Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Putá a šatka cez oči. Doprajte si sex snov

Autor článku: redakcia Zerex.sk 19.05.2016 00:00 Putá a šatka cez oči. Doprajte si sex snov

Nie je nič horšie ako monotónny sex. Poviete si, že vám sa to nemôže stať? Ibaže jednotvárnosť a fádnosť môže celkom nečakane zavítať aj do vášho intímneho života. Ak by sa tak stalo aj u vás, pre inšpiráciu prinášame tipy, ako si ozvláštniť stereotypný sex s partnerkou alebo partnerom. Možností dnes existuje naozaj veľa a my sme si zvolili práve sex s putami a so šatkou cez oči.

Sex a putá v posteli

Ak vsadíte práve na putá a zviazaný sex, môžete prežiť divoký erotický zážitok. Stačí tak málo a zažijete tak veľa. Tí, čo putá už v posteli skúsili, vedia, o čom hovoríme. Pre tých, ktorých to len čaká, sa zídu práve naše rady. Všetko bude len na vás a vašej partnerke, čo s putami v posteli podniknete a kto bude spútaným a tým nadradeným. Ak sa neviete rozhodnúť, tak jednoducho jeden raz budete vy spútaným a vaša partnerka dominantnou a druhýkrát si úlohy vymeníte.

A pre aké putá sa rozhodnúť?

Zaobstarajte si vlastné putá a radšej sa vyhnite tým kovovým - policajným. Správnou voľbou je kúpiť si v erotickom obchode plyšové alebo kožené, čiže najlepšie tie ktoré sú z mäkkšieho materiálu ako je kov. Ak by ste aj tak vsadili na reálne policajné putá, rátajte s tým, že tie sú viac bolestivé a nepríjemnejšie na dotyk. Spútanie pri sexe síce pôsobí navonok ako drsná sexuálna praktika, ale v skutku sa jedná o vzrušujúci a romantický akt plný pikatnejšieho a zábavnejšieho sexu. Je iba na vás, ako tento sex pojmete a aké praktiky pri ňom uprednostníte ...

Sex v kombinácii so šatkou

Pokiaľ chcete partnerku (partnera) prekvapiť v posteli ešte viac, pridajte k sexu s putami aj šatku cez oči. Takto doprajete partnerke (partnerovi) ešte viac vášnivejší pôžitok zo samotného sexu. Prečo je to tak? Práve preto, že ste jeden zmysel odobrali, zintenzívnili ste vnímavosť zvyšných zmyslov, čo prinesie väčšiu rozkoš.

Dobré bude, ak po putách siahnete až potom, keď bude mať partnerka (partner) oči zakryté šatkou. Práve toto je ten moment prekvapenia a zvýšenia vzrušenia, respektíve rozkoše. Pozorujte správanie partnerky (partnera). Zaiste statí reč, pretože nebude vedieť, čo sa bude diať v nasledovných chvíľach. A presne to ste chceli dosiahnuť. Vaša nadradenosť a moc, v zápätí aj partnerkina (partnerova) oddanosť, to sú tie veci, ktoré vás vzrušia navzájom najviac.

Použiť môžete hodvábnu, saténovú alebo iný druh šatky. Nebojte sa experimentovať v posteli aj so šatkou a užite si tak sex s putami a šatkou. Hladenie, bozkávanie, šuškanie do ucha spojené s lichôtkami, to je to čo nezabudnite pri sexe s putami a so šatkou využívať najviac. Výborným doplnkom je aj vhodné vzrušujúce oblečenie a spodná bielizeň, cez ktorú budú presvitať všetky partie, vrátane tých intímnych.

Na záver

Nechajte sa vzájomne rozmaznávať a vychutnať si tú vzájomnú dôveru a prežiť pôžitok inak a vzrušujúcejšie, bez toho, aby ste niečo videli, mohli sa brániť, či vzájomne niečo odplácať. Putá a šatka sú vhodné pre všetky páry, ktoré chcú skúsiť v sexe niečo nové, no klasické erotické pomôcky ich nepriťahujú. Nemali by ste si ich nechať ujsť ani vtedy, ak chcete svoj intímny život spestriť, no nemáte veľa peňazí na pestré erotické hry, či hračky pre dospelých ...

Zlepšite svoj sex



vzrušenie rozkoš milovanie
Magazín arrow
Magazín arrow