Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Imunita a energia

Rhodiola Rosea: Koniec prebdených nocí, lepší krvný obeh

Autor článku: redakcia Zerex.sk 02.06.2015 00:00 Rhodiola

Rhodiola Rosea. Predstavme si ďalšiu z menej známych rastliniek v rámci našej flóry. Ak hľadáte silnú dávku kladných vlastností  iba v jednej rastlinke, práve ste ju našli. Vďaka nej si môžete lepšie napríklad prekrviť svoje telo, obrániť sa pred nepriaznivými vplyvmi, zvýšiť fyzickú a psychickú aktivitu, vyliečiť sa aj z rôznych závislostí, zvýšiť si krvný tlak, respektíve znížiť tiež vysoké horúčky. Zdá sa vám to nemožné? Zahoďte predsudky a spoznajte viac rastlinku menom Rhodiola Rosea.

Rhodiola, krátky úvod

    Ponorte sa do tajov ďalšej zázračnej rastlinky. Rhodiola Rosea pomáha liečbe a uzdraveniu. Má pôvod vo Východnej Sibíri. Zaisťuje prevenciu pred stavmi napätia, depresie a stresu každý deň. Jej účinky sú silnejšie a efektívnejšie v porovnaní s doposiaľ dostupnými látkami na prírodnej alebo syntetickej báze.

Čím sa preslávila verzus účinky

    Ako sme už naznačili vyššie, Rhodiola Rosea disponuje množstvom pozitívnych vlastností. Je čas si ich zhrnúť a upevniť v nasledovných riadkoch nášho článku:

-       Ochraňuje pred depresívnymi a stresovými stavmi, stavmi úzkosti. Napomáha duševnému zdraviu, duševnej práci.

-       Tlmí nepriaznivé vplyvy stresového stavu na srdce.

-       Skvalitňuje schopnosť organizmu odolávať mnohým ochoreniam.

-       Poskytuje ochranu pečeni pred škodlivými a jedovatými látkami.

-       Podporuje imunitu a celkovo ochraňuje imunitný systém.

-       Zmenšuje úroveň hladiny cukru v krvi.

-       Podporuje boj proti zákernej rakovine a vzniku karcinogénnych látok v tele.

-    Podnecuje sexuálnu silu a výdrž. Má efektívny účinok v liečení problémov v sexe jednak u mužského, ako aj u ženského pohlavia.

-       Napomáha výkonnosti pri fyzickej námahe napríklad u športovcov. Dáva možnosť účinnejšie a reálnejšie využiť zásoby látkovej výmeny.

-       Podporuje pamäť a psychické zdravie.

     Takto by sme ešte mohli pokračovať ešte veľmi dlho a bolo by čo písať, respektíve chváliť rastlinku Rhodiola Rosea. Vedzte, že pomocou tejto rastlinky, či produktu je jednoduché počas relaxu a voľného času optimálne a zdravo oživiť a obnoviť svoje telo. Dokážete lepšie oslobodiť svoju myseľ od každodenných pracovných a osobných povinností, takisto od problémov a stresu, ktoré číhajú na každom kroku. Začnite užívať túto rastlinku a pomôžete aj svojmu spánku, tak sa začnete cítiť silnejší a plní energie. O dôležitosti spánku sme už písali nie raz aj v našom magazíne. Prestanete premýšľať nad všetkým, čo tu bolo, je a bude. Oddýchnite si a vyspite sa lepšie, kvalitnejšie a tak, ako nikdy predtým!

Pamätajte si

Rhodiola Rosea je adaptogénnou rastlinkou. Znamená to, že organizmus ju využije v takom rozsahu, ktoré je mu prospešné. Práve pre tieto znamenité vlastnosti sa oplatí spoznať tento druh rastlinky, pretože v porovnaní s medikamentmi nehrozí žiadny vznik závislosti. Navyše tento druh rastlín nemá žiadne vedľajšie účinky a vplyvy na ľudský organizmus. Žiadna závislosť, žiadne vedľajšie účinky. Aj to je rastlinka, či  výživový doplnok Rhodiola Rosea.

 



imunita energia spánok depresia afrodiziakum
Magazín arrow
Magazín arrow