné. Ukážkový typ pre romantické milovanie. sexuálna príručka



sexuálna príručka fifty shades of grey romantické milovanie tvrd sex dirty talk
Magazín arrow
Magazín arrow