Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Problémy vo vzťahu: Leto je ideálny čas na utuženie vzťahu!

23.07.2015 00:17 vzťahu
Leto je v plnom prúde. Práve letné oddychovejšie mesiace bývajú najobľúbenejším časovým úsekom z celého roka. Nie náhodou je leto najvhodnejším časom aj na utuženie svojho vzťahu. Predovšetkým v prípadoch, ak pociťujete dlhodobú nespokojnosť, prežívate vážnu krízu alebo ak riešite náročné problémy. Ak chcete vedieť, ako je možné si zlepšiť a utužiť svoj naštrbený vzťah a čo zaručene pomôže práve v tomto období, prečítajte si náš článok a všetko môže byť inak.

Zabudnite na každodenný stereotyp ...

     Je potrebné to zmeniť a čo možno najskôr. Oživte si každodenné aktivity a povinnosti. Je to úplne jednoduché. Večer si nesadajte k počítaču, či k televízii, ale doprajte si chutnú večeru na terase alebo v záhradke. Môžete ísť aj na prechádzku sa poprechádzať, či si vyjsť do reštaurácie na večeru, či drink. Zlepší sa vám nálada a aj pocity. Toto môže byť  to správne afrodiziakum pre vás oboch.

     Takto naladení môžete lepšie zvládnuť spoločnú komunikáciu a debaty, ktoré ste počas dňa zanedbávali a nezvýšil vám na ne čas. Toto je spôsob, ako si nájsť cestu späť k sebe a zlepšiť náladu aj v celom vzťahu. Bez komunikácie a lepšej nálady to nepôjde, na to myslite vždy. Vzťah je založený na komunikácii a na dobrej atmosfére.

Spoločne dohodnuté víkendy ...

     Blíži sa víkend a vy neviete, čo budete znovu robiť? Tak si to jednoducho spoločne naplánujte a v dostatočnom predstihu. Pokiaľ si chcete urobiť dni spoločného voľna príjemnejšími, nemusíte zakaždým cestovať na dlhú dovolenku. Na to, aby ste sa uvoľnili a oddýchli si, bude stačiť, ak spoločne prežijete nastávajúci alebo ďalší víkend. Nič to, že pôjdete niekam do hôr alebo na chatu na Slovensku. Je tu veľa krásnych miest, kde sa dá prežiť spoločný víkend.

     Ak vás láka zhraničie, vyrazte si do blízkeho susedného štátu a o zážitky máte postarané. Hľadajte spolu, čo vás láka a doprajte si to častejšie počas krátkych voľných dní. Nečakajte len len  na dlhé a drahé dovolenky. Oddychovať a relaxovať musíte priebežne a častejšie.

     A čo je najdôležitejšie, ak ste spolu častejšie, budete mať viac času na riešenie aj osobnejších, bolestivejších záležitostí, na ktoré ste nikdy predtým počas dennodenných povinností nemali čas. Práve takéto skutočnosti dokážu pomôcť upevniť a zlepšiť samotný vzťah.

Dlhšia dovolenka ... 

     Samozrejme dlhšia dovolenka je účinnejší liek na to, ako oživiť, upevniť a zosilniť vzťah dvoch partnerov. Veľkou výhodou je, že viacdňová dovolenka prináša viac možností zábavy, zážitkov a spoločných chvíľ pre partnerov. Následne na všetky tieto zážitky a pekné chvíle je možné spomínať a zakladať ostatné všedné dni počas roka.

     Je dokázané, že dovolenka je časom ktorý zbližuje a jeden partner dokáže skôr počúvať toho druhého partnera. To vedie k zlepšeniu samotnej atmosféry medzi vami navzájom. Navyše dokážete lepšie pochopiť a uvedomiť si, čo chce vaša partnerka alebo vo všeobecnosti ten druhý partner. A pritom počas bežného dňa vás práve takéto správanie iritovalo, na dovolenke ho dokážete lepšie pochopiť a nie ste vyvedení z miery tak ako doma.

Pozor na chápanie vzťahu ...

     Zabudnite na to, že aj váš vzťah je samozrejmosťou a vždy bude a ostatne nenarušený a dokonalý. Takáto predstava je mylnou a nie je dobré sa ňou riadiť. Plynutím času pribúdajú rôčky a vzťah všednie. Vytráca sa zamilovanosť, zmenšujú sa silné zmyslové zážitky, emócie, naopak narastá množstvo situácií a problémov (napríklad časté sú problémy s erekciou, či iné intímne problémy) na ktoré je nutné hľadať uspokojujúce riešenie. A práve na tento fakt mnohí zabúdajú a sú veľmi prekvapení, ba až zaskočení, ak nastane zrazu v ich vzťahu dáky neočakávaný problém.

     Toto má byť mementom pre vás všetkých, ktorí žijete vo vzťahu, či už  krátky čas alebo už dlhé roky, aby ste začali venovať dostatok času jeden druhému s cieľom zachovať príjemnú atmosféru, kvalitu a stav vášho partnerského vzťahu. Leto je tým pravým obdobím, kedy sa vám toto podarí realizovať oveľa jednoduchšie, ako v ktoromkoľvek ročnom období.

     Zabudnite na bežné povinnosti a trápenia a oveľa viacej myslite na vzájomné zblíženie s vašou partnerkou, respektíve s vaším partnerom. Nemusíte hneď prežiť nezabudnuteľný sex, respektíve erotický intímny zážitok. Bude stačiť viac pekných slov, pohladení a objatí. Nebojte sa prejaviť viac lásky a záujmu aj navonok, nielen tým, že ste vo vzťahu a je to automatické. Dajte najavo svojej partnerke (partnerovi), ako ju (ho) máte radi a to každý deň. Využite pritom naše rady a odporúčania a to nielen teraz v lete, ale kedykoľvek a kdekoľvek.



milovanie sex erotika vzťah
Magazín arrow
Magazín arrow