Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Privábte si partnerku - pomôžu afrodiziakálne parfumy

Autor článku: redakcia Zerex.sk 12.09.2017 00:00 Privábte si partnerku - pomôžu afrodiziakálne parfumy
Vône patria medzi vnemy, ktoré sa dokážu veľmi hlboko zapísať do podvedomia. Prečo by ste to nemohli využiť vo svoj prospech? Afrodiziakálne pánske parfumy obsahujú zložky, z ktorých sa nejednej dáme podlamujú kolená. Vyberte si tú správnu vôňu, ktorá vystihuje vašu osobnosť. Ako vyberať afrodiziakálne parfumy? Zamerajte sa na hlavné ingrediencie vašej vône – chcete pôsobiť elegantne, zmyselne alebo bezstarostne či hravo?

Sebavedomý elegán

Pravý džentlmen vie, ako sa má obliecť, aby vzbudzoval rešpekt v mužoch a príťažlivosť u žien. Vhodným doplnkom pre decentných a elegantných pánov je mužný korenisto-citrusový parfum Zerex Gentleman. Vďaka sviežim citrusovým tónom je vhodný na každodenné nosenie a rafinovaná škorica spolu s atraktívnym závanom kože a drevitým nádychom z neho robia ideálny parfum na rande. Výraznú maskulínnu arómu príjemne dotvára aj sladký tón ruže.

Charizmatický alfa samec

Ak sa chystáte skutočne vyniknúť na večierku, odporúčame vám, posilniť čaro vašej osobnosti exotickou a korenistou vôňou. Pánsky parfum Zerex Hunter obsahuje vône, ktoré slečnám poriadne pošteklia čuchové bunky: zmyselný klinček a škoricu, výraznú arómu santalového dreva, doplnenú o céder a olivové drevo a osviežujúce citrusové tóny.

Cieľavedomý športovec

Ak patríte medzi aktívnych mužov, ktorí sú neustále v pohybe a neradi prehrávajú, optimistická vôňa Zerex Sport je pre vás ako stvorená. Kombinácia ovocných a kvetinových tónov vyčarí úsmev na tvári nielen vám, ale aj dáme vašich snov. Aróma ruže, fialky, hyacintu a cyklaménu jej zaručene zdvihne náladu. Ovocná vôňa pomaranča, limetky a mandarínky pôsobí povzbudivo a trochu exoticky. Tip: Neviete, ktoré afrodiziakálne parfumy vám najlepšie sadnú? Vyskúšajte si vzorky pánskych parfumov Zerex a poraďte sa so sestrou, kolegyňou alebo kamarátkou.


afrodiziakálne parfumy pánske parfumy ako zbaliť
Magazín arrow
Magazín arrow