Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Rady, akým desivým dotykom pŕs by ste sa mali vyhýbať

30.06.2014 00:00 akým dotykom pŕs sa vyhýbať

Ak ste už zažili pár krát sexuálne radovánky so svojou partnerkou, či manželkou, istotne si spomeniete, že ste mali sklon ju vášnivo, ba až hrozivo chytiť za jej prsia. Mali by ste však pamätať na to, že každá žena je iná a nemusí to vždy akurát tá vaša obľubovať. Aby ste sa vyvarovali základných chýb pri dotykoch jej pŕs, povieme si viac o určitých technikách a dotykoch, ktoré väčšina zo žien neobľubuje.

Ako muži máte sklon hrozivo sa dotýkať pŕs pri samotnom sexe...

Určite nepoužívajte údery a tlak na jej prsia

Takto naozaj nedosiahnete vzrušenie a pôžitok u svojej partnerky, manželky, či milenky. Väčšina žien to vôbec nemá rada. Ich prsia nie sú ako kameň, že všetko vydržia, na to pamätajte. Sú však výborným prostriedkom na erotickú stimuláciu a nepoužívať ich pri dráždení by bolo veľkou škodou nie však iba pre ňu, ale aj pre vás. Pamätajte, že prsia ženy veľmi silno reagujú na každý dotyk. Predovšetkým, ak sa milujete. Zabudnite na agresívne tlačenie zovretím vašej ruky, respektíve celej dlane. Musíte sa správať voči nim jemne a vášnivo, ako ku každej erotogénnej zóne na tele vašej milej.

Zabudnite na driapanie spojené so štípaním

Tadiaľto rovnako cesta nevedie na privodenie vášnivých pocitov v priebehu vašich intímnych chvíľ. Nepoužívajte žiadnu agresivitu a násilnosť, ani štípanie, či škriabanie. Je možné, že vaša partnerka zareaguje aj inak a to tak, že bude sa samotného sexu zdráhať, ba čo viac, môže odmietať aj vás samotného, čo by asi nebolo veľmi príjemné pre vaše sebavedomie.

Pozor na silné hryzenie

Pozor aj na silnú vášnivosť, čo sa týka hryzenia ústami, tak ako to vídate v televízii v rámci vášnivých scén mnohých filmov. Pravdou však zostáva, že je to iba hrané a vy v skutočnosti vidíte iba to, čo tvorcovia filmu chcú, aby ste videli. V skutočnosti platí, že žiadne vášnivé a silné hryzenie nie je ničím príjemným pre každú ženu. Skôr to ženy odmietajú, pretože znova im to spôsobuje bolesť. Navyše, ak sa partner pozabudne, ľahko sa môže stať, že sa veľmi silno zahryzne do bradavky svojej partnerky. A to už nemá nič spoločné s podnecovaním vášnivých pocitov. Skôr naopak. Ak sa aj napriek tomuto rozhodnete svoju partnerku hrýzť na prsiach, či bradavkách, robte to jemne a nežne. Samotné reakcie vašej partnerky budú hovoriť za všetko.

Aké dotyky pŕs sú správne

V závere nášho článku si povedzme to, čo môžete. Využite pokojné a mierne hladkanie a maznanie jej prsníkov, či bradaviek. Takýto postup bude oveľa efektívnejší v ceste za jej väčšou rozkošou a pôžitkom, to nám verte. Hladkajte ju najskôr prstami a následne využite aj svoj jazyk. Môžete pokračovať krúživými pohybmi, pričom vašimi dlaňami bude masírovať jej bradavky. Samotné trenie a dotyky ju vzrušia natoľko, že sa vám poďakuje hlasným stonaním. Popritom sa vám úplne uvoľní, čo ste chceli zaručene dosiahnuť.

Nebojte sa popri lízaní pŕs a bradaviek, zapojiť okrem jazyka aj cucanie, ako keby sa jej chcete z nich napiť. To ženy veľmi ocenia. Fantázii sa v tomto smere medze nekladú. Môžete využiť aj šľahačku, ktorú si nastriekate na jej prsia, alebo v tomto horúcom období budete rozpúšťať kocku ľadu na jej bradavkách.

Vyskúšať môžete aj dráždenie svojím penisom, to istotne zapôsobí a budete mať otvorenú cestu aj k iným veciam, pokiaľ partnerka bude vo vytržení. V konečnom dôsledku robte všetko, čo chcete, ale pamätajte na jedno, na ženské prsia rovnako platí nežnosť a jemnosť, inak by sa vám to mohlo vypomstiť a obrátiť proti vám. A to zaručene nechcete pripustiť. Prečo by ste aj mali. Predsa dobre viete, že ženské telo je jemnejšie a oveľa intenzívnejšie prežíva každý jeden dotyk, či už ide o prsia alebo inú časť.



uspokojenie ženy predohra rozkoš milovanie pohlavný styk
Magazín arrow
Magazín arrow