Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Ranný sex je najzdravším a najlepším! Prečo je to tak?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 14.01.2015 00:00 ranný sex

Poznáte to. Práve ste sa zobudili a máte na to chuť. Váš penis je v pozore, silnou erekciou popletený. Prečo si teda nedopriať kvalitný ranný sex hneď na začiatku nového dňa? Že ste to už skúšali, ale vašej partnerke sa veľmi nechcelo do toho? Spoznajte hlavné dôvody, prečo by ste mali praktizovať sex ráno častejšie, ako doposiaľ.

Prečo je ranný sex najzdravší a najlepší

Je dokázané, že ranný sex zobudí každé telo, aj tie vaše, či telo partnerky a to oveľa kvalitnejšie ako ktorýkoľvek iný "ranný" rituál. Okrem toho sa považuje za najzdravší druh sexu. A preto je priam nevyhnutné si ho dopriať častejšie a vždy, keď máte naň chuť. Bolo by na škodu ho zamietnuť, keď váš penis chce.

Lepšia obranyschopnosť

Mávate často nádchu? Pokašliavate alebo mávate často upchatý nos? Všetko môže byť inak, ak si doprajete pravidelný ranný sex. Ranný sex podporuje obranyschopnosť organizmu. Budete odolnejší a zdravší, pretože práve sexom v ranných hodinách sa vo vašom tele premnožia látky ochraňujúce organizmus pred baktériami a jedovatými chorobami vyvolanými vírusmi.

Menej kalórií a tuku ...

Je to tak, necelou hodinkou priemerne ťažkého sexu oslobodíte telo skoro o dvesto ba až tristo kalórií. Závisí na vás, či teda máte toľko času každé ráno alebo si doprajete kratší sex s menším počtom spálených kalórií. Je to na vás, na čo sa cítite a čo ráno stihnete. Predsa každá jedna kalória sa ráta a znamená ďalšie pozitívum pre vaše zdravé telo, ako aj telo partnerky.

Sex ráno podporuje rast mužského pohlavného hormónu

Mužský pohlavný hormón je potrebný pre mužské zdravie. Tak prečo si ho nedopriať hneď ráno, kedy ho budete môcť využiť po celý náročný deň? V každom prípade platí, že ranným sexom si zlepšíte jeho uvoľňovanie. Tým si spevníte kosti a rovnako podporíte rast svalstva v celom tele. Ak sa vám nechce ráno športovať, jednoznačne siahnite po rannom sexe s trénerkou po vašom boku.

Žiadny infarkt, ani vysoký krvný tlak

Väčšina nás mužov trpí na vysoký krvný tlak, či na problémy so srdcom, kde hrozí riziko infarktu. Ale čo poviete na to, že ranným sexom dokážete eliminovať tieto zdravotné problémy v takej miere, že dokonca môžu aj úplne pominúť?

Ranný sex predstavuje najúčinnejšiu prírodnú prevenciu pred týmito chorobami akú ste kedy mohli mať. Práve ráno si organizmus zoberie to najlepšie, čo táto prospešná aktivita ponúka. Tak prečo to nevyužiť, keď máte takúto účinnú pomoc tak nablízku?

Ak nastane problém

Aby sme sex praktizovaný ráno len nechváli, nastať pri ňom môže aj problém. Určite to poznáte, vy chcete, váš penis je nachystaný, erekcia je kvalitná, no vaša partnerka vás odmietne. Pretože nemá umyté zuby, pretože musí sa ponáhľať do práce alebo jednoducho nie je namaľovaná, či upravená. Stať sa to môže aj vám, ak ste to ešte nezažili. No netreba zúfať.

Skúste byť krok pred ňou. Povedzte jej, aká je krásna hneď po prebudení, aj to, že všetko čo chce urobiť hneď ráno v práci, že to počká a urobí to inokedy. Skúste jej polichotiť a peknými slovami ju zaručene dostanete.

A ak nezapôsobíte týmto spôsobom, vsaďte na raňajky do postele s kyticou čerstvých voňavých kvetov. Po takomto prekvapení vás zaručene neodmietne a dostanete to, čo vám môže pomôcť zobudiť vaše telá najúčinnejším spôsobom, predsa zázračný ranný sex.



erekcia sex zdravie
Magazín arrow
Magazín arrow