Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Recepty na najsilnejšie afrodiziaká. Zvládnete aj doma!

Autor článku: redakcia Zerex.sk 27.10.2016 00:00 Afrodiziaká

Chcete poznať návod na ohromujúci a nezabudnuteľný sex? Ak áno, je na čase skúsiť pripraviť si doma najsilnejšie afrodiziaká podľa nasledovných receptov, ktoré skúsili viaceré páry. Afrodiziaká tu boli odjakživa a ak fungovali vtedy, prečo by nemali fungovať aj dnes? Spomeňme si napríklad na postrúhaný roh nosorožca, krv z hada kobry alebo kašu z jelenieho parožia. Pravda je taká, že doba pokročila a formy podporných látok sa "chvalabohu" upravili do takej podoby, že nám nemusia až tak prekážať. Navyše, ak spojíme naraz viac podporných a povzbudzujúcich látok, účinky budú ešte silnejšie. Čítajte pozorne, aby ste si všetko zapísali a zapamätali tak, ako to treba urobiť, aby bol čo najlepší účinok aj u vás ...

Feniklový dressing a feniklové pokušenie

Silné afrodiziakum si s partnerom môžete dopriať v podobe feniklového dressingu (omáčky). Fenikel bol už v minulosti prostriedkom na posilnenie sexuálnej túžby, žiadostivosti a zároveň aj mužskej potencie. Prečo ho nevyužiť aj u vás?

Recept na silné afrodiziakum znie nasledovne:

Stačí pokrájať fenikel na pásiky. Tieto pásiky následne zalejte jogurtovo-syrovou omáčkou a cesnakom. V závere všetko posypte čerstvými bylinkami, napríklad petržlenovou vňaťou, bazalkou, tymianom alebo majoránom.

Iný recept s feniklom na krásnu noc s partnerom sa volá "Feniklové pokušenie". Doma si ho pripravíte nasledovne:

Jeden fenikel očistíte a rozdelíte na dve polovice. Potom ich nakrájate na malé plátky. Asi dve lyžice oleja z vlašských orechov zmiešate s trochou šťavy z limetiek a tiež so soľou. Plátky sa nakoniec zalejú a posypú s asi 40 gramami parmezánu.

Po tomto recepte už len krásnu vášnivú noc želáme! Alebo skúsite radšej nasledovné?

S pohárikom vínka

Vínko v pohári predstavuje starú známu klasiku. Bez neho si viacero z nás nevie predstaviť intímne radovánky. Aj keď vieme, že alkohol vo väčších dávkach môže skôr uškodiť ako pomôcť, v malom množstve tento "nápoj bohov" pôsobí povzbudzujúco, predovšetkým vďaka látke etylalkohol. Táto látka priamo podporuje chuť na sex, sexuálnu žiadostivosť a eliminuje stavy úzkosti. Rovnaký vplyv má aj obľúbené šampanské. Takže pokojne praktizujte svoje milostné hry s pohárikom vínka aj naďalej. Vždy však pamätajte na to, že menej je viac a viac v tomto duchu znamená silnejší erotický zážitok a pôžitok.

Zelerové guľôčky

Ďalšie silné afrodiziakum nájdete v zelere.

Postup:

  1. Ako prvé si uvarte domäkka zeler v osolenej vode.
  2. Potom zeler spoločne so syrom niva nakrájajte na guľôčky.
  3. Zeler následne vyprážajte na oleji, neskôr pridajte aj syr niva. Tú nechajte iba roztopiť a dobre spolu zmiešajte.
  4. Ako prílohu podávajte zemiaky alebo chlieb.

Povzbudzujúci nápoj z ďumbiera

Silné afrodiziakum si pripravíte doma aj tak, že postrúhate asi 150 gramov čerstvého ďumbiera (zázvora). Následne dáte nastrúhaný ďumbier do pol litra alkoholu (odporúča sa vodka) na 14 dní lúhovať. Po tejto dobe môžete extrakt reálne používať. Prekvapte s ním svojho partnera a pridajte mu do pohára s vodou približne štyridsať kvapiek tohto povzbudzujúceho nápoja. Pokojne si dajte aj vy a spoločne si začnite "lepšie" a "intenzívnejšie" vychutnávať vzájomné intímne chvíľky.

Čarovné čokoládové prekvapenie

Najskôr si zohrejte asi 150 gramov tuku, pridajte do neho 2 polievkové lyžice sladkej smotany, 150 gramov práškového cukru a 6 dkg kakaa. Všetko poriadne zmiešajte. Takto pripravenú zmes dávajte do vopred pripravených formičiek. Navrch môžete dať oriešok alebo chutný sladký cukrík.

Bylinky a koreniny

Ak máte radi bylinky a koreniny zároveň, aj medzi nimi nájdete také, čo rovnako povzbudia vašu žiadostivosť po sexe. Vyberte si napríklad vanilku, bazalku, čily papričky, muškátový oriešok, ligurček, škoricu a koriander. Pridajte ich do polievok, guláša, mäsa alebo do iných pochúťok, kde vám to vyhovuje najviac.

Vďaka éterickým olejom, čo obsahujú, vás trochu omámia a zároveň povzbudia aj libido, zosilnia orgazmus a tiež aj zmyslové vnímanie. Máte svoje osvedčené recepty na silné afrodiziaká? Podeľte sa s nimi v rámci našej Zerex diskusie pod článkom.   zerex klasik - prírodné zloženie



podpora erekcie afrodiziakum libido
Magazín arrow
Magazín arrow