Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Rak - muž

Autor článku: redakcia Zerex.sk 05.03.2014 00:00 Znamenie Rak - muž - erotický horoskop

Muž v znamení Rak je skôr jednoduchý človek, ktorý má rád isté pravidlá, ale vie zájsť aj za svoje pomyselné hranice. Ako partnerka musíte ísť naňho pomaly a musíte mu postupne predkladať všetky výhody Vášho experimentovania, a až potom na to prikývne. Je to taký maznáčik, ktorí má rád dotyky a hladkanie, pričom je taktiež ešte radšej, ak sú mu opätované. Pred sexom sa muž Rak dokáže ľahko vzrušiť, pričom nie je nutné žiadne špeciálne oblečenie alebo praktiky na to, aby ste ho dostali do „varu“.

Charakteristika znamenia Rak  - muž

Je to skôr typ romantického človeka, ktorý je zaujatý len jednou ženou. Nie je to ten klasický sukničkár, ktorý by rád a často striedal ženy. Často ho mnohí nazývajú rojko či snilko, ktorý má isté ideály a tie sa snaží napĺňať. Svoje „ja“ sa snaží pred mnohým skrývať, i keď nie často sa mu to dokonale podarí.

Ak je v spoločnosti, potom sa nemusíte obávať nejakej hanby, pretože rozhovor s ním je väčšinou veľmi logický a inteligentný. Taktiež sa mu môžete vyliať aj z Vašich problémov. Rád a pozorne načúva, pričom dokáže povedať skutočne zaujímavé rady, ktoré Vám napomôžu k vyriešeniu Vašej situácie.

Ak by ste ho chceli vzrušiť, je to, ako sme si už uviedli, jednoduché. Treba však, aby ste bola na to aj dostatočne inteligentná, pretože muž v tomto znamení nemá rád žiadne ženy, ktoré sa starajú len o vzhľad a chýba im štipka inteligencie.

Muž Rak ako ho získať

Mužom v znamení Raka nechýba odvaha komunikovať so ženami a snažiť sa o ich záujem. Večera či dobré víno rozhodne patria medzi atribúty, ktoré je nutné splniť z ich pohľadu na to, aby sa večer podaril a aby všetko dopadlo podľa ich predstáv. Aj dominantné ženy sú pre muža Raka niečím slabším, o čo sa v prvom rade treba postarať.

Ak by si však mal muž Rak vybrať, rozhodol by sa skôr pre energické ženy, ktoré sú plné optimizmu a chuti do života. Oveľa radšej má vzťahy na dlhé trate, pričom krátke romániky sú pre neho nezmyslom, za ktorým netreba hľadať potešenie. Ak však stretne peknú ženu, rozhodne ho dokáže vzrušiť, ale určite by nemal záujem len o krátkodobý vzťah založený na sexe. Ak by ste hľadali puntičkára, muži v znamení Rak sú ako stvorení.

V prípade, že by vyšla kniha zvádzania v postupných krokoch, určite by sa ju naučili naspamäť. Pri predohre sa venuje takmer všetkému, čo zahŕňa Vaše telo a pritom všetko dôkladne a starostlivo chytí a predohra naberá celkom iný rozmer.

Ak by ste muža Raka chceli vzrušiť, stačí Vám k tomu hladkanie na chrbáte či hladkanie šije a podobne oblasti. Ak by si mohol vybrať, rozhodne by to bola poloha pod ženou, ktorá je preňho najzaujímavejšia. Najviac ho priťahujú na žene prsia a zadok, ktoré by dokázal chytať a obdivovať aj dlhé hodiny. Má rád nežnosť, niekedy ju však mení za tvrdú hru, pričom uznáva len jednu ženu v posteli.



Magazín arrow
Magazín arrow