Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Problémy vo vzťahu môžu spôsobovať problémy s erekciou. Mýtus či realita?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 04.10.2017 00:00 Problémy vo vzťahu môžu spôsobovať problémy s erekciou. Mýtus či realita?

Dlhodobý problém s erekciou môže nepriaznivo ovplyvniť vzťahy medzi partnermi – nespokojnosť v spálni sa ľahko prenesie aj do iných oblastí života. Môže však nastať aj opačná situácia? Dokáže napätie vo vzťahu vyvolať poruchy erekcie? Posvieťme si na tento chúlostivý problém a pokúsme sa nájsť riešenie.

Aký vzťah zabíja erekciu?

Odpoveď na túto otázku sa bude u jednotlivých mužov líšiť. Medzi najčastejšie kľúčové príčiny problémov s erekciou však patrí nedostatok príťažlivosti medzi partnermi a znížené sebavedomie muža. Dôvodov môže byť skutočne veľa: nuda, odcudzenie, nevera, pocity menejcennosti, hanby, strachu zo zlyhania, nedostatok pochopenia a slobody, rozdielne sexuálne preferencie… Za problémami s erekciou môže byť aj celková únava, prameniaca z prepracovanosti, ktorá sa negatívne odzrkadľuje aj na medziľudských vzťahoch.

Hádky ovplyvňujú nielen chuť na milovanie ale aj výkon v posteli

Mnohé partnerské a manželské páry si prechádzajú komplikovanými krízami z jednoduchého dôvodu – zanedbávajú komunikáciu. Do vzťahu sa tak neraz vkradnú nedorozumenia a pocity nepochopenia, frustrácie a hnevu. Výčitky narastajú a s nimi aj stres. Pri stresovej reakcii sa do krvi vyplavuje stresový hormón kortizol. Ten nepriaznivo pôsobí na mužský pohlavný hormón a blokuje zdravé mužské libido. Problém s erekciou teda môže nastať pri nevyriešených, nedokončených hádkach, ktoré mužovi dlhodobo dvíhajú tlak.

Horúce zmierovanie ako ne(užitočný) rituál

Niektoré páry zvyknú riešiť svoje nedorozumenia sladkým zmierovaním – živelným sexom. Toto riešenie však vo väčšine prípadov nie je ideálne, nakoľko problém sa môže po istom čase znovu zopakovať. Oveľa múdrejšie je v tomto prípade vyhľadať pomoc odborníka a zavítať do poradne sexuológa alebo psychoterapeuta.

Problémy s erekciou sa dajú riešiť aj prírodnou cestou

Na zlepšenie erekcie vám odporúčame vyskúšať tabletky Zerex s obsahom L-arginínu a extraktom z Kotvičníka zemného, ktorý prirodzeným spôsobom napomáha tvorbe mužského pohlavného hormónu. Tieto tabletky na erekciu sú schválené Úradom verejného zdravotníctva, nemajú vedľajšie účinky a skutočne fungujú – o čom svedčí aj fakt, že majú až 80% spokojných zákazníkov. Prečítajte si viac príbehoch a skúsenostiach užívateľov. Kde sa dá kúpiť? Zerex v lekárni nehľadajte, objednajte si ho jednoducho z pohodlia domova na eshope.



problémy s erekciou problémy vo vzťahu
Magazín arrow
Magazín arrow