Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Trápia vás poruchy erekcie? Ak s týmto prestanete, zlepšíte si vašu erekciu

Autor článku: redakcia Zerex.sk 02.05.2017 00:00 poruchy erekcie

Na mužskú potenciu má vplyv množstvo faktorov – váš zdravotný stav, životný štýl, momentálna nálada… Čo zabíja váš mužský pohlavný hormón? Čo môžete urobiť pre to, aby vás nezaskočili nečakané poruchy erekcie?

Rýchle životné tempo – spomaľte a uvoľnite sa

Ste neustále v kŕči, máte stres a vykazujete príznaky depresie? Verte tomu, že vašej erekcii to neprospieva – stresový hormón kortizol totiž nepriaznivo ovplyvňuje fungovanie pohlavných orgánov. Všetko začína v hlave. Pokúste sa nájsť tú správnu cestu pre vás, vďaka ktorej budete efektívne zvládať každodennú psychickú záťaž. Môžu to byť meditácie, šport, dychové cvičenia, masáže či psychoterapia. Naučte sa vedome uvoľňovať svoje telo aj myseľ a radosť z milovania (a výdatná erekcia) sa vám vráti.

Alkohol a cigarety – urobte za nimi hrubú čiaru

Alkohol brzdí tvorbu mužského pohlavného hormónu a tým aj vašu erekciu. Fajčenie ničí vaše cievy a má celkovo negatívny vplyv na zdravie. Skoncujte s týmito zlozvykmi! Po nutnom odvykacom období zistíte, že poruchy erekcie sa vás už netýkajú.

Mastné a sladké – prestaňte sa prejedať

Držte si svoju štíhlu líniu – obézni muži majú častejšie problémy s erekciou. Nadváha spôsobuje zníženie produkcie mužského pohlavného hormónu a kôrnatenie ciev. V dôsledku toho nedochádza k dostatočnému prekrveniu penisu a mužovi hrozí impotencia.

Anabolické steroidy spôsobujú poruchy erekcie – zvoľte si namiesto nich prírodnú alternatívu

Mnohí športovci užívajú anabolické steroidy na stimuláciu rastu svalovej hmoty ale zároveň sa sťažujú na poruchy erekcie a ďalšie zdravotné problémy (vypadávanie vlasov, zvýšený tlak, zväčšenie prostaty, nervozita, atď.). Ideálnou alternatívou sú prírodné „steroidy“ – napríklad bylinka menom Kotvičník zemný. Podporuje prirodzenú tvorbu mužského pohlavného hormónu v tele muža a tým aj jeho libido, erekciu a sexuálnu výdrž. Zároveň urýchľuje rast svalov a prospieva celkovej vitalite organizmu. Tip: Kotvičník zemný na šetrnú podporu vašej erekcie a zdravého sexuálneho života môžete užívať vo formu čaju alebo certifikovaných výživových doplnkov. Vyskúšajte napríklad 100 % prírodné tabletky Zerex Ultragold, ktoré sú vhodné aj pre seniorov. Nemajú žiadne nepriaznivé vedľajšie účinky a získate ich bez lekárskeho predpisu.



lieky na erekciu slabá erekcia podpora erekcie erekcia
Magazín arrow
Magazín arrow